Гігантські залишки: криптовалютні кити заблоковані на $1,2 млрд

Гігантські залишки: криптовалютні кити заблоковані на $1,2 млрд

Криптовалютні кити мають понад 1,2 мільярда доларів, до яких вони не можуть отримати доступ

Кілька найбільших криптовалютних китів у світі не можуть отримати доступ до приблизно 1,24 мільярда доларів цифрових активів, як повідомили нові дані, поділені фірмою з інтелектуального аналізу блоців Arkham Intelligence про утримання найбільших китів у світі.

Найбільші криптовалютні кити, за даними, мають загальний обсяг валюти в розмірі 3,5 мільярда доларів, а список очолює засновник TRON Джастін Сан з 1,1 мільярда доларів, включаючи співзасновника Ethereum Віталія Бутеріна.

Наша команда створила панель десяти найбагатших осіб з криптовалютними утриманнями, позначеними на Arkham.

Топ-5:

  • Джастін Сан ($1,1 млрд)
  • Рейн Ломус ($793 млн – недоступно)
  • Віталік Бутерін ($782 млн)
  • Стефан Томас ($452 млн – недоступно)
  • Джеймс Фікел ($446 млн)

За даними, гаманці Рейна Ломуса, засновника банку LHV, і Стефана Томаса, колишнього головного технолога в Ripple, недоступні, незважаючи на те, що в них утримуються 1,24 мільярда доларів у криптовалюті. Зважаючи на характер криптовалютного простору, кошти повністю недосяжні.

Ломус, як повідомляється, не може знайти свої приватні ключі, залишаючись відокремленим від запасу, що оцінюється в $793 млн. Він, як стверджують, утримує 250 000 ETH, накопичених під час початкової пропозиції монет (ICO) у 2014 році, і висловив готовність до експертної допомоги у відновленні його втраченого крипто-багатства, пропонуючи поділитися частиною коштів з тим, хто зможе їх відновити.

Колишній головний технолог Ripple, Стефан Томас, отримав 7002 BTC назад у 2011 році як оплату за створення навчального контенту про флагманську криптовалюту, але незабаром після цього втратив доступ до коштів після того, як забув пароль до жорсткого диска IronKey, який містив приватні ключі до гаманця.

Торік фірма з криптовалютної безпеки Unciphered пропонувала проникнути в жорсткий диск, що було відхилено. Замість цього він обрав допомогу фірми з кібербезпеки та незалежного дослідника, але справа, схоже, залишається відкритою.

Зображення від через Pixabay.

Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Рынок стейблкоинов растет: Teter и USDC увеличили популяцию, долларовые токены наращивают объемы быстро. USDE потерял стоимость, GHO и DEUSD взлетели. 📈🪙🚀
Просмотреть
Банкротные компании давят на цену WLD
Банкротные компании давят на цену WLD
Цена WLD падает из-за ликвидации долей 3AC и Alameda. Продано миллионы токенов, волатильность возрастает. Текущая цена $1,61. 📉🔥🪙
Просмотреть
Котизен представил токен CATI, Air War и Merge Restaurant
Котизен представил токен CATI, Air War и Merge Restaurant
Котизен представил токен CATI, игры Air War и Merge Restaurant, улучшая интерактивность и разнообразие в экосистеме. Токен успешно запущен на биржах, а аирдроп набирает обороты. Криптоигра позволяет зарабатывать CATI, привлекая новых участников. Новые игры обещают интересный геймплей. Аналитики предсказывают рост цены CATI до $10. ⭐⚔🍽💰🚀
Просмотреть
Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Dogecoin | Билли Маркус раскрыл продажу DOGE и троллит Bitcoin, высмеивая рынок после заявления ФРС. DOGE создатель прокомментировал свои финансовые решения. 🚀🐕📉
Просмотреть