Геополітична напруга та криптовалютний ринок

Геополітична напруга та криптовалютний ринок

Криптовалютний ринок відновлюється після важливої події між Іраном і Ізраїлем, яка вразила ціни.

Протягом вихідних геополітичні напруги стрімко загострилися після небаченого конфлікту між Іраном і Ізраїлем. Події, які розгорталися у суботу ввечері, на мить порушили глобальні ринки, включаючи криптосектор. Проте на момент звіту спостерігається помітне відновлення на криптовалютному ринку.

Швидке відновлення цін на криптовалюти свідчить про стійкість ринку та його здатність витримувати неочікувані глобальні події. Біткоін все ще має міцну підтримку на рівні 60 000 доларів.

Страхи щодо загострення напруги спровокували стрімке падіння ціни біткоіна (BTC), криптовалюти з найбільшим ринковим капіталом, яка опустився до рівня 60 800 доларів під час конфлікту. Крім того, BeInCrypto раніше повідомляв, що приблизно 962,40 мільйонів доларів було втрачено під час відступу ринку.

Криптоаналітик Еш Крипто пояснив цей спад як реакцію на очікувані наслідки війни, тобто підвищення цін на сировину, таку як нафта і золото. Ці наслідки призводять до високої інфляції, що робить менш ймовірними зниження процентних ставок центральними банками.

Згідно з Еш Крипто, така ситуація створює ведмедине середовище як для акцій, так і для криптовалютних активів.

Реагуючи на вплив геополітичної напруги на криптовалютний ринок, Майк Новограц, генеральний директор Galaxy Digital, передбачив відновлення ціни після початкового розпродажу.

Новограц надіється, що розумне управління може перешкодити великому регіональному конфлікту. Цей настрій є важливим для стійкого зростання на ринку криптовалют, оскільки ринки сприймають стабільність. Незважаючи на волатильність, Еш Крипто залишається биком щодо найближчої виставки біткоїну.

Він звертає увагу на історію, вказуючи, що чорні лебедіні події часто передують параболічним бігам на криптовалютному ринку.

Прогноз цены Bitcoin: Временная пауза перед следующим ралли
Прогноз цены Bitcoin: Временная пауза перед следующим ралли
📈 Bitcoin находится в краткосрочном бычьем тренде, но стал перекупленным. Признаки разворота видны, но подтверждение требует выхода выше $68K. Bitcoin сталкивается с сопротивлением от $64K до $64.5K, с поддержкой около $63K. RSI намекает на паузу перед дальнейшим ростом. 🚀📉
Просмотреть
Bitcoin-кошельки эпохи Сатоши оживают: 50 BTC вышли из спячки
Bitcoin-кошельки эпохи Сатоши оживают: 50 BTC вышли из спячки
🔍 Статья: Восход Bitcoin эпохи Накамото: недавние транзакции Satoshi-era кошельков. Редкие переводы с кошельков 2009 года. Возможно, связаны с создателем BTC. 🚀🔒
Просмотреть
Старт и финиш бычьего рынка биткоина
Старт и финиш бычьего рынка биткоина
Аналитическая фирма CryptoCon уверено предсказывает наступление бычьего рынка биткоина по Puell Multiple. Заключение: биткоин готовится к значительному росту цены, следующий бычий период начнется после 28 ноября 2024 года. 🚀📈
Просмотреть
Биткойн: три возможных сценария в медвежьем рынке
Биткойн: три возможных сценария в медвежьем рынке
Аналитическая компания предупреждает: Биткойн может войти в медвежий рынок. Три сценария: новый пик цены, медвежий рынок с марта 2024, или оптимистичная реаккумуляция 📉 #криптовалюты
Просмотреть