XRP vs BTC: Легендарний трейдер Пітер Брандт направляється на південний полюс

XRP vs BTC: Легендарний трейдер Пітер Брандт направляється на південний полюс

XRP vs BTC: Легендарний трейдер Пітер Брандт викликає інтригу своїм загадковим коментарем

Легендарний трейдер Пітер Брандт викликав інтригу в криптовалютній спільноті своїм несподіваним коментарем щодо графіку XRP проти BTC.

У несподіваному та загадковому передбаченні Брандт заявив, що графік XRP/BTC `направляється на південний полюс`, залишаючи інвесторів та аналітиків в розгубленості щодо наслідків його заяви.

`Направляється на південний полюс` можна інтерпретувати кількома способами. З одного боку, це може вказувати на холодний, песимістичний погляд на графік XRP проти BTC, що підказує, що ціни можуть впасти до нових низьких рівнів, схоже на льодяні температури південного континенту Землі. З іншого боку, це може символізувати подорож у невідомі території, досліджуючи глибини, які раніше не бачила крипторинок.

Другий сценарій здається ймовірним, враховуючи відповідь Бранда на користувача X, який запитав: `Або перефразувати. До рівня, коли XRP почне перевершувати BTC історично`.

Брандт відповів утвердно, сказавши: `Або, щоб сказати інакше, до рівня, де ні один покупець не має прибутку.` Крипторинок стикається з кровопролиттям

Час аналізу Брандта є значущим, оскільки крипторинок переживає волатильність зі значними втратами по всій лінії.

Криптовалюти рухнули в п`ятницю, оскільки ризиковий настрій на традиційних ринках перекинувся на цифрові активи. Bitcoin (BTC) впав до мінімумів у п`ятничній торговій сесії до $65,110, перш ніж трохи піднятися до понад $67,000. Зараз він знижується на 5% за останні 24 години.

XRP різко впав, досягнувши мінімумів у $0.507 зі слідом від $0.616 у п`ятничній торговій сесії. На момент написання, XRP залишається вищим, ніж його минулі мінімуми, хоча втратив 11.56% за останні 24 години до $0.54.

Графік XRP проти BTC довго був предметом вивчення та розмов у криптоспільноті, з XRP майже встановлюють новий семирічний мінімум проти Bitcoin.

Таким чином, коментарі Брандта щодо графіку XRP проти BTC зібрали увагу, і багато хто з нетерпінням хоче розшифрувати значення його загадкового прогнозу. Без надання подальших деталей, заява Брандта залишається відкритою для інтерпретації.

Інвестори та ентузіасти уважно спостерігатимуть, щоб побачити, чи справдяться холодні прогнози Брандта, чи ринок відкине очікування та відмалює шлях до теплих вод.

Bitcoin-кошельки эпохи Сатоши оживают: 50 BTC вышли из спячки
Bitcoin-кошельки эпохи Сатоши оживают: 50 BTC вышли из спячки
🔍 Статья: Восход Bitcoin эпохи Накамото: недавние транзакции Satoshi-era кошельков. Редкие переводы с кошельков 2009 года. Возможно, связаны с создателем BTC. 🚀🔒
Просмотреть
Старт и финиш бычьего рынка биткоина
Старт и финиш бычьего рынка биткоина
Аналитическая фирма CryptoCon уверено предсказывает наступление бычьего рынка биткоина по Puell Multiple. Заключение: биткоин готовится к значительному росту цены, следующий бычий период начнется после 28 ноября 2024 года. 🚀📈
Просмотреть
Биткойн: три возможных сценария в медвежьем рынке
Биткойн: три возможных сценария в медвежьем рынке
Аналитическая компания предупреждает: Биткойн может войти в медвежий рынок. Три сценария: новый пик цены, медвежий рынок с марта 2024, или оптимистичная реаккумуляция 📉 #криптовалюты
Просмотреть
Акции MSTR превзошли все компании S&P 500: биткоин и MicroStrategy
Акции MSTR превзошли все компании S&P 500: биткоин и MicroStrategy
Акции MSTR лидеры среди S&P 500 благодаря вложениям в биткоин. Успех компании после решения Майкла Сэйлора продолжает удивлять 😎📈🚀
Просмотреть