Звіт про спад ціни Біткоїну перед подвоєнням - Біткоїн HODLers і ETF Прогноз.

Звіт про спад ціни Біткоїну перед подвоєнням - Біткоїн HODLers і ETF Прогноз.

Блумберг Аналітик ETF пояснює причину останнього спаду Біткоїну!

Під час тривалого періоду на криптовалютному ринку, зниження ціни на Біткоїн спричинило нервозність серед інвесторів перед подвоєнням.

Хоча останнє зниження цін на Біткоїн вважається тісно пов`язаним із виведеннями коштів зі спот-фондів Bitcoin ETF у США, новий пост прийшов від аналітика Bloomberg Еріка Блчунса.

Підкреслюючи, що виведення з BTC ETF є відносно невеликими на цей момент, Балчунс зазначив, що останній вихід не є причиною тривоги у Bitcoin.

Заявляючи, що зниження ціни після рекордів є досить нормальним для падіння популярності ETF, аналітик Bloomberg сказав, що останній спад цін не був спричинений інституційними інвесторами в ETF, але інвесторами BTC, яких називають HODLers: Хоча останнім часом говорять `все закінчено`, я б хотів запропонувати іншу перспективу на потік ETF:

  1. Це абсолютно природно для категорії ETF похолодити після такого захоплюючого темпу, особливо при падінні цін на 12% за останні 5 днів.

  2. Досвідчені вибухи дуже маленькі й мікроскопічні за розміром. Тому що за останні п`ять днів чистий потік десятьох компаній становить -223 мільйони доларів; Це представляє 1% чистих прибутків десяти та 0,4% їх активів з моменту запуску.

  3. Ця чиста цифра все ще пов`язана з GBTC, оскільки нові дев`ять побачили вхід на суму +330 доларів за останні 5 днів, продовжуючи стрічку входу IBIT до 67 днів, що є дрібним дивом.

  4. Повернемось до 12% спаду ціни за 5 днів: 1) це стосується народженців BTC, яких називають HODLers. Тому останній спад не був спричинений інституційними інвесторами. 2) незважаючи на спад ціни, BTC виросла на 144% з моменту подання BlackRock у червні минулого року, що в 10 разів перевищує дохід Invesco QQQ = якщо ви пригноблені цими доходами від Біткоіну, вам слід звернутися за медичною допомогою.”

Біткоїн торгується на рівні $63,970 з підйомом, який відбувся за останні години. Трохи перспективи щодо потоків ETF `це все закінчено` останнім часом:

  1. Абсолютно нормально, що категорії ETF охолонуть після подихального темпу, подібного до цього, особливо з падінням цін на 12% за останні 5 днів (більше про це за хвилину)

  2. Це мікроскопічно. Протягом останніх п`яти днів чисті потоки десяти становлять -$223 млн,...

— Ерік Балчунс (@EricBalchunas) 18 квітня 2024

* Це не інвестиційні поради.

Прогноз цены Bitcoin: Временная пауза перед следующим ралли
Прогноз цены Bitcoin: Временная пауза перед следующим ралли
📈 Bitcoin находится в краткосрочном бычьем тренде, но стал перекупленным. Признаки разворота видны, но подтверждение требует выхода выше $68K. Bitcoin сталкивается с сопротивлением от $64K до $64.5K, с поддержкой около $63K. RSI намекает на паузу перед дальнейшим ростом. 🚀📉
Просмотреть
Bitcoin-кошельки эпохи Сатоши оживают: 50 BTC вышли из спячки
Bitcoin-кошельки эпохи Сатоши оживают: 50 BTC вышли из спячки
🔍 Статья: Восход Bitcoin эпохи Накамото: недавние транзакции Satoshi-era кошельков. Редкие переводы с кошельков 2009 года. Возможно, связаны с создателем BTC. 🚀🔒
Просмотреть
Старт и финиш бычьего рынка биткоина
Старт и финиш бычьего рынка биткоина
Аналитическая фирма CryptoCon уверено предсказывает наступление бычьего рынка биткоина по Puell Multiple. Заключение: биткоин готовится к значительному росту цены, следующий бычий период начнется после 28 ноября 2024 года. 🚀📈
Просмотреть
Биткойн: три возможных сценария в медвежьем рынке
Биткойн: три возможных сценария в медвежьем рынке
Аналитическая компания предупреждает: Биткойн может войти в медвежий рынок. Три сценария: новый пик цены, медвежий рынок с марта 2024, или оптимистичная реаккумуляция 📉 #криптовалюты
Просмотреть