Масштабні рухи XRP на біржах: огляд<article>

Масштабні рухи XRP на біржах: огляд<article>

Кити Переміщують 452,869,591 XRP на 3 Топ-Біржі під час 5% Зростання

Після відновлення ціни XRP від провалу у вихідні дані on-chain показують кілька рухів токенів XRP на біржі протягом останніх годин, спричиняючи ведмежі обурення.

Протягом вихідних XRP повернувся до діапазону $0.43 після 21% зриву ціни, спричиненого Bitcoin. Однак, протягом останніх днів актив впорався з помітним поверненням, відновивши діапазон $0.5. Зокрема, XRP збільшився більше, ніж на 5,3%, при ціні в даний момент $0.5165.

Під час цього відновлення Whale Alert проіндексував перекази XRP на мільйони доларів з кількох невідомих гаманців на трьох топ-централізованих біржах: Bitvavo, Bithumb та Bitstamp. Ці транзакції відбулися протягом останніх 24 годин.

Біржі Отримують 452M XRP

Перша транзакція відбулася через Bitstamp. Вчора о 06:47:31 PM UTC біржа взяла партію 22 мільйони XRP, що коштує понад $10,8 млн, з анонімного гаманця.

Однак більш вражаючий рух XRP, на суму понад $200 млн, виявився за останні три години. Зокрема, визначена корейська біржа Bithumb отримала 390,869,591 XRP на суму $201,100,740 з невідомого гаманця.

Вы щонайменше більше увиділи ринок.

Протягом години від значного переказу в Bithumb, публічний гаманець біржі Bitvavo отримав 40 мільйонів XRP в двох транзакціях з невідомих гаманців на суму понад $20,6 млн. Загалом за останні 24 години ці три біржі отримали 452,869,591 XRP від обмінів. Транзакції імплементують монетарний вагу $232,603,38.

Ці останні масштабні рухи спричинили змішані реакції серед учасників криптографічної спільноти. Крім того, час, який додав до спекуляцій. З урахуванням ваги, користувач Daniel здогадався, що XRP може незабаром стати свідком великого злиття.

Тим часом, подальше дослідження XRP Explorer Bithomp надало невеликі вказівки щодо суб`єктів за транзакціями XRP.

Що стосується понад 390 мільйонів XRP, переказаних на Bithumb, експлорер відзначив, що вихідний гаманець належить Bithumb, що вказує на внутрішній рух обміну. Між тим, для Bitstamp та Bitvavo, джерело прихідних потоків XRP залишається невідомим.

В цілому, ці потоки на біржі тісно слідкують за рішенням Ripple перевести 100 мільйонів XRP на невизначений гаманець, спричинивши спекуляції про продаж.

Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Рынок стейблкоинов растет: Teter и USDC увеличили популяцию, долларовые токены наращивают объемы быстро. USDE потерял стоимость, GHO и DEUSD взлетели. 📈🪙🚀
Просмотреть
Банкротные компании давят на цену WLD
Банкротные компании давят на цену WLD
Цена WLD падает из-за ликвидации долей 3AC и Alameda. Продано миллионы токенов, волатильность возрастает. Текущая цена $1,61. 📉🔥🪙
Просмотреть
Котизен представил токен CATI, Air War и Merge Restaurant
Котизен представил токен CATI, Air War и Merge Restaurant
Котизен представил токен CATI, игры Air War и Merge Restaurant, улучшая интерактивность и разнообразие в экосистеме. Токен успешно запущен на биржах, а аирдроп набирает обороты. Криптоигра позволяет зарабатывать CATI, привлекая новых участников. Новые игры обещают интересный геймплей. Аналитики предсказывают рост цены CATI до $10. ⭐⚔🍽💰🚀
Просмотреть
Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Dogecoin | Билли Маркус раскрыл продажу DOGE и троллит Bitcoin, высмеивая рынок после заявления ФРС. DOGE создатель прокомментировал свои финансовые решения. 🚀🐕📉
Просмотреть