Розділення Bitcoin: залишилося 100 блоків.

Розділення Bitcoin: залишилося 100 блоків.

100 блоків залишилися до розділення Bitcoin

Захват у криптовалютній спільноті зростає, оскільки одне з найбільш важливих подій у галузі криптовалют – розділення Bitcoin (BTC) – за кілька годин, залишилося лише 100 блоків до зменшення винагороди за видобуток відзнаки децентралізованої фінансової (DeFi) активу.

На жаль, прогнозування точних дат розділення Bitcoin складно, більш точний метод розуміння того, коли це станеться, - це відлік залишених блоків для видобутку, а винагорода за блок Bitcoin зменшується наполовину кожних 210 000 блоків – співпадаючи з періодом приблизно чотирьох років.

Нагадаємо, що оригінальні творці Bitcoin ввели цей запланований механізм зниження для зменшення кількості нових біткоін монет, що йдуть в обіг, і контролюємої попитом, обмежуючи його до кінцевої загальної кількості в обігу 21 мільйона BTC і відмінюючи його від звичайних фіатних валют. Коли відбудеться наступне розділення Bitcoin?

Отже, після першого розділення Bitcoin у листопаді 2012 року, яке зменшило винагороду за видобуток з 50 до 25 BTC за блок, наступна подія сталася у липні 2016 року, коли вона зменшилася з 25 до 12,5 BTC. Третє розділення сталося в травні 2020 року, зменшуючи винагороду за блок на 50%.

Зокрема, наступне розділення Bitcoin подальше зменшить цю винагороду – до 3,125 BTC і відбудеться на точно 840 000 видобутих блоках. Згідно з даними з численних платформ для відліку розділення Bitcoin, лишилось менше 100 блоків до цього.

Прогноз ціни BTC наближається до розділення

Тим часом ціна Bitcoin, яка традиційно рухалася під впливом цих подій розділення, починає відновлюватися після своїх знижень на цьому тижні, які призвели до того, що вижила нижче критичного психологічного рівня ціни в $65 000 і продовжує зміцнюватися.

В даний момент найбільший актив на крипторинку продається по ціні $64 890, що свідчить про приріст на 6,49% за останні 24 години, оскільки він рухається, щоб вирівняти втрати на 8,42%, накопичені протягом попередніх семи днів і змінивши свою щомісячну таблицю в зелений колір, перейшовши 2,67%.

Враховуючи все вищезазначене, доводиться, що час закінчується, перш ніж винагорода за видобуток Bitcoin знову зменшиться наполовину, збільшуючи дефіцит майнового криптоактиву та, можливо, запускаючи масштабну ралі, яку деякі аналітики вважають найближчим часом може привести його до $80 000 незабаром, а потім до ще більших висот.

Однак важливо пам’ятати, що тенденції в цьому секторі іноді можуть раптово змінюватися, тому важливо проводити власний детальний дослідження та глибокий аналіз ризиків перед вкладанням значної суми грошей в будь-які з його активів, незважаючи на те, наскільки бикові можуть здатися речі.

Відомості: Зміст цього сайту не слід вважати інвестиційними порадами. Інвестування є спекулятивним. Інвестуючи, ваш капітал знаходиться під загрозою.

Прогноз Питера Брандта: Биткоин может вырасти до $300,000
Прогноз Питера Брандта: Биткоин может вырасти до $300,000
Коммодити-трейдер Питер Брандт предсказывает, что цена Биткоина может вырасти до $300,000, основываясь на iH&S фигуре на графике. Он также ранее прогнозировал достижение $150,000 в текущем цикле. 📈🚀
Просмотреть
Прогноз цены Bitcoin: Временная пауза перед следующим ралли
Прогноз цены Bitcoin: Временная пауза перед следующим ралли
📈 Bitcoin находится в краткосрочном бычьем тренде, но стал перекупленным. Признаки разворота видны, но подтверждение требует выхода выше $68K. Bitcoin сталкивается с сопротивлением от $64K до $64.5K, с поддержкой около $63K. RSI намекает на паузу перед дальнейшим ростом. 🚀📉
Просмотреть
Bitcoin-кошельки эпохи Сатоши оживают: 50 BTC вышли из спячки
Bitcoin-кошельки эпохи Сатоши оживают: 50 BTC вышли из спячки
🔍 Статья: Восход Bitcoin эпохи Накамото: недавние транзакции Satoshi-era кошельков. Редкие переводы с кошельков 2009 года. Возможно, связаны с создателем BTC. 🚀🔒
Просмотреть
Старт и финиш бычьего рынка биткоина
Старт и финиш бычьего рынка биткоина
Аналитическая фирма CryptoCon уверено предсказывает наступление бычьего рынка биткоина по Puell Multiple. Заключение: биткоин готовится к значительному росту цены, следующий бычий период начнется после 28 ноября 2024 года. 🚀📈
Просмотреть