Падіння криптовалютного ринку: $430 мільярдів за 48 годин

Падіння криптовалютного ринку: $430 мільярдів за 48 годин

Ринок криптовалют розгорнувся на $430 мільярдів за 48 годин страху

Ринок криптовалют втратив $430 мільярдів капіталізації з 12 квітня, наприкінці небаченого іранського наступу проти Ізраїлю. Трейдери втратили понад $2 мільярди через ліквідацію, яка в основному вплинула на біткоін (BTC) на $500 мільйонів, у негайній реакції на ризик.

Зазначимо, що падіння почалося за день до іранського авіаудару проти Ізраїлю, яке домінувало заголовки по всьому світу. 13 квітня Finbold повідомив про падіння на $150 мільярдів з ліквідацією майже на $1 мільярд з криптотрейдерів протягом 24 годин. Тоді ще не було загально відомих публічних підтверджень пізніше відомого ескалації війни в Ірані.

Після цього криптовалюти отримали ще один удар наступними новинами у суботу ввечері, у спанічному розпродажу. На цю тему, індекс Total Crypto Market Cap Index TradingView зареєстрував падіння на $429,11 мільярдів за 48 годин до нападу, на 17% втрати.

Індекс зараз реєструє капіталізацію у $2,258 трильйони, частково відновившись зі звалення до $2,098 трильйонів через страх від наступу. Геополітичні напруги, такі як війна, мають величезний історичний вплив на ризикові активи, такі як біткоін і акції.

Зараз дані від CoinGlass показують $961,25 мільйонів у ліквідаціях криптовалют на деривативному ринку. Ця сума складає майже $1 мільярд, про які повідомлялося до відправки Іраном дронів і ракет в Ізраїль.

Цікаво, що попередній випадок ліквідації був здійснений іншими криптовалютами, а не біткоіном та ефіріумом (ETH). Тепер два провідні проекти накопичили найбільші втрати, а трейдери біткоїна втратили понад $500 мільйонів за ці 48 годин.

Зокрема, найбільша окрема ліквідація відбулася на Binance з пари BTC/USDT, на $8,46 мільйонів збитків. Знову ж таки, довгі позиції були найбільш постраждалі від краху криптовалютного ринку, з $771,15 мільйонами у довготермінових ліквідаціях.

QCP Capital Broadcast пояснив, що біткоїн зазнав найбільшого удару і виступив як провідний індикатор для фінансових ринків.

“Ймовірно, що BTC використовувався як вихідна макро-страховка на вихідних і тому піддавався повному удару негайної реакції на ризик.” - Радіопередача QCP

З іншого боку, криптовалюти, підтримані золотом, зафіксували значний преміум над золотими індексами. Зокрема, Pax Gold (PAXG) торгувався на рівні $2,855 під час краху ринку, зараз на рівні $2,433 за унцію. Останні значення індексу золота TradingView становлять $2,343 за унцію, на $100 нижче за поточний обмінний курс PAXG.

В історії дорогоцінний метал та провідний товар відомі як страхування в умовах війни та страху. Інвестори біжать до золота, срібла та подібних активів для захисту багатства. Тому ця поведінка трапилася на цих вихідних, у реакції на іранський дроновий наступ проти Ізраїлю.

Страх, не визначеність і сумнів переважають у поточних настроях, і всі очі тепер спрямовані на Війну Гази. Далі розробки визначать напрямок ринку в наступні дні.

Прогноз роста AVAX до $28 и выше
Прогноз роста AVAX до $28 и выше
Аваланча может вырасти на 50%, преодолевая сопротивление в $28. Участники рынка оптимистичны, ожидая прорыва и нового восходящего тренда. Аналитики подчеркивают ключевые уровни предложения и возможность значительного роста. Важно преодолеть $28 для устойчивого восходящего тренда. 📈🚀👍
Просмотреть
Роль Чанпэна Чжао (CZ) в развитии криптовалют
Роль Чанпэна Чжао (CZ) в развитии криптовалют
CEO CryptoQuant оправдывает роль CZ в крипто. Ки Ён Чу высоко оценил вклад Чанпэна Чжао, подчеркнув ключевую роль в развитии криптовалют. CZ всегда использовал средства клиентов честно, чем отличается от других лидеров отрасли. ✨
Просмотреть
Взлет цены AKT: бычий разворот на горизонте?
Взлет цены AKT: бычий разворот на горизонте?
AKT цена выросла на 20%, возможен бычий разворот. Прорыв уровня $3 подтвердит бычий тренд. RSI в зоне перекупленности, CMF и MACD поддерживают рост. Спрос на длинные позиции растет. ОИ увеличился на 14.51%. Потенциальные зоны поддержки: $2.30, $2. Важные уровни: $3.20, $4. 📈🚀 #AKT #крипта
Просмотреть
Кросс мертвых на Solana (SOL) отменен: вздох облегчения для инвесторов.
Кросс мертвых на Solana (SOL) отменен: вздох облегчения для инвесторов.
Обзор: Важный отскок для Solana снизил риск кросса мертвых, цена колеблется около $145. Преодоление $160 и $180 может принести рост. Инвесторы надеются на улучшения. 🚀📈👍
Просмотреть