Сноуден спокійно ставиться до падіння цін на Bitcoin

Сноуден спокійно ставиться до падіння цін на Bitcoin

Едвард Сноуден не хвилюється через падіння цін на Bitcoin

З помітною панікою в соціальних мережах після вчорашнього ліквідації у розмірі $900 мільйонів по всьому ринку криптовалют, Едвард Сноуден лишається спокійним.

Загальна ринкова капіталізація криптовалют знизилася майже на 5% з вчорашнього дня, а ринок мем-койнів опустився на 13%.

Ціна Bitcoin впала до $65,000, при цьому щоденний обсяг торгів вибухнув до 60%, що свідчить про загальну реалізацію акцій інвесторами. Також Bitcoin ETF теж зафіксували чистий відтік у розмірі $55 мільйонів учора.

Проте, Сноуден — консультант з комп`ютерної розвідки і відкривач класифікованої інформації з Національного Управління Безпеки — звернувся до соціальних мереж, щоб відкинути цю паніку.

У короткому твіті Сноуден підкреслив, що незважаючи на нічну ліквідацію, ціна Bitcoin майже така ж сама, як була тиждень тому.

> бачу, як криптолюди псуються через ціни

> відкриваю графік Bitcoin

> ціна така ж, як була 7 днів тому

> повертаюся до перегляду аніме — Едвард Сноуден (@Snowden) Квітень 12, 2024

Також вам може сподобатися: Bitcoin ETF зафіксував чистий відтік у розмірі $55млн, поки BTC впав до $65тис

Bitcoin продемонстрував помітну волатильність у разі чистого відтоку ETF. Проте, середньомісячна ціна BTC залишалася значно високою протягом цього року.

Найбільша криптовалюта почала цей рік на рівні $42,000 і зросла до $50,000 у лютому. У березні BTC встановив новий історичний максимум на рівні $73,000.

Оптимізм Сноудена має під собою підстави, оскільки індекс страху та жадібності Bitcoin все ще знаходиться на рівні «Жадібність», незважаючи на різке ліквідацію вчора.

Проте, ринок альткойнів зафіксував найбільші втрати, оскільки основні жетони, такі як Solana, XRP та Avalanche, знизилися майже на 10% з вчорашнього дня.

Читати Далі: Dogwifhat ‘потрібно побачити ветеринара’, після стрімкого падіння ціни, каже аналітик

Bitcoin-кошельки эпохи Сатоши оживают: 50 BTC вышли из спячки
Bitcoin-кошельки эпохи Сатоши оживают: 50 BTC вышли из спячки
🔍 Статья: Восход Bitcoin эпохи Накамото: недавние транзакции Satoshi-era кошельков. Редкие переводы с кошельков 2009 года. Возможно, связаны с создателем BTC. 🚀🔒
Просмотреть
Старт и финиш бычьего рынка биткоина
Старт и финиш бычьего рынка биткоина
Аналитическая фирма CryptoCon уверено предсказывает наступление бычьего рынка биткоина по Puell Multiple. Заключение: биткоин готовится к значительному росту цены, следующий бычий период начнется после 28 ноября 2024 года. 🚀📈
Просмотреть
Биткойн: три возможных сценария в медвежьем рынке
Биткойн: три возможных сценария в медвежьем рынке
Аналитическая компания предупреждает: Биткойн может войти в медвежий рынок. Три сценария: новый пик цены, медвежий рынок с марта 2024, или оптимистичная реаккумуляция 📉 #криптовалюты
Просмотреть
Акции MSTR превзошли все компании S&P 500: биткоин и MicroStrategy
Акции MSTR превзошли все компании S&P 500: биткоин и MicroStrategy
Акции MSTR лидеры среди S&P 500 благодаря вложениям в биткоин. Успех компании после решения Майкла Сэйлора продолжает удивлять 😎📈🚀
Просмотреть