Nазначено перший Bitcoin та Ethereum ETF в Гонконзі

Nазначено перший Bitcoin та Ethereum ETF в Гонконзі

OSL робить історію: обрано першу біржу для запуску Bitcoin та Ethereum ETF Китайським АМК

У революційному кроці, спрямованому на перетворення фінансового ландшафту Гонконгу, OSL Digital Securities було призначено першим партнером з торгівлі віртуальними активами та співопікуном China Asset Management (Hong Kong) (`ChinaAMC (HK)`).

Ця стратегічна співпраця відкриває шлях для схвалення та запуску перших в історії ChinaAMC ETF в форматі Spot Exchange-Traded Funds (ETFs) в Гонконзі. Представляючи значне досягнення, це партнерство сигналізує про ключовий злом у напрямку підтримки інвестицій у цифрові активи в регіоні.

З введенням Spot BTC/ETH ETF в Гонконзі приєднується до провідних фінансових центрів, таких як Канада, Німеччина та Швейцарія. Цей крок відображає успіх, який був побачений на американському ринку, де ETF з Біткоїном зібрали понад 12,53 мільярда доларів.

Виход Китаю на цей ринок не лише підкреслює його зобов`язання до інновацій, але й робить регіон лідером у прийнятті інвестицій у цифрові активи на глобальному рівні. Стратегічне об`єднання для фінансового розвитку

Призначення OSL першою віртуальною біржею активів і партнером співопікунства підкреслює його репутацію в галузі віртуальних активів та зобов`язання до розвитку інвестицій у цифрові активи в Гонконзі. Використовуючи свою міцну інфраструктуру,

OSL забезпечує безпечне торговельне середовище, яке критичне для функціонування ETF, та докладно керує базовими активами. Виконуючи роль співопікунства, OSL дотримується суворих заходів безпеки та регуляторних стандартів, пропонуючи першокласні послуги співопікунства, які пріоритетизують цілісність та безпеку активів.

`Ми маємо честь співпрацювати з China AMC на цьому значущому кроці у сфері ETF,` - прокоментував Патрік Пан, Голова Правління та Генеральний директор OSL. `Ця співпраця не лише відображає високу репутацію OSL, але й підкреслює нашу присвяченість розвитку інвестицій у цифрові активи в Гонконзі. З такими поважними партнерствами, OSL готовий очолити шлях у формуванні майбутнього інвестицій у цифрові активи в регіоні.` Провідна Роль OSL на Ринку Цифрових Активів Гонконгу

Як єдиною публічною компанією Гонконгу, що повністю присвячена цифровим активам, OSL Group (863.HK) стоїть на передньому краї ринку, підкріплена своєю комплексною відповідністю до регулятивних вимог, великим досвідом управління та міцною репутацією на ринку.

Успішно пройшовши аудит типу SOC 2 Type 2, інноваційний модель B2B2C OSL та послуги інституційного рівня позиціонують його як першовідкривача на ландшафті цифрових активів. З твердим зобов`язанням до відмінності, OSL продовжує очолювати просування в інвестиціях у цифрові активи, формуючи майбутнє фінансової екосистеми Гонконгу.

ОКХ планирует перезапуск американской биржи с новым приложением
ОКХ планирует перезапуск американской биржи с новым приложением
ОКХ запустит новое американское приложение осенью 2024 года, заменяя ОККоин. Будут доступны трансферты ACH, улучшая удобство пользователей. Планируется привлечение американских банков как партнеров. 📱🤝
Просмотреть
Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Coinbase продолжает расширять свой листинг: на очереди Zetachain (ZETACHAIN). 🚀📈 #Coinbase #Zetachain #криптовалюты
Просмотреть
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавила Aleo (ALEO) перед решением ФРС 🚀📈🔥. Не инвестиционный совет.
Просмотреть
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Uniswap лидирует на рынке DEX с еженедельным объемом в $7.09 млрд 💰. PancakeSwap на втором месте, ORCA на третьем, Aerodrome четвертый, Raydium пятый, DODO шестой, Curve седьмой, Camelot восьмой, Thorchain девятый.
Просмотреть