Опціони Bitcoin та Ethereum викликають увагу (Bitcoin and Ethereum options attract attention)

Опціони Bitcoin та Ethereum викликають увагу (Bitcoin and Ethereum options attract attention)

Bitcoin продовжує зазнавати продажного тиску, і його ціна впала нижче рівня $41 000.

Тепер неясно, чи триватиме спад вартості BTC, але всі очі спрямовані на опціони Bitcoin та Ethereum, які закінчаться сьогодні.

За даними повідомлення платформи для аналізу даних криптовалютних опціонів Greeks.live, заснованої в Сінгапурі, 22 000 опціонів BTC та 211 000 опціонів ETH закінчаться 19 січня.

Отже, співвідношення опціонів BTC Put/Call становить 1,1, максимальна точка збитку - $44 000 і номінал - $890 мільйонів.

З огляду на Ethereum, у опціонів ETH співвідношення Put/Call становить 0,55, максимальна точка збитку - $2500, а номінал - $520 мільйонів.

Greeks.live заявили, що співвідношення Put/Call вперше досягло 1,1 на ринку биків, йдеться в їхньому звіті: `Вплив біткоїнового ETF в Місцевому ринку було помітно послаблено, оскільки волатильність різко знизилася, а Maxpain приблизився до ціни передачі вперше в цьому році.

Співвідношення Put/Call вперше досягло 1,1 на ринку биків, що свідчить про преваленцію песимістичних сил на цьому тижні.

Перехід на біткоїновий ETF, продаж активів Grayscale, здатний забезпечити значні додаткові капіталовкладення на криптовалютний ринок в довгостроковій перспективі, але ймовірність продажу значно зростає в короткостроковій перспективі.

`Наступним важливим моментом на цей момент може стати зменшення нагороди за добування біткоїна.`

Співвідношення put/call обчислюється шляхом ділення кількості put-опціонів на кількість call-опціонів. Показник менше 1 означає, що більше покупців, ніж продавців, що свідчить про тенденцію до зростання.

Показник більше 1 означає, що put-опціонів більше, ніж call-опціонів, що свідчить про негативну тенденцію. Показник, близький до 1, означає, що ринок збалансований або нейтральний.

У Bitcoin цей показник складає 1,1; для Ethereum - 0,55. Таким чином, якщо цей показник у BTC перевищує 1, це означає, що продажі Bitcoin перевищують покупки і ціна знаходиться в спадному тренді; для ETH це свідчить про биковий тренд. Однак час покаже, як ці показники, разом з іншими даними та сигналами, вплинуть на ціни.

* Це не інвестиційні рекомендації.

Растущая корреляция биткоина с S&P 500
Растущая корреляция биткоина с S&P 500
Биткоин и S&P 500 демонстрируют растущую корреляцию, вызванную входом институциональных игроков и снижением ставок ФРС. Биткоин превзошел большинство альткоинов, достигнув $63,000. Ожидается увеличение корреляции из-за ETF и снижения ставок. 🔗📈🚀
Просмотреть
Рост биткойна: $65 тыс. в фокусе быков
Рост биткойна: $65 тыс. в фокусе быков
Цена биткойна преодолевает сопротивление и нацеливается на $65 тыс. Быки поднимают цену, сформировав восходящий тренд. Технические индикаторы в сторону роста. 🚀💰
Просмотреть
Рейтинги правительств по биткойну: США в лидерах
Рейтинги правительств по биткойну: США в лидерах
🔝🌍 США лидируют с $12.16 млрд биткойнов, Великобритания, Бутан и Сальвадор следующие. США активны, Великобритания пассивна, Бутан и Сальвадор часто проводят транзакции. Каждое правительство имеет уникальный подход к управлению своими крипто-активами.
Просмотреть
Криптовалютный рынок: выход из медвежьей фазы?
Криптовалютный рынок: выход из медвежьей фазы?
Аналитик Джейми Кутс считает, что криптовалютный рынок близок к завершению медвежьего тренда. Уровень Bitcoin в $63 000 может быть сигналом возможного бычьего ралли. Подъем индекса сезона альткоинов и активность смарт-контрактов также указывают на оптимизм. 📈🐂
Просмотреть