Новий розблокування токенів ARB: випуск 92,65 млн ARB

Новий розблокування токенів ARB: випуск 92,65 млн ARB

Arbitrum планує випустити 92,65 мільйони ARB у свіжому розблокуванні токенів цього тижня

Дані з додатку Token Unlock показують, що Arbitrum завтра, 16 квітня 2024 року, проведе `Cliff Unlock` і випустить свіжі токени ARB на криптовалютний ринок. Детальніша інформація з додатку показує, що майбутнє розблокування токенів проекту другого рівня забере левову частку токенів, які будуть випущені на крипторинок цього тижня.

За реальними даними з додатку, це конкретне розблокування токенів впустить у крипторинок приблизно 110 мільйонів доларів. Arbitrum розблокує 92,65 мільйони ARB, що становить 3,49% обігового запасу. Подія відбудеться через точно місяць після попереднього розблокування токенів, коли проект випустив 1,11 мільярда ARB, еквівалентно 2,09 мільярда доларів, на криптоекосистему.

Важливо зазначити, що Token Unlock підкреслив, що майбутня програма буде `Cliff Unlock`, що означає систему, де токени спочатку не випускаються, поки не наступить `кліф`, який є датою розблокування. Подія, коли проекти випускають групи токенів на ринок у визначений день релізу.

Розблокування токенів, подібне майбутній події, зазвичай має економічний вплив на крипторинок і безпосередньо впливає на ціну конкретного токена. Ця дія збільшує запас токенів, що часто призводить до багатьох трейдерів, які відкривають короткі позиції короткочасно.

Після останньої події з розблокування токенів ARB вартість впала більш ніж на 25%, ціна падала протягом чотирьох підряд днів. Токен блокчейну другого рівня впав з $1,96 16 березня до $1,44 на 19 березня, перш ніж зробити відновлення, за даними з TradingView.

Токен рішення блокчейну масштабування другого рівня торгувався за $1,23 на момент написання, відновлюючись після недавнього спаду. Учасники спільноти Arbitrum очікують на майбутню подію, знаючи, що загальна динаміка крипторинку може вплинути на ефект вправи.

Відмова від відповідальності: Інформація, представлена у цій статті, має інформативний та освітній характер. Стаття не становить фінансової або будь-якої іншої поради. Coin Edition не несе відповідальності за будь-які збитки, що виникають в результаті використання змісту, продуктів або послуг, вказаних. Читачам рекомендується проявляти обережність перед прийняттям будь-яких дій, пов`язаних з компанією.

Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Рынок стейблкоинов растет: Teter и USDC увеличили популяцию, долларовые токены наращивают объемы быстро. USDE потерял стоимость, GHO и DEUSD взлетели. 📈🪙🚀
Просмотреть
Банкротные компании давят на цену WLD
Банкротные компании давят на цену WLD
Цена WLD падает из-за ликвидации долей 3AC и Alameda. Продано миллионы токенов, волатильность возрастает. Текущая цена $1,61. 📉🔥🪙
Просмотреть
Котизен представил токен CATI, Air War и Merge Restaurant
Котизен представил токен CATI, Air War и Merge Restaurant
Котизен представил токен CATI, игры Air War и Merge Restaurant, улучшая интерактивность и разнообразие в экосистеме. Токен успешно запущен на биржах, а аирдроп набирает обороты. Криптоигра позволяет зарабатывать CATI, привлекая новых участников. Новые игры обещают интересный геймплей. Аналитики предсказывают рост цены CATI до $10. ⭐⚔🍽💰🚀
Просмотреть
Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Dogecoin | Билли Маркус раскрыл продажу DOGE и троллит Bitcoin, высмеивая рынок после заявления ФРС. DOGE создатель прокомментировал свои финансовые решения. 🚀🐕📉
Просмотреть