1) Coinbase додасть BONE Shiba Inu
2) Coinbase: BONE Shiba Inu на списку добавлень?
3) BONE Shiba Inu: Чекаємо на Coinbase
4) Прогноз додавання BONE Shiba Inu на Coinbase
5) Ринок очікує додавання BONE Shiba Inu на Coinbase

1) Coinbase додасть BONE Shiba Inu 2) Coinbase: BONE Shiba Inu на списку добавлень? 3) BONE Shiba Inu: Чекаємо на Coinbase 4) Прогноз додавання BONE Shiba Inu на Coinbase 5) Ринок очікує додавання BONE Shiba Inu на Coinbase

Аналітична платформа говорить, що Coinbase додасть BONE Shiba Inu

Coinpedia Markets передбачає, що Coinbase цього року додасть BONE, офіційний газовий токен L2 блокчейну Shiba Inu.

Популярна криптоаналітична платформа Coinpedia Markets зробила сміливу передбачення для ShibaSwap Bone (BONE). Coinbase додасть BONE цього року

Coinpedia Markets передбачає, що довгоочікуване додавання BONE на біржу Coinbase із Сан-Франциско може статися цього року.

У нещодавньому твіттері аналітична платформа виділила 10 токенів, включаючи BONE, які планують запустити на Coinbase у 2024 році. Інші токени в списку включають Kaspa (KAS), Baby Dogecoin (BABYDOGE), Toncoin (TON), Catcoin (CAT), Bitgert (BRISE), CoqInu (COQ), Neo (NEO), Realio Network (RIO) та Dogwifhat (WIF).

Потенційні фактори, які можуть забезпечити додавання BONE на Binance

У наступному пості блогу платформа виділила декілька причин, через які вони очікують, що Coinbase додасть BONE, разом із іншими дев`ятьма токенами, цього року. Для Bone ShibaSwap, Coinpedia Markets відзначила, що BONE є утилітним токеном Shibarium.

Також вони відмітили функціональність BONE в екосистемі Shiba Inu, включаючи його роль у управлінні та стейкінгу. Крім того, Coinpedia Markets відзначила інтеграцію токена з популярним стартапом D3 Global як ще один фактор, який може тягнути Coinbase до додавання токена цього року.

Ще одним фактором, який може спонукати Coinbase додати BONE, є зростаюча популярність L2 блокчейну Shiba Inu, Shibarium. За даними Coinpedia Markets, на 16 квітня активні облікові записи Shibarium перевищили 25 800, в той час як кількість щоденних транзакцій зросла з 419 517 до 958 438.

Coinipedia Markets відзначила, що попит на BONE буде зростати зі збільшенням користувачів, які використовують Shibarium у транзакціях, тим самим зміцнюючи його позицію для потенційного додавання на Coinbase.

Зростаючий попит на додавання BONE на Coinbase

Нарешті, платформа наголосила на зростаючому попиті на можливе додавання BONE на Coinbase як ще один фактор, який не можна ігнорувати.

Любителі Shiba Inu звертали увагу Coinbase на BONE неодноразово. Крім стандартних кампаній у соціальних мережах на платформах X, деякі члени спільноти Shiba Inu зверталися з петиціями до Coinbase на Change.org, щоб додати BONE.

Незважаючи на ігнорування таких звернень Coinbase, Coinpedia Markets вважає, що ці непохитні вимоги можуть призвести до потенційного додавання BONE на платформу.

Останнє прогнозування Coinpedia Markets прийшло після того, як вони передбачали, що BONE може бути доданий на Binance цього року. Як Coinbase, так і Binance є серед топ-5 криптобірж, і потенційне додавання BONE на будь-яку з цих платформ може призвести до значного зростання його ринкової вартості.

На момент написання цього рядка, BONE торгувався за $0,5883, що є на 2% нижче за останні 24 години. Токен також пережив падіння на 17,2% за тижневими графіками і на 19,2% за останні два тижні.

ОКХ планирует перезапуск американской биржи с новым приложением
ОКХ планирует перезапуск американской биржи с новым приложением
ОКХ запустит новое американское приложение осенью 2024 года, заменяя ОККоин. Будут доступны трансферты ACH, улучшая удобство пользователей. Планируется привлечение американских банков как партнеров. 📱🤝
Просмотреть
Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Coinbase продолжает расширять свой листинг: на очереди Zetachain (ZETACHAIN). 🚀📈 #Coinbase #Zetachain #криптовалюты
Просмотреть
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавила Aleo (ALEO) перед решением ФРС 🚀📈🔥. Не инвестиционный совет.
Просмотреть
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Uniswap лидирует на рынке DEX с еженедельным объемом в $7.09 млрд 💰. PancakeSwap на втором месте, ORCA на третьем, Aerodrome четвертый, Raydium пятый, DODO шестой, Curve седьмой, Camelot восьмой, Thorchain девятый.
Просмотреть