Нове інфраструктурне рішення для розробки Web3: Tencent Cloud та MultiversX

Нове інфраструктурне рішення для розробки Web3: Tencent Cloud та MultiversX

Технологічний гігант Tencent Cloud співпрацює з MultiversX для спрощення розробки Web3

Tencent Cloud представив нове рішення інфраструктури блокчейну, спрямоване на полегшення переходу розробників до простору Web3, у співпраці з MultiversX. Ця ініціатива є частиною широкої програми обох технологічних гігантів для поліпшення розвитку блокчейн-ігор. Їх спільні зусилля включають надання грантів для стартапів та підтримку для хакатонів екосистеми, сприяючи міцному середовищу для інновацій.

Останній розвиток від Tencent Cloud включає службу хостингу вузла за один клік, спеціально спроектовану для розробників Web3. Ця служба дозволяє новачкам швидко розпочати розробку додатків на MultiversX без необхідності розуміти складну базову інфраструктуру. Це ефективно скорочує час і знання, необхідні для розгортання та керування вузлами інфраструктури блокчейну MultiversX, що раніше могло потребувати великої кількості годин пошуків та практичних навичок.

Адресуючи різноманітні вимоги застосунків Web3, служба Tencent Cloud пропонує декілька конфігурацій для відповіді на конкретні вимоги on-chain. Ці вузли, хоча й не є частиною процесу консенсусу, є важливими, оскільки вони обробляють запити користувачів, такі як підтвердження транзакцій та відображення даних, наприклад, балансу токенів у гаманці - необхідного для майже всіх децентралізованих додатків.

Люціан Мінку, головний інформаційний офіцер Фонду MultiversX, підкреслив переваги цієї партнерської угоди, зауважуючи, що тепер можна розробляти більш ефективні та безпечні програми за допомогою відомих мов програмування, завдяки службі вузла-як-сервісу, запропонованій Tencent Cloud. Це рішення усуває необхідність розгортання та підтримки власної відданої інфраструктури розробниками.

Участь Tencent Cloud у екосистемі MultiversX своєчасна, оскільки блокчейн мережа продовжує зазнавати значного зростання, іноді кількість щоденних активних користувачів перевищує 100 000 і займає високі позиції серед не-EVM ланцюгів за загальною заблокованою вартістю. Оцінюючи їхню підтримку, Tencent Cloud був основним партнером на хакатоні xDay у жовтні 2023 року, одному з найбільших у Європі того року. На заході взяли участь понад 1 000 розробників та було представлено 150 блокчейн продуктів. Tencent Cloud внесла $120 000 у гранти для переможців розділу Gaming, додаючи до загального фонду призів понад $1 млн.

Стартапи та проекти, які будують на MultiversX, можуть скористатися пропозиціями Tencent Cloud для прискорення їхнього розвитку. Можливості включають подачу заявок на гранти, фінансування до $100 000, доступ до перевагованих цін на сервіси та значні можливості для мережевого взаємодії, доступні через спеціалізований онлайн-портал.

ТОП-5 элитных платформ Airdrop: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync
ТОП-5 элитных платформ Airdrop: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync
Обзор: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync - ведущие платформы с высоким потенциалом Airdrop.🌟🚀 Лучшие решения для инвесторов и энтузиастов криптовалют.
Просмотреть
Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Nimble Network и Artela объявили партнерство для развития искусственного интеллекта и блокчейна. Nimble Network предлагает платформу для создания и продажи AI агентов. Artela использует технологию EVM++ для создания гибких dApps. Партнерство усилит взаимодействие AI агентов с блокчейном Artela, открывая новые возможности для разработчиков и пользователей. 🚀🤖 #Nimble #Artela #партнерство
Просмотреть
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
RLN меняет финансы Великобритании, снижает мошенничество и обеспечивает инновации, интегрируя блокчейн. Поддерживает ЦБЦД и токенизированные активы. RLN - шаг к долгосрочным инновациям в банковской сфере. 🔗💰🇬🇧
Просмотреть
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC, совместимый с Ethereum, упрощая разработку web3. Сервис обеспечивает масштабируемость и поддержку других цепочек. 🔗🌐
Просмотреть