Ціни на Ethereum падають при зростанні Bitcoin до $64K

Ціни на Ethereum падають при зростанні Bitcoin до $64K

Ціни на Ethereum у спаді, коли Bitcoin викликає $64K
BTC вгору, торгується вище $64,000, тоді як ціни на ETH продовжують знижуватися.

CD20 стоїть на місці, торгується на рівні 2,174.

Етер (ETH) був у руках над $3,000 під час попередніх годин торгівлі в Азії, оскільки Індикатор Тенденцій Ethereum від CoinDesk перейшов у від`ємне значення, сигналізуючи про пессимістичний зворот в моментумі.

У той же час, біткоїн (BTC) торгується трохи вище $64,000 після викликування його більшістю годин торгівельного ранку в Азії.

`Неочікувано високі доходи по векселях у США, міцніший долар та геополітичні ризики на Близькому Сході негативно позначилися на криптовалютних ринках,` - сказав у інтерв`ю на Telegram з CoinDesk Деривативний Трейдер з Сингапуру Presto Джун-янг Хо.

Йо сказав, що настрій `відвести від ризику` також відобразився на ринку деривативів, з фінансовими ставками в деяких біржах, що стали негативними, і тримісячні базисні доходи `різко впали` до 10%.

`Короткострокові опціони Put є дорожчими, ніж колл-опціони як для BTC, так і для ETH,` - продовжував Хео.

Ліквідації в останні 12 годин були майже порівну розподілені між биковими та ведмежими фьючерсними ставками, з $31.1 мільйонів у довгих позиціях, які були ліквідовані, та $36.49 мільйона у шорті, які отримали рект.

`Здається, інвесторам не вдається подолати історичні максимуми, але вони залишаються неохочими повністю ставати ведмедями,` - сказав у записці для CoinDesk Джастін д`Анетан, керівник відділу розвитку бізнесу в Keyrock, криптовалютному ринковому маркерові в Гонконзі.

Індекс CoinDesk 20, що вимірює ефективність найбільших цифрових активів у світі, ефективно стоїть та торгується на рівні 2,174.

`Це складне середовище для навігації з низкою позитивних крипто-центричних катализаторів,` - продовжував він. З іншого боку, макросторона речей, схоже, домінує в усіх ризикових активах, з більш голубими очікуваннями ставок у зв`язку з несподівано високою інфляцією та, звичайно, збільшенням напруги на Близькому Сході.`

Д`Анетан також зауважив, що бічний рух цін та встановлення в діапазон може, в крипто, підготувати почву для більш вибухових рухів, з використанням довгострокових трейдерів, які висловлюють свою думку, а потім страждають від насильницьких подій ліквідації, коли сцена прояснюється, приносячи рішучий рух на ринках.

`Можливо, для того, щоб змінити цей настрій на біллінгський, знадобиться трохи часу або інший катализатор, аніж відомі події,` - додав Хо.

Перспективы курса Ether: Steno Research
Перспективы курса Ether: Steno Research
Steno Research считает, что падение курса Ether может завершиться, благоприятно для Ethereum активность onchain. ETH выросла на 8%, а CD20 - на 11%. Ethereum превосходит биткоин в развитии DeFi и NFT. Учет ETF и снижение доходов от транзакций причины превосходства биткоина, считает аналитик. Ethereum может стать контрарианской ставкой к концу года. 😎⚡
Просмотреть
Цена Ethereum достигла $2,500: сохранится ли восходящий тренд?
Цена Ethereum достигла $2,500: сохранится ли восходящий тренд?
Ethereum достигла отметки $2,500, возможен рост до $2,550. Приоритет на боковике $2,480. MACD снижается, RSI повышается. Поддержка на уровне $2,385, сопротивление на $2,500. 📈🚀
Просмотреть
Разделение обновления Pectra на две фазы помогло Эфириуму вырасти на 6%
Разделение обновления Pectra на две фазы помогло Эфириуму вырасти на 6%
Эфириум растет на 6% после решения разделить обновление Pectra на две фазы в 2025 году. Ожидается улучшение опыта использования кошелька и улучшение работы Ethereum Virtual Machine. Важно преодолеть сопротивление в $2,595. 🚀📈
Просмотреть
Эфириум: предстоит ли ралли до $2,800?
Эфириум: предстоит ли ралли до $2,800?
Эфириум (ETH) нацелен на $2,800. Киты накапливают ETH, торговый объем растет, цена растет на 6%. Технический анализ предвещает рост до $2,800. Буллиш настроение трейдеров. 🚀📈
Просмотреть