Від краху до відновлення: аналіз актуального стану альткоїнів

Від краху до відновлення: аналіз актуального стану альткоїнів

Аналітик пояснює механіку останнього краху альткоїнів та каже, що ведмеді захопили контроль після втрати моменту.

Псевдонімний криптостратег Пентоші пише своїм 779 400 читачам на платформі соціальних мереж X, що саме момент рухає ринки.

За словами аналітика, ринок криптовалют ставив на ринок нових альткоїнів настільки високі темпи, що це вичерпало попит та дозволило моменту змінитися на інший бік.

“Я вважаю, що це було просто динаміка пропозиції та попиту.

Ми дійшли до точки, коли кожен день запускались багато нових монет, та кожна потребувала все більше та більше ліквідності, щоб підтримати її. В один момент, для підтримки поточних цін їм потрібно було близько $200 мільйонів щодня нового грошового витоку.

Тож пропозиція перегружає попит, і через те, що всі вкладені, недостатньо пасивної пропозиції та попиту у позиціях або ліквідності, ми маємо такі гострі рухи вниз.

Ми досягли точки рівноваги, а потім інша команда тимчасово взяла лідерство.

TOTAL3, який трейдери використовують для відстеження вартості альткоїнових ринків, впав зі свого 2024 року найвище до $788,85 мільярда до $563,85 мільярда, що складає приблизно 30% спаду.

Навіть серед поправки на ринку, Пентоші підкреслює, що биковий ринок криптовалют все ще існує.

“Це не макроверх, на мою думку, лише місцевий.

Биковий ринок завжди закінчується, коли пропозиція по суті стає нескінченною і немає нікого, хто залишився б купувати. Ми ще не там за моєю думкою. Удачі та приємних виборів у найближчі тижні.”

Поглядаючи уважніше на TOTAL3, широко відомий аналітик ділиться графіком, який показує, що він буде тримати підтримку приблизно на $600 мільярдах перед відновленням та раптовим розвитком до оцінки в $1 трильйон.

“Загалом, я вважаю, що це початок великої та нової можливості. Що може змінити це - це, якщо BTC втратить ринкову структуру або ми матимемо важкі виведення BTC з біржових торговельних фондів (ETF). Цього ще не було, і це може статися. Ці процеси йдуть усіма напрямками.

Наразі це лише одна з кількох поправок на 30%+, які ми повинні мати по дорозі, якщо це буде схоже на попередні цикли.”

У час письма, TOTAL3 торгується за $620 мільярдів.

Прогноз роста AVAX до $28 и выше
Прогноз роста AVAX до $28 и выше
Аваланча может вырасти на 50%, преодолевая сопротивление в $28. Участники рынка оптимистичны, ожидая прорыва и нового восходящего тренда. Аналитики подчеркивают ключевые уровни предложения и возможность значительного роста. Важно преодолеть $28 для устойчивого восходящего тренда. 📈🚀👍
Просмотреть
Роль Чанпэна Чжао (CZ) в развитии криптовалют
Роль Чанпэна Чжао (CZ) в развитии криптовалют
CEO CryptoQuant оправдывает роль CZ в крипто. Ки Ён Чу высоко оценил вклад Чанпэна Чжао, подчеркнув ключевую роль в развитии криптовалют. CZ всегда использовал средства клиентов честно, чем отличается от других лидеров отрасли. ✨
Просмотреть
Взлет цены AKT: бычий разворот на горизонте?
Взлет цены AKT: бычий разворот на горизонте?
AKT цена выросла на 20%, возможен бычий разворот. Прорыв уровня $3 подтвердит бычий тренд. RSI в зоне перекупленности, CMF и MACD поддерживают рост. Спрос на длинные позиции растет. ОИ увеличился на 14.51%. Потенциальные зоны поддержки: $2.30, $2. Важные уровни: $3.20, $4. 📈🚀 #AKT #крипта
Просмотреть
Кросс мертвых на Solana (SOL) отменен: вздох облегчения для инвесторов.
Кросс мертвых на Solana (SOL) отменен: вздох облегчения для инвесторов.
Обзор: Важный отскок для Solana снизил риск кросса мертвых, цена колеблется около $145. Преодоление $160 и $180 может принести рост. Инвесторы надеются на улучшения. 🚀📈👍
Просмотреть