Uniswap v4: Замороження коду та інтеграція Blender Cycles

Uniswap v4: Замороження коду та інтеграція Blender Cycles

Uniswap v4 Enters Code Freeze, Render Network Proposes Blender Cycles Integration

Uniswap v4 входить у фазу замороження коду, готуючись до впровадження пізніше цього року. Render Network пропонує інтеграцію Blender Cycles для покращеного 3D-рендерингу. Uniswap запрошує ранніх тестувальників для програми доступу до бета-версії розширення.

Uniswap та Render Network обидва представили значні оновлення своїх екосистем, сигналізуючи про подальші досягнення у сферах децентралізованих фінансів (DeFi) та створення контенту у 3D-форматі.

Uniswap анонсував наближення замороження коду для свого v4-ядра, відомого як PoolManager, що є вирішальним кроком у процесі розробки. З властивостями v4, що збираються бути вважаними завершеними за кодом, розробники можуть очікувати відсутності подальших додатків, переробок або руйнувань.

Цей розвиток створює сприятливе середовище для розробників для впровадження гуків, створення інтерфейсів та написання коду, готового до виробництва, без навислої невизначеності обов`язкових переробок. Після заморожування коду основні контракти будуть проходити аудити, а впровадження v4 заплановане на пізніше цього року. Uniswap також запрошує ранніх тестувальників взяти участь у програмі доступу до бета-версії розширення Uniswap, надавши свої користувацькі імена uni.eth.

Тим часом, Render Network представляє новий пропозицію, RNP-014, спрямовану на інтеграцію Blender Cycles у свою екосистему як підтримуваний двигун для рендерингу на GPU. Ця пропозиція спрямована на створення безшовного доступу до децентралізованої потужності рендерингу на GPU Render Network для створення контенту у 3D-форматі наступного покоління.

Blender Cycles, фізично-заснований променевий трасер, розроблений для Blender, широко використовується в різних галузях, включаючи кіно, візуальні ефекти, рухома графіка, дизайн та геймінг. Інтегруючи Blender Cycles, Render Network має на меті покращити можливості своєї платформи і задовольнити різноманітність художників та творців.

Під час підготовки до впровадження v4 Uniswap та дослідження можливостей розширення екосистеми Render Network, обидва проекти готові формувати майбутнє відповідних галузях через інновації та залучення спільноти. Слідкуйте за подальшими оновленнями щодо цих подій у наступних тижнях.

Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Рынок стейблкоинов растет: Teter и USDC увеличили популяцию, долларовые токены наращивают объемы быстро. USDE потерял стоимость, GHO и DEUSD взлетели. 📈🪙🚀
Просмотреть
Банкротные компании давят на цену WLD
Банкротные компании давят на цену WLD
Цена WLD падает из-за ликвидации долей 3AC и Alameda. Продано миллионы токенов, волатильность возрастает. Текущая цена $1,61. 📉🔥🪙
Просмотреть
Котизен представил токен CATI, Air War и Merge Restaurant
Котизен представил токен CATI, Air War и Merge Restaurant
Котизен представил токен CATI, игры Air War и Merge Restaurant, улучшая интерактивность и разнообразие в экосистеме. Токен успешно запущен на биржах, а аирдроп набирает обороты. Криптоигра позволяет зарабатывать CATI, привлекая новых участников. Новые игры обещают интересный геймплей. Аналитики предсказывают рост цены CATI до $10. ⭐⚔🍽💰🚀
Просмотреть
Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Dogecoin | Билли Маркус раскрыл продажу DOGE и троллит Bitcoin, высмеивая рынок после заявления ФРС. DOGE создатель прокомментировал свои финансовые решения. 🚀🐕📉
Просмотреть