Наступні фрази відповідають на твоє питання:
Супермісяць виявляє диво своєї величі
Елон Маск уводить плату за вхід на платформу

Наступні фрази відповідають на твоє питання: Супермісяць виявляє диво своєї величі Елон Маск уводить плату за вхід на платформу

Ripple CTO David Schwartz виступив проти нового кроку Елона Маска щодо утримання користувачів `невеликої плати` перед залученням до публікацій на X (раніше Twitter).

X Daily News, акаунт, призначений для повідомлення про останні події щодо соціальної медіаплатформи Маска, розпочав розмову, розкривши оновлену політику щодо залучення користувачів.

Згідно зі заявою, X планує вимагати невелику щорічну плату від нових акаунтів перед тим, як вони зможуть залучатися до публікацій, лайкати, відповідати або закладати пости на платформі. Ця ініціатива спрямована на зменшення поширення автоматизованих ботів та спам-акаунтів.

Більше того, у оновленні було відзначено, що нова політика вже була в силі для користувачів X в Новій Зеландії та на Філіппінах.

Елон Маск підтвердив нову політику у своєму відповіді на посту. Він підкреслив, що впровадження невеликої плати для нових користувачів є необхідним для боротьби з натиском ботів. Маск вказав на той факт, що сучасні штучні і травесті-ферми дійшли до того рівня, коли вони легко проходять тести `Чи ти бот`.

Крім того, X CTO підкреслив наслідки спам-акаунтів, зауваживши, що потік фейкових акаунтів також вичерпує доступне просторове ім`я, внаслідок чого багато бажаних відомчих ідентифікаторів втрачені в ботах.

В цілому, невелика плата за доступ нових користувачів до написання є єдиним способом стримати безжальний натиск ботів.

Кілька провідних постатей у криптоспільноті відреагували на цей розвиток подій, включаючи CTO Ripple. Шварц розуміє цей крок як протиріччя давній пропозиції Маска про свободу слова.

`Я думав, ти проти цензури будь-якої законної мови на своїй платформі`, - запитав Шварц у відповідь Маску.

Шварц далі поставив питання, чи є важливим для Елона Маска те, щоб тримати певну законну мову від X лише тому, що вона є дратівною. Відсторонення дотримання рядних постів від X тільки тому, що вона є дратівною - це настільки важливо, що ти зміниш фундаментальні принципи платформи для можливості цього?!

У відповідь, користувач X зауважив, що різниця полягає в тому, що аналізуються боти та прихоЏять до мови відносно цієї мови.

Тим не менш, CTO Ripple протистояв, підкреслюючи, що різниця полягає у мові, яку ти важливою, в порівнянні з мовою, яка тебе не цікавить. Він підкреслив важливість не претендувати на щось інше, як захист мови, яка відповідає твоїм вподобанням.

З іншого боку, відомий крипто-дослідник Закскс показав, що рішення Елона Маска стягувати гроші з нових акаунтів, щоб запобігти спаму, може не принести бажаних результатів.

Він вказав на наявність численних `бізнес-підтверджених` обманних крипто-акаунтів, за які шахраї заплатили тисячі доларів. Зміст Захскс запевняв, що невелика плата може бути недостатньою, щоб стримати погані актори.

Необхідно зазначити, що боти та спам-акаунти постійно націлюються на любителів криптовалют, особливо на армію XRP. Вони неутомно рекламують шахраївські розіграші XRP з зображеннями виконавчих директорів Ripple, щоб надати їхній шахрайській схемі авторитету. Тим не менш, Ripple постійно попереджував прихильників XRP від шахрайства.

Два задержано по делу о краже криптовалюты на $243 млн
Два задержано по делу о краже криптовалюты на $243 млн
Криптовалютная кража на $243 млн. В результате расследования задержаны два человека. Более $9 млн были заморожены. Киберпреступники использовали украденные средства на покупку роскошных товаров. ФБР произвела облаву в Майами. Нет комментариев от полиции. 🕵️‍♂️🔒🛡️🚓
Просмотреть
Протокол Ethena Labs приостановил деятельность после взлома учетной записи - важное уведомление
Протокол Ethena Labs приостановил деятельность после взлома учетной записи - важное уведомление
Ethena Labs приостановила деятельность из-за взлома сайта. Пользователям рекомендуют не взаимодействовать с поддельными сайтами. ⚠️⛔
Просмотреть
Мошенники на крипторынке: фальшивые проекты и убытки.
Мошенники на крипторынке: фальшивые проекты и убытки.
Обзор: Фальшивые проекты используют имя Трампа для мошенничества. Мошенники заработали миллионы на фальшивых токенах WLFI. Даже официальный запуск еще не состоялся, но уже тысячи потеряли деньги. 😡🚨
Просмотреть
Пять ключевых признаков криптовалютной схемы Понзи
Пять ключевых признаков криптовалютной схемы Понзи
Обзор: Схемы Понзи в криптовалюте - ждут убытки. Избегай фейковых сайтов и продавцов. Доходы не гарантированы, будь внимателен! 🚫💰
Просмотреть