Bitcoin: новий тиждень після паніки

Bitcoin: новий тиждень після паніки

Bitcoin розпочинає великий тиждень; Чи закінчився паніка?

Bitcoin (BTC) проявляє ознаки короткострокового відновлення ціни після раптових втрат, які співпадали з підвищенням напруги на Близькому Сході.

Останній спад ціни Bitcoin, на тлі широкого ринку криптовалют, був частково зумовлений тим, що учасники ринку вважали панікуючими інвесторів.

З Bitcoin прориваючи рівень опори $65,000, головний акцент полягає в тому, чи подолав він свої недавні проблеми, щоб розпочати нову траєкторію серед пануючих бичих катализаторів, таких як наближене подвоєння.

У цьому плані криптоаналітик під псевдонімом El_crypto_prof у дописі на X (колишній Twitter) 15 квітня вказав, що на основі відновлення ціни Bitcoin, вибухова поведінка ринку останніх днів може бути перебільшеною, вказуючи на малозначущість короткострокових цінових рухів. Аналітик підкреслив, що відновлення свідчить про те, що бичий ринок далекий від фінішу.

“Всі ці панічні атаки в останні кілька днів були цілком марно. Це просто показує, наскільки неважливою є короткострокова дія ціни. Часто це просто шум. Бичий ринок далекий від фінішу,” - сказав експерт.

Тим часом, бичий момент наступив, як зазначив експерт з криптоторгівлі Майкл ван де Поппе, Bitcoin входить в великий тиждень.

У дописі на X 14 квітня, аналітик вважав, що поточні коливання цін можуть представляти вигідні можливості для інвесторів.

На його думку, однією з наближених подій, яка привертає увагу, є наближене тиждень подвоєння Bitcoin, який вже давно асоціюється з бичими настроями.

Крім того, Поппе зазначив, що затвердження біржових фондів (ETFs) для Ethereum (ETH) і Bitcoin в Гонконгу надає додаткову важливість подіям тижня.

Незважаючи на останні короткострокові отримані прибутки, розумність варта обережності, оскільки Bitcoin може ще не вийти з лісу. Актив залишається вразливим до подальшої волатильності, особливо на фоні розвитку ситуації на Близькому Сході.

Відмова від відповідальності: Вміст цього сайту не слід розглядати як інвестиційні поради. Інвестування є спекулятивним. При інвестуванні ваш капітал підлягає ризику.

Прогноз цены Bitcoin: Временная пауза перед следующим ралли
Прогноз цены Bitcoin: Временная пауза перед следующим ралли
📈 Bitcoin находится в краткосрочном бычьем тренде, но стал перекупленным. Признаки разворота видны, но подтверждение требует выхода выше $68K. Bitcoin сталкивается с сопротивлением от $64K до $64.5K, с поддержкой около $63K. RSI намекает на паузу перед дальнейшим ростом. 🚀📉
Просмотреть
Bitcoin-кошельки эпохи Сатоши оживают: 50 BTC вышли из спячки
Bitcoin-кошельки эпохи Сатоши оживают: 50 BTC вышли из спячки
🔍 Статья: Восход Bitcoin эпохи Накамото: недавние транзакции Satoshi-era кошельков. Редкие переводы с кошельков 2009 года. Возможно, связаны с создателем BTC. 🚀🔒
Просмотреть
Старт и финиш бычьего рынка биткоина
Старт и финиш бычьего рынка биткоина
Аналитическая фирма CryptoCon уверено предсказывает наступление бычьего рынка биткоина по Puell Multiple. Заключение: биткоин готовится к значительному росту цены, следующий бычий период начнется после 28 ноября 2024 года. 🚀📈
Просмотреть
Биткойн: три возможных сценария в медвежьем рынке
Биткойн: три возможных сценария в медвежьем рынке
Аналитическая компания предупреждает: Биткойн может войти в медвежий рынок. Три сценария: новый пик цены, медвежий рынок с марта 2024, или оптимистичная реаккумуляция 📉 #криптовалюты
Просмотреть