Обурення сенатора США щодо ЦВЦБ та підтримка Bitcoin

Обурення сенатора США щодо ЦВЦБ та підтримка Bitcoin

Сенатор США висловлює обурення щодо Цифрових Валют Центральних Банків (ЦВЦБ) та підтримує Bitcoin.

Сенатор Марша Блекберн підкреслила ризики особистої конфіденційності та урядового спостереження за Центральними Банківськими Цифровими Валютами та Bitcoin.

У своїх останніх виступах на Саміті з Політики Bitcoin теннессійський республіканець висловив серйозні обурення щодо Цифрових Валют Центральних Банків (ЦВЦБ), описуючи їх як потенційні шпигунські інструменти для урядового нагляду.

“Цифрові Валюти Центральних Банків — це по суті спосіб для уряду мати дірку в всіх особистих фінансах,” сказала Блекберн.

Вона аргументувала, що такі цифрові валюти можуть забезпечити небачений доступ до фінансових транзакцій окремих осіб, тим самим підвищуючи потенціал урядового контролю над особистими свободами.

Натомість Блекберн похвалила криптовалюти, такі як Bitcoin (BTC), за їх децентралізовану природу та роль у підтримці фінансової автономії.

“Однією з речей, на які ми дивимося, є аспект свободи, аспект конфіденційності Bitcoin. Це дуже хороша річ,” — сказала вона.

Коментарі сенатора виникли внаслідок того, що багато урядів досліджують або впроваджують цифрові валюти. Захисники стверджують, що ЦВЦБ можуть зробити фінансові системи більш ефективними та включними. Однак критики, такі як Блекберн, попереджають, що вони також можуть збільшити урядове спостереження та загрожувати індивідуальним свободам.

У лютому колишній президент Дональд Трамп, історично критик криптовалют, продемонстрував помітний поворот, підтримуючи зростаючу популярність Bitcoin, особливо серед молоді та афроамериканських спільнот. На програмі Fox News `The Ingraham Angle` Трамп визнав популярність Bitcoin, вказуючи на необхідність певного регулювання.

“Багато людей приймають його,” — сказав він, вказуючи на значний поворот від своїх попередніх поглядів, в яких він називав Bitcoin шахраєм.

Підтримка Блекберн та Трампа свідчить про більш велику регулятивну підтримку серед представників уряду США щодо децентралізованої природи Bitcoin.

Прогноз цены Bitcoin: Временная пауза перед следующим ралли
Прогноз цены Bitcoin: Временная пауза перед следующим ралли
📈 Bitcoin находится в краткосрочном бычьем тренде, но стал перекупленным. Признаки разворота видны, но подтверждение требует выхода выше $68K. Bitcoin сталкивается с сопротивлением от $64K до $64.5K, с поддержкой около $63K. RSI намекает на паузу перед дальнейшим ростом. 🚀📉
Просмотреть
Bitcoin-кошельки эпохи Сатоши оживают: 50 BTC вышли из спячки
Bitcoin-кошельки эпохи Сатоши оживают: 50 BTC вышли из спячки
🔍 Статья: Восход Bitcoin эпохи Накамото: недавние транзакции Satoshi-era кошельков. Редкие переводы с кошельков 2009 года. Возможно, связаны с создателем BTC. 🚀🔒
Просмотреть
Старт и финиш бычьего рынка биткоина
Старт и финиш бычьего рынка биткоина
Аналитическая фирма CryptoCon уверено предсказывает наступление бычьего рынка биткоина по Puell Multiple. Заключение: биткоин готовится к значительному росту цены, следующий бычий период начнется после 28 ноября 2024 года. 🚀📈
Просмотреть
Биткойн: три возможных сценария в медвежьем рынке
Биткойн: три возможных сценария в медвежьем рынке
Аналитическая компания предупреждает: Биткойн может войти в медвежий рынок. Три сценария: новый пик цены, медвежий рынок с марта 2024, или оптимистичная реаккумуляция 📉 #криптовалюты
Просмотреть