Шість адрес Shiba Inu утримують 30 трильйонів токенів SHIB понад 2 роки

Шість адрес Shiba Inu утримують 30 трильйонів токенів SHIB понад 2 роки

Шість адрес Shiba Inu утримують 30,000,000,000,000 SHIB понад 2 роки

В результаті помітного відкриття від The Crypto Basic, дані on-chain показують, що шість адрес Shiba Inu спільно утримували 30 трильйонів токенів SHIB вартістю $663 мільйони протягом двох з половиною років, не продавши ні однієї монети.

Незважаючи на поправку на ринку, що привела Shiba Inu до підтримки $0.000022, інвестори продемонстрували волелюбність, утримуючи свої токени SHIB. Крім того, деякі адреси `китів` і `акул` також продовжують здійснювати закупівлю токенів в очікуванні ралі.

Шість адрес SHIB

Це відкриття викликало зацікавленість у спільноті, що привело учасників ринку до теорій про те, чи це лише випадковість, чи чи всі адреси мають пов`язаність з однією єдністю, особливо з обмінним пунктом. Однак ніякі дані on-chain не вказують на пов`язаність з обмінним пунктом.

Цікавий факт в тому, що дослідження адрес показує розпізнавний відалений зразок підтверджував їхню участь в одній і тій же єдності. Один з шести адрес початково придбав 30 трильйонів токенів Shiba Inu 31 березня 2021 року, через сім місяців після запуску SHIB. На той момент активи оцінювалися в $1,8 мільйони, але з тих пір заапресіювали до вражаючих $663 мільйони.

Критичний огляд адрес Shiba Inu

Після отримання 30 трильйонів токенів цей генезис-адрес утримував токени протягом восьми місяців, не знижуючи жодного з них. Потім, з 4 по 6 листопада 2021 року, гаманець відправив по 5 трильйонів токенів кожного з інших п`яти адресів, утримуючи частку 5 трильйонів для себе.

Ні одна з шести адрес, включаючи генезис-адрес, не продавала жодних токенів з листопада 2021 року, утримуючи власність на 5 трильйонів SHIB протягом понад двох з половиною років у вимушеному ринковому середовищі та коливаннями. Ця послідовна поведінка викликає подальші теорії про їх наміри та єдність за ними.

Висновки

Окрім їх величезких утримувань SHIB, жодна з адрес не має значної кількості іншої криптовалюти, і жодна не здійснила жодної транзакції з листопада 2021 року. Утримуючи разом 30 трильйонів токенів, цим адресам належить 5% циркуляції Shiba Inu.

На даний момент визначення єдності, зв`язаної з цими адресами, залишається викликом. Однак дані підказують на вплив раннього інвестора з обов`язком утримувати свою позицію. Нещодавно на піку вартості SHIB $0.00008845, 30 трильйонів токенів були оцінені вражаючою сумою $2,65 мільйони.

Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Рынок стейблкоинов растет: Teter и USDC увеличили популяцию, долларовые токены наращивают объемы быстро. USDE потерял стоимость, GHO и DEUSD взлетели. 📈🪙🚀
Просмотреть
Банкротные компании давят на цену WLD
Банкротные компании давят на цену WLD
Цена WLD падает из-за ликвидации долей 3AC и Alameda. Продано миллионы токенов, волатильность возрастает. Текущая цена $1,61. 📉🔥🪙
Просмотреть
Котизен представил токен CATI, Air War и Merge Restaurant
Котизен представил токен CATI, Air War и Merge Restaurant
Котизен представил токен CATI, игры Air War и Merge Restaurant, улучшая интерактивность и разнообразие в экосистеме. Токен успешно запущен на биржах, а аирдроп набирает обороты. Криптоигра позволяет зарабатывать CATI, привлекая новых участников. Новые игры обещают интересный геймплей. Аналитики предсказывают рост цены CATI до $10. ⭐⚔🍽💰🚀
Просмотреть
Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Dogecoin | Билли Маркус раскрыл продажу DOGE и троллит Bitcoin, высмеивая рынок после заявления ФРС. DOGE создатель прокомментировал свои финансовые решения. 🚀🐕📉
Просмотреть