Криптовалюти 2024: понад півмільйона нових токенів

Криптовалюти 2024: понад півмільйона нових токенів

Більше 540 000 нових криптовалют було створено в перших чотирьох місяцях 2024 року, за даними CoinGecko

Понад півмільйона альткоїнів вже створено між січнем і початком квітня цього року, за даними агрегатора криптоданих CoinGecko.

Використовуючи дані свого децентралізованого обмінника (DEX) GeckoTerminal, CoinGecko вивчив кількість криптовалют з 31 грудня 2021 року по 11 квітня 2024 року.

Результат показує, що до цього часу було запущено 2,52 мільйона криптовалют, включаючи тимчасові мемекоїни та мертві проекти. Поточна кількість криптоактивів на даний момент в 5,7 рази більше, ніж 440 000, які існували наприкінці 2021 року.

Протягом періоду з 1 січня по 11 квітня цього року було запущено 540 000 нових токенів, що еквівалентно середньодобовому запуску 5 300 нових токенів щодня в 2024 році. У порівнянні, у 2022 році було запущено 720 000 нових токенів, а в 2023 - 830 000.

«Оскільки це вже більше, ніж півмільйона нових токенів, що було запущено минулого року, 2024 рік на шляху перевершення 2023 року за кількістю нових токенів на блокчейні».

CoinGecko каже, що сезон мемекоїнів, який повернувся у кінці лютого цього року, привів до рекордної кількості 195 735 нових токенів, запущених у березні 2024 року.

«Це підкреслює лихоманку мемекоїнів, оскільки можливістьники запускають похідні мемекоїнів або теми, які вже є популярними.

У січні та лютому 2024 року також було запущено велику кількість нових токенів у кожен місяць, в 134 647 та 195 735 відповідно. Це можливо свідчить про зростання спекулятивної активності на блокчейні незалежно від ширших обертань у мемекоїни».

CoinGecko каже, що майбутні сезони мемекоїнів можуть зірватися з новим підйомом нових криптоактивів через нові інструменти, які роблять створення токенів легше та зниження вартості онлайн-торгівлі.

Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Рынок стейблкоинов растет: Teter и USDC увеличили популяцию, долларовые токены наращивают объемы быстро. USDE потерял стоимость, GHO и DEUSD взлетели. 📈🪙🚀
Просмотреть
Банкротные компании давят на цену WLD
Банкротные компании давят на цену WLD
Цена WLD падает из-за ликвидации долей 3AC и Alameda. Продано миллионы токенов, волатильность возрастает. Текущая цена $1,61. 📉🔥🪙
Просмотреть
Котизен представил токен CATI, Air War и Merge Restaurant
Котизен представил токен CATI, Air War и Merge Restaurant
Котизен представил токен CATI, игры Air War и Merge Restaurant, улучшая интерактивность и разнообразие в экосистеме. Токен успешно запущен на биржах, а аирдроп набирает обороты. Криптоигра позволяет зарабатывать CATI, привлекая новых участников. Новые игры обещают интересный геймплей. Аналитики предсказывают рост цены CATI до $10. ⭐⚔🍽💰🚀
Просмотреть
Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Dogecoin | Билли Маркус раскрыл продажу DOGE и троллит Bitcoin, высмеивая рынок после заявления ФРС. DOGE создатель прокомментировал свои финансовые решения. 🚀🐕📉
Просмотреть