Крипто журналіст: Polimec - новий підхід до збору коштів для Web3 проєктів

Крипто журналіст: Polimec - новий підхід до збору коштів для Web3 проєктів

Polkadot parachain Polimec має на меті трансформувати збір коштів для Web3 проєктів за допомогою децентралізованої платформи

Парабоаунд Polkadot Polimec прагне революціонізувати збір коштів для проєктів Web3 через інноваційний підхід, що відрізняє його від конкурентів.

Згідно з їх веб-сайтом:

“Polimec дозволяє збирати кошти у децентралізованому, прозорому та відповідному вимогам законодавства способі, спрямовуючи інтереси зацікавлених сторін під час і після збору фінансів.”

Співзасновник Kasper Mai Jørgensen додатково пояснив, що Polimec дозволяє збирати кошти без посередників на ланцюжку без посередників у прозорий, повністю децентралізований та відповідний вимогам законодавства спосіб.

Проєкт був задуманий в 2020 році командою за KILT Protocol та пізніше став самостійним проєктом з власною неприбутковою організацією у червні 2022 року.

Рідний токен PLMC Polimec дає власникам доступ до оцінки, участі, стейкінгу та управлінських дій платформи. Як працює Polimec

Polimec спрощує процес збору коштів у п`ять етапів, починаючи з перевірки облікових даних через процедури визначення клієнта (KYC).

Після цього проєкти, що шукають фінансування, подають заявку та надають деталі про свої ініціативи та раунди фінансування. Члени спільноти перевіряють та голосують за ці заявки, забезпечуючи демократичний вибір.

Тільки проєкти з достатнім підтримкою спільноти переходять до етапу фінансування, оскільки учасники беруть участь на основі свого статусу облікових даних.

Процес завершується на етапі Випуску та Міграції, де токени внесків автоматично розподіляються та розподіляються учасникам. Токени конвертуються в основні токени після запуску проєкту.

Особливим чином, Apillon та Mandala Chain є серед перших проєктів, заснованих на Polkadot, які намірені використовувати технологію Polimec для збору коштів.

Великі плани

Згідно з їх веб-сайтом, у Polimec є кілька планів на цей рік, включаючи створення моста для стабільних монет між ланцюжками, сумісними з Ethereum Virtual Machine (EVM), та мережею та впровадження додаткових додатків для отримання доходу для їх користувачів.

Крім того, протокол планує розширитися через заплановану інтеграцію WebAssembly (WASM) до четвертого кварталу року.

Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol
Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol
🚀 Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol! Сообщество одобрило предложение 12135. После решения суда по банкротству TFL, ожидаются новые сжигания LUNC и USTC. #криптоновости #AnchorProtocol
Просмотреть
Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Рынок стейблкоинов растет: Teter и USDC увеличили популяцию, долларовые токены наращивают объемы быстро. USDE потерял стоимость, GHO и DEUSD взлетели. 📈🪙🚀
Просмотреть
Банкротные компании давят на цену WLD
Банкротные компании давят на цену WLD
Цена WLD падает из-за ликвидации долей 3AC и Alameda. Продано миллионы токенов, волатильность возрастает. Текущая цена $1,61. 📉🔥🪙
Просмотреть
Котизен представил токен CATI, Air War и Merge Restaurant
Котизен представил токен CATI, Air War и Merge Restaurant
Котизен представил токен CATI, игры Air War и Merge Restaurant, улучшая интерактивность и разнообразие в экосистеме. Токен успешно запущен на биржах, а аирдроп набирает обороты. Криптоигра позволяет зарабатывать CATI, привлекая новых участников. Новые игры обещают интересный геймплей. Аналитики предсказывают рост цены CATI до $10. ⭐⚔🍽💰🚀
Просмотреть