Потік Bitcoin ETF досяг рекордних $15 млрд

Потік Bitcoin ETF досяг рекордних $15 млрд

BlackRock’s iShares Bitcoin Trust накопичив $15 мільярдів в загальному потоку ETF

Біржові фонди Spot Bitcoin (ETF) продовжують привертати інвестиційні потоки впродовж минулого тижня, з даними, які показують, що загальні потоки становили $91.3 мільйонів на 11 квітня, очолюють BlackRock’s iShares Bitcoin Trust (IBIT), чистий загальний потік якого вже перевищує $15 мільярдів.

За даними, які надає BitMEX Research, біржовий фонд Spot Bitcoin, пропонований найбільшим управляючим активами світу, побачив значний потік внесків у розмірі $192.1 мільйона 11 квітня, найбільший щоденний приплив з дня 5 квітня. Фонд має середні щоденні впливи в розмірі $240.4 мільйона з моменту свого запуску.

Bitcoin Strategy ETF Valkyrie (BRRR) також побачив позитивний приплив, отримавши $8.4 мільйона у четвер, що стало його найбільшим щоденним припливом з 26 березня і приніс його чистий загальний потік до $467.5 мільйона.

Загальний потік біржових фондів Spot Bitcoin був ослаблений Grayscale’s GBTC, який випав чистим $124.9 мільйона, принівши його чистий загальний втік до $16.1 мільярда. Фонд, однак, все ще має дивовижних 314 151 BTC, як це був уже найбільший фонд Bitcoin до його перетворення на біржовий фонд.

IBIT BlacRock, в порівнянні, володіє 269 310 BTC після реєстрації значних припливів з моменту запуску.

Потік Bitcoin ETF - 11 квітня 2024

Уся інформація в. Загальний чистий приплив в розмірі $91 мільйон

Ці припливи відбуваються в той час, коли попит на флагшіпову криптовалюту `росте з небаченою швидкістю`, в той час, коли запас Bitcoin, утримуваний на криптовалютних біржах, зменшився до рекордно низьких значень, що свідчить про можливий шок подачі, який може призвести до зростання цін.

За словами Хуліо Морено, Головного аналітичного з CryptoQuant, попит на флагшіпову криптовалюту `стає важливішим, ніж подача`, і, за даними фірми, попит на BTC від постійних утримувачів вперше у історії перевищив емісію.

Дані з CryptoQuant показують, що відомі адреси біржі тепер утримують приблизно 1,94 мільйони BTC, що становить невеликих 9.8% від загального обігу Bitcoin близько 19.67 мільйонів монет.

Ці запаси біржі постійно зменшуються з піку 2.85 мільйона BTC, побаченого в липні 2021 року, і зменшення запасів на біржах свідчить про те, що інвестори все більше переходять на тривалий стратегію утримання, а не активно торгують.

Варто зауважити, що менший обсяг запасів на біржах може призвести до можливого шоку подачі, якщо попит раптово зросте. Шок подачі відбувається, коли готова подача активу на біржах раптово зменшується, тоді як попит зростає.

Зображення: через Unsplash.

Bitcoin-кошельки эпохи Сатоши оживают: 50 BTC вышли из спячки
Bitcoin-кошельки эпохи Сатоши оживают: 50 BTC вышли из спячки
🔍 Статья: Восход Bitcoin эпохи Накамото: недавние транзакции Satoshi-era кошельков. Редкие переводы с кошельков 2009 года. Возможно, связаны с создателем BTC. 🚀🔒
Просмотреть
Старт и финиш бычьего рынка биткоина
Старт и финиш бычьего рынка биткоина
Аналитическая фирма CryptoCon уверено предсказывает наступление бычьего рынка биткоина по Puell Multiple. Заключение: биткоин готовится к значительному росту цены, следующий бычий период начнется после 28 ноября 2024 года. 🚀📈
Просмотреть
Биткойн: три возможных сценария в медвежьем рынке
Биткойн: три возможных сценария в медвежьем рынке
Аналитическая компания предупреждает: Биткойн может войти в медвежий рынок. Три сценария: новый пик цены, медвежий рынок с марта 2024, или оптимистичная реаккумуляция 📉 #криптовалюты
Просмотреть
Акции MSTR превзошли все компании S&P 500: биткоин и MicroStrategy
Акции MSTR превзошли все компании S&P 500: биткоин и MicroStrategy
Акции MSTR лидеры среди S&P 500 благодаря вложениям в биткоин. Успех компании после решения Майкла Сэйлора продолжает удивлять 😎📈🚀
Просмотреть