Біткойн: Непередбачене підсилювання після Халвінгу

Біткойн: Непередбачене підсилювання після Халвінгу

Bitcoin: Очікуйте непередбачуваного - Аналітик бачить незвичайний вибух бичачного ринку після Халвінгу

Bitcoin продовжував рухатися вниз перед подією Халвінгу, йдучи проти очікувань аналітиків. Ця цінова дія була несподіваною і показує, як монета схильна йти проти прогнозів, в основному намірюючи свій шлях. Bitcoin порушує шаблон

У зв`язку з випадковістю Bitcoin, особливо в останні місяці після схвалення фондів, один аналітик очікує, що монета буде продовжувати відхилятися від очікувань, зробивши виправдане бичаче рухання, яке протистоїть історичним тенденціям.

Аналітик посилається на два останні випадки, коли Bitcoin не очікував, щоб виправдати цей бичачий погляд. Спочатку, після стрімкого росту у бичок 2020-2021, який побачив, як Bitcoin стрімко зросла з менше ніж $10,000 до свіжих історичних максимумів близько $70,000, ціни різко скоротилися в 2022 році.

Потім Федеральна резервна система Сполучених Штатів змінила свою монетарну політику для стримування бушіння інфляції шляхом стрімкого підвищення процентних ставок. Внаслідок цього та інших подій на ринку ціни на Bitcoin опустилися нижче попереднього історичного максимуму циклу в $20,000.

Ковток несправедливо визначених високих й падінь нижче $20,000 ніколи раніше не траплявся.

Інша аномалія сталася минулого місяця. Вперше ціни Bitcoin розширились і перевершили попередні історичні максимуми близько $70,000 перед подією Халвінгу. Як показує минула цінова дія Bitcoin, ціни піднімаються лише до свіжих історичних максимумів після Халвінгу.

Однак це змінилося, коли BTC піднялася до $73,800, ймовірно, відкриваючи ворота для бичів, щоб приєднатися і потягти монету назад на некартографовану територію після Халвінгу. Чи готовий BTC до багаторічного ралі?

З цим на увазі, аналітик вважає, що Bitcoin продовжить формувати свій шлях унікальним чином, відхилившись від історії. Наприклад, аналітик вважає, що BTC перевершить альткоїни в наступних місяцях.

Аналітик додає, що збільшене регулювання внаслідок гучних злетів, таких як FTX та Luna, може заспокоїти ентузіазм альткоїнів.

Монета буде користуватися тим, що вона єдиний монета з ETF від Комісії з цінних паперів Сполучених Штатів, що отримує інвестиції. В результаті цього капіталовкладення Bitcoin ймовірно зареєструє багаторічну фазу `лише вгору`, як це сталося з золотом, коли було схвалено його ETF.

Прогноз цены Bitcoin: Временная пауза перед следующим ралли
Прогноз цены Bitcoin: Временная пауза перед следующим ралли
📈 Bitcoin находится в краткосрочном бычьем тренде, но стал перекупленным. Признаки разворота видны, но подтверждение требует выхода выше $68K. Bitcoin сталкивается с сопротивлением от $64K до $64.5K, с поддержкой около $63K. RSI намекает на паузу перед дальнейшим ростом. 🚀📉
Просмотреть
Bitcoin-кошельки эпохи Сатоши оживают: 50 BTC вышли из спячки
Bitcoin-кошельки эпохи Сатоши оживают: 50 BTC вышли из спячки
🔍 Статья: Восход Bitcoin эпохи Накамото: недавние транзакции Satoshi-era кошельков. Редкие переводы с кошельков 2009 года. Возможно, связаны с создателем BTC. 🚀🔒
Просмотреть
Старт и финиш бычьего рынка биткоина
Старт и финиш бычьего рынка биткоина
Аналитическая фирма CryptoCon уверено предсказывает наступление бычьего рынка биткоина по Puell Multiple. Заключение: биткоин готовится к значительному росту цены, следующий бычий период начнется после 28 ноября 2024 года. 🚀📈
Просмотреть
Биткойн: три возможных сценария в медвежьем рынке
Биткойн: три возможных сценария в медвежьем рынке
Аналитическая компания предупреждает: Биткойн может войти в медвежий рынок. Три сценария: новый пик цены, медвежий рынок с марта 2024, или оптимистичная реаккумуляция 📉 #криптовалюты
Просмотреть