Наростають чисті криптовалютні злочини: огляд IRS

Наростають чисті криптовалютні злочини: огляд IRS

Високопоставлений представнико IRS заявляє, що "чисті криптовалютні злочини" наростають наряду з обманами

Шеф служби кримінальних розслідувань IRS Гай Фікко заявив в ефірі CNBC 12 квітня, що платники податків все частіше скоюють податкові злочини з використанням криптовалют.

Фікко сказав, що IRS відзначив збільшення "чистих криптовалютних податкових злочинів", які підпадають під Title 26 Кодексу США, включаючи порушення федеральних податків на доходи.

Злочини, вважаються чистими податковими злочинами, включають невідображення доходів від продажу криптовалют та приховання реальної вартості криптовалют.

Проблема, ймовірно, буде продовжувати існувати. Фікко зауважив "зростання" податкових злочинів та очікує, що IRS висуне більше звинувачень цього року і у майбутньому.

До останнього часу розслідування IRS в основному були частиною більших розслідувань щодо криптовалютних злочинів, таких як обмани та розкрадання.

Фікко визнав, що криптовалюта "становиться все більш поширеною" і "збереже або, ймовірно, матиме більшу частку" в більш широких злочинах, таких як телефонні обмани, романтичні обмани та різання свиней. Криптовалютні обмани відрізняються від податкових злочинів. Розповсюдженість порушень звітності

Коментарі Фікко прийшли після того, як IRS опублікувала нагадування, що особи повинні подавати звітність про податки, якщо вони продали криптовалюту, отримали криптовалюту як оплату або брали участь в інших операціях з криптовалютами.

IRS включила деякі правила звітності про податки для інвесторів криптовалют щонайменше з 2014 року, але минулі звіти свідчать, що порушення звітності залишаються на високому рівні.

Звіт 2023 року від Divly показав, що в США лише 1,62% інвесторів сплатили податки на криптовалюту, як вимагалося. Ставка в США трохи вища за глобальний середній показник в розмірі 0,53%.

Зусилля IRS у сфері криптовалют можуть стати особливо сильними починаючи з цього року. У лютому агенція найняла двох експертів, щоб сконцентруватися на криптовалютах, і минулі звіти від CNBC свідчать, що податкові фахівці готуються до "хвильової хвилі" перевірок.

Попередник Фікко, Джим Лі також вказував на збільшений фокус на податкові питання в грудні 2023 року. Лі сказав, що половина активних на той момент розслідувань криптовалют були пов`язані з податковими питаннями.

Два задержано по делу о краже криптовалюты на $243 млн
Два задержано по делу о краже криптовалюты на $243 млн
Криптовалютная кража на $243 млн. В результате расследования задержаны два человека. Более $9 млн были заморожены. Киберпреступники использовали украденные средства на покупку роскошных товаров. ФБР произвела облаву в Майами. Нет комментариев от полиции. 🕵️‍♂️🔒🛡️🚓
Просмотреть
Протокол Ethena Labs приостановил деятельность после взлома учетной записи - важное уведомление
Протокол Ethena Labs приостановил деятельность после взлома учетной записи - важное уведомление
Ethena Labs приостановила деятельность из-за взлома сайта. Пользователям рекомендуют не взаимодействовать с поддельными сайтами. ⚠️⛔
Просмотреть
Мошенники на крипторынке: фальшивые проекты и убытки.
Мошенники на крипторынке: фальшивые проекты и убытки.
Обзор: Фальшивые проекты используют имя Трампа для мошенничества. Мошенники заработали миллионы на фальшивых токенах WLFI. Даже официальный запуск еще не состоялся, но уже тысячи потеряли деньги. 😡🚨
Просмотреть
Пять ключевых признаков криптовалютной схемы Понзи
Пять ключевых признаков криптовалютной схемы Понзи
Обзор: Схемы Понзи в криптовалюте - ждут убытки. Избегай фейковых сайтов и продавцов. Доходы не гарантированы, будь внимателен! 🚫💰
Просмотреть