Продажі Grayscale знищили 217 млн доларів

Продажі Grayscale знищили 217 млн доларів

Продажі біткоїну Grayscale зумовили втрату 217 мільйонів доларів, оскільки недавно схвалені біткоін-біржові фонди (ETF) продовжують вакуумувати ринок. Схоже, що ф`ючерсні ставки на зростання цін на криптовалюти зуміли знищити 217 мільйонів за останні 24 години.

Страхи відносно продажу біткоїну групою Grayscale, як частини продажу акцій ETF GBTC, призвели до зниження ціни. Верифіковані гаманці, належні Grayscale, які відстежує аналітична компанія Arkham, показують, що фонд перемістив понад 400 мільйонів доларів США в біткоіні до кастодіана Coinbase Prime в четвер, ймовірно, в підготовці до майбутніх продажів.

Аналітики також зауважують, що акції GBTC перейшли на знижку у 0,9% в четвер через `ймовірний продажовий тиск`.

У той же час, коли активи BlackRock`s IBIT сягнули 1 мільярда доларів під управлінням, в інші ETF, ймовірно, пішов основний потік продажів.

Ціна біткоіну впала нижче рівня 42 000 доларів США в четвер, знизившись на 3,7% з четверга та на 15% з грудня, коли досягла рівня 49 000 доларів. Це призвело до загальної корекції ринку, з падінням інших криптовалют, зокрема етеру (ETH) на 2,5%, Solana (SOL) на 6,5% і Cardano (ADA) на 5%.

BNB Chain (BNB) показав кращі результати і зрос на 0,6%, підпорядкований стартапам на пов`язаній біржі Binance, де користувачі можуть стейковати BNB, щоб отримати алокацію нових проектів, зареєстрованих на платформі.

Це падіння ціни призвело до втрат у розмірі 217 мільйонів високовідсоткових ф`ючерсних ставок на подальше зростання цін, з них на біткоін припадає 88 мільйонів ліквідаційних угод.

Ліквідація відбувається, коли біржа примусово закриває позицію трейдера через часткову або повну втрату початкового маржиналуму трейдера. Це стається, коли трейдер не може виконати маржинальні вимоги для можливості звернення (недостатньо коштів для подальшого утримання угоди відкритою).

Тим часом, деякі трейдери зазначили, що очікують, що криптовалютний ринок буде діяти в рамках певного діапазону на короткостроковій перспективі.

`BTC тепер перебуває в зоні 40 000–42 000 доларів, яка ймовірно стане короткостроковою підтримкою`, - сказала Рейчел Лін, генеральний директор і співзасновник SynFutures зі Сінгапуру в електронному листі. `Загалом, минулий тиждень можна охарактеризувати як затишок після шторму. Фаза манії ETF закінчилася і ринок рухається в боковому напрямку, шукаючи наступного тригера`.

Сжатие коротких позиций в крипто-шортах: $147 млн ликвидаций
Сжатие коротких позиций в крипто-шортах: $147 млн ликвидаций
Крипто-шортс теряют $147 млн. Криптовалютный рынок ликвидаций из-за возврата биткоина к $63 000. Биткоин позитивно реагирует на действия ФРС США. Это вызвало сжатие и ликвидацию на $201 млн, преимущественно короткие контракты.📉📈🚀
Просмотреть
Растущая корреляция биткоина с S&P 500
Растущая корреляция биткоина с S&P 500
Биткоин и S&P 500 демонстрируют растущую корреляцию, вызванную входом институциональных игроков и снижением ставок ФРС. Биткоин превзошел большинство альткоинов, достигнув $63,000. Ожидается увеличение корреляции из-за ETF и снижения ставок. 🔗📈🚀
Просмотреть
Рост биткойна: $65 тыс. в фокусе быков
Рост биткойна: $65 тыс. в фокусе быков
Цена биткойна преодолевает сопротивление и нацеливается на $65 тыс. Быки поднимают цену, сформировав восходящий тренд. Технические индикаторы в сторону роста. 🚀💰
Просмотреть
Рейтинги правительств по биткойну: США в лидерах
Рейтинги правительств по биткойну: США в лидерах
🔝🌍 США лидируют с $12.16 млрд биткойнов, Великобритания, Бутан и Сальвадор следующие. США активны, Великобритания пассивна, Бутан и Сальвадор часто проводят транзакции. Каждое правительство имеет уникальный подход к управлению своими крипто-активами.
Просмотреть