Біткоїн: хешрейт досяг позначки в 500 экзахешів на секунду

Біткоїн: хешрейт досяг позначки в 500 экзахешів на секунду

У значному розвитку криптовалютного ринку Ясін Elmandjra, директор з цифрових активів у ARK Invest, недавно повідомив, що хешрейт біткоїну досягнув небаченої позначки в 500 экзахешів на секунду, ознаменувавши цифрової валюти найвищу позначку на цей час.

Ельманджра проілюстрував велич цього досягнення, привернувши увагу до кількох значних порівнянь. Зокрема, мережа біткоїна в даний час обробляє п`ять мільярдів обчислень на секунду для кожної зірки нашої галактики. Щоб досягти такого хешрейту мережі BTC, всій світовій популяції, при залученні кожного окремого особи з одним хешем на секунду, знадобиться близько 2000 років. Щодо сирої продуктивності операцій на секунду, біткоїн перевищує найпотужніший суперкомп`ютер у світі в 500 разів.

Реагуючи на цю новину, Елон Маск, видатний прихильник криптовалют, висловив свою відповідь виразним, але потужним повідомленням.

Wow - Елон Маск (@elonmusk) 19 січня 2024 р.

Ентузіазм Маска до цифрових активів добре відомий, і його Tesla має значний баланс в 10 725 BTC. Крім того, згадка Маска про Dogecoin у минулому та його недавня участь у дискусіях щодо Bitcoin ETF підкреслюють його зацікавленість в криптосфері.

Зокрема, на нещодавній конференції Маск розглядав ідею використання BTC на Марсі та стверджував його можливість, незважаючи на логістичні виклики, пов`язані з відстанню планети від Сонця.

Висока реакція Маска на досягнення біткоїна підкреслює все більшу значущість цифрових активів у мейнстрімовій фінансовій системі.

Растущая корреляция биткоина с S&P 500
Растущая корреляция биткоина с S&P 500
Биткоин и S&P 500 демонстрируют растущую корреляцию, вызванную входом институциональных игроков и снижением ставок ФРС. Биткоин превзошел большинство альткоинов, достигнув $63,000. Ожидается увеличение корреляции из-за ETF и снижения ставок. 🔗📈🚀
Просмотреть
Рост биткойна: $65 тыс. в фокусе быков
Рост биткойна: $65 тыс. в фокусе быков
Цена биткойна преодолевает сопротивление и нацеливается на $65 тыс. Быки поднимают цену, сформировав восходящий тренд. Технические индикаторы в сторону роста. 🚀💰
Просмотреть
Рейтинги правительств по биткойну: США в лидерах
Рейтинги правительств по биткойну: США в лидерах
🔝🌍 США лидируют с $12.16 млрд биткойнов, Великобритания, Бутан и Сальвадор следующие. США активны, Великобритания пассивна, Бутан и Сальвадор часто проводят транзакции. Каждое правительство имеет уникальный подход к управлению своими крипто-активами.
Просмотреть
Криптовалютный рынок: выход из медвежьей фазы?
Криптовалютный рынок: выход из медвежьей фазы?
Аналитик Джейми Кутс считает, что криптовалютный рынок близок к завершению медвежьего тренда. Уровень Bitcoin в $63 000 может быть сигналом возможного бычьего ралли. Подъем индекса сезона альткоинов и активность смарт-контрактов также указывают на оптимизм. 📈🐂
Просмотреть