Обучення поліції Гонконгу від Bitrace: боротьба з криптозлочинами

Обучення поліції Гонконгу від Bitrace: боротьба з криптозлочинами

Bitrace навчає Гонконгську поліцію розслідуванню злочинів, пов`язаних з криптовалютами

Зі збільшенням злочинів, пов`язаних з криптовалютами в Гонконгу, Bitrace посилила свої зусилля у боротьбі з проблемою.

Видатна компанія з аналізу даних, як повідомляється, провела навчальні сесії з відстеження фондів у ланцюжку для членів Гонконгської поліції. Bitrace підсилює зусилля у боротьбі з криптозлочинами.

Остання ініціатива є частиною зусиль компанії у сфері корпоративної соціальної відповідальності, які ставлять за мету покращити розуміння правоохоронцями технології блокчейн, особливо в умовах зростаючої популярності Гонконгу як криптовалютного хабу.

Згідно зі статтею у блозі, ці навчальні сесії були спеціально організовані для Центру кібербезпеки та технічних злочинів (CSTCB) та Комерційного бюро злочинів (CCB), в яких було розкрито важливі інсайти та методи розслідування криптовалютних злочинів.

Технічні експерти Bitrace також продемонстрували використання та способи обігу цифрових активів у таких діяльностях, як онлайн-гральництво, нелегальна торгівля, відмивання грошей та шахрайство.

Прокоментувавши зміни, головний виконавчий директор Bitrace, Ізабель ШІ, сказав: `Це справжня честь розмовляти з поліцейськими з Гонконгу. Удосконалення законодавства та підвищення профілактики криптозлочинів сприятиме кращому розвитку Web3.`

Криптозлочини в Гонконгу

За останні три роки в Гонконзі помітно зросла кількість криптовалютних злочинів. Фактично, кількість заявлених випадків зросла з 1,397 до 3,415, а суми відповідно від 824 мільйонів гонконгських доларів до 4.398 мільярдів гонконгських доларів. Ця цифра майже потроїлася протягом вказаного періоду.

З вересня минулого року, Комісія з цінних паперів та фьючерсів Гонконгу (SFC) посилила зусилля щодо розголошення інформації, згідно з недавнім звітом.

Ці зусилля передбачають широке публікування інформації щодо платформ торгівлі віртуальними активами, таких як список підозрілих платформ торгівлі віртуальними активами. Цей крок відповідає загальній меті надавати прозору та своєчасну інформацію громадськості.

Тим часом, Гонконг на межі прийняття спот Bitcoin ETF в регіоні. Комісія з цінних паперів та ф`ючерсів оновила свій список компаній з управління віртуальними активами 10 квітня, де з`явилися Harvest International Asset Management Company та China Asset Management (Hong Kong) Co., Ltd., дві великі компанії з управління публічними фондами з материка.

Два задержано по делу о краже криптовалюты на $243 млн
Два задержано по делу о краже криптовалюты на $243 млн
Криптовалютная кража на $243 млн. В результате расследования задержаны два человека. Более $9 млн были заморожены. Киберпреступники использовали украденные средства на покупку роскошных товаров. ФБР произвела облаву в Майами. Нет комментариев от полиции. 🕵️‍♂️🔒🛡️🚓
Просмотреть
Протокол Ethena Labs приостановил деятельность после взлома учетной записи - важное уведомление
Протокол Ethena Labs приостановил деятельность после взлома учетной записи - важное уведомление
Ethena Labs приостановила деятельность из-за взлома сайта. Пользователям рекомендуют не взаимодействовать с поддельными сайтами. ⚠️⛔
Просмотреть
Мошенники на крипторынке: фальшивые проекты и убытки.
Мошенники на крипторынке: фальшивые проекты и убытки.
Обзор: Фальшивые проекты используют имя Трампа для мошенничества. Мошенники заработали миллионы на фальшивых токенах WLFI. Даже официальный запуск еще не состоялся, но уже тысячи потеряли деньги. 😡🚨
Просмотреть
Пять ключевых признаков криптовалютной схемы Понзи
Пять ключевых признаков криптовалютной схемы Понзи
Обзор: Схемы Понзи в криптовалюте - ждут убытки. Избегай фейковых сайтов и продавцов. Доходы не гарантированы, будь внимателен! 🚫💰
Просмотреть