Нова корекція на ринку криптовалют: прогноз на $51 тис.

Нова корекція на ринку криптовалют: прогноз на $51 тис.

Стаття:

Повертаються блюзи ведмежого ринку, оскільки аналітик прогнозує 30% корекцію біткоїна до $51 тис.

Ейфорія биків на ринку, схоже, враз зупинилася, оскільки продовжується корекція крипторинку, а цифрові активи продовжують падати.

16 квітня відомий ринковий аналітик `Колд Бладед Шілер` повідомив своїм 269 000 підписників на Х, що Біткоїн все ще - те хмара, що лежить над крипто.

Біткоїн відступив на 15% від свого історичного максимуму 14 березня, але історичні ринкові цикли мали корекції більше 30%.

Це може потенційно відправити ціни на Біткоїн назад на рівень приблизно $51 тис., що може привести інші альткоїни у ще глибшу кризу. Це все ще та хмара, що лежить над крипто на мою думку, і це $BTC.

1. Даний момент відзначався додатковою силою. Незалежно від тих факторів, які ви вважаєте за краще, ЕТФ, фундаментальні причини, поділка, важливо зауважити, що Біткоїн утримується.

2. Існує визнання того, що це відбувається, і...

Корекція може заглибитися

Спостерігалася 25% корекція в початку циклу 2021 року, яка призвела до різкого падіння цін Біткоїна з понад $40 тис. до $30 тис. протягом місяця. Також відбувся спад на 53% пізніше того ж року, коли ціни впали з $63 тис. у квітні до $30 тис. у липні.

Отже, 30% відступ від $73 тис. знизив би ціни до рівня $50 тис., що не здавалося б дивним, зважаючи на попередні рухи на ринку.

15 квітня ринковий аналітик Віллі Ву сказав, що якщо підтримка на рівні $58 900 сломається, «ми перейдемо до ведмежого ринку».

Ринки «ще кілька тижнів віддалені від повноцінного булішого середовища» у довгостроковому плані, додав він.

Аналітик Glassnode `Чекмейте` також згадав про ведмежі ринки, заявивши, що вони починаються «коли занадто багато людей купує замало монет, за занадто високою ціною». Однак він залишився трохи більш оптимістичним, заявивши, що ринок не виглядає «надто важким».

Біткоїн Індекс страху та жадібності залишається у зеленій зоні, що означає, що ще занадто рано говорити про ведмежий ринок, з огляду на загальний настрій. Біткоїн Індекс страху та жадібності - 65 ~ Жадібність

Ціна на даний момент: $63 419

Альткоїни Кровоточать

Аналітик Люк Мартін помітив, що багато з альткоїнів майже анулювали шість місяців прибутків просто за кілька тижнів. `Деякі знаходяться всього за 15-20% від максимуму циклу ведмедя,` - додав він.

Тим часом, `Рект Капітал` вказав, що завжди було попередній розворот перед поділкою, і цей цикл не є винятком. #BTC

Завжди є попередній Розворот перед Поділкою, і це стосується всіх циклів Bitcoin

Цього разу не є винятком$BTC #Крипто #Біткоїн

Ціни на BTC торгувались знижено на 2,8% за день на рівні $63 354 на момент написання. Широкий ринок втратив 3%, загальна капіталізація знизилася до $2,41 трильйонів через те, що альткоїни постраждали найбільше.

Прогноз цены Bitcoin: Временная пауза перед следующим ралли
Прогноз цены Bitcoin: Временная пауза перед следующим ралли
📈 Bitcoin находится в краткосрочном бычьем тренде, но стал перекупленным. Признаки разворота видны, но подтверждение требует выхода выше $68K. Bitcoin сталкивается с сопротивлением от $64K до $64.5K, с поддержкой около $63K. RSI намекает на паузу перед дальнейшим ростом. 🚀📉
Просмотреть
Bitcoin-кошельки эпохи Сатоши оживают: 50 BTC вышли из спячки
Bitcoin-кошельки эпохи Сатоши оживают: 50 BTC вышли из спячки
🔍 Статья: Восход Bitcoin эпохи Накамото: недавние транзакции Satoshi-era кошельков. Редкие переводы с кошельков 2009 года. Возможно, связаны с создателем BTC. 🚀🔒
Просмотреть
Старт и финиш бычьего рынка биткоина
Старт и финиш бычьего рынка биткоина
Аналитическая фирма CryptoCon уверено предсказывает наступление бычьего рынка биткоина по Puell Multiple. Заключение: биткоин готовится к значительному росту цены, следующий бычий период начнется после 28 ноября 2024 года. 🚀📈
Просмотреть
Биткойн: три возможных сценария в медвежьем рынке
Биткойн: три возможных сценария в медвежьем рынке
Аналитическая компания предупреждает: Биткойн может войти в медвежий рынок. Три сценария: новый пик цены, медвежий рынок с марта 2024, или оптимистичная реаккумуляция 📉 #криптовалюты
Просмотреть