Надзвичайний ріст біткоїн-ETF: аналіз та прогнозы

Надзвичайний ріст біткоїн-ETF: аналіз та прогнозы

Bitwise розкриває, що сучасні біткоін-біржові фонди (ETF) перевершили деякі прогнози стосовно їхнього активу, коли їхні загальні активи під управлінням (AUM) досягли 59,1 мільярда доларів протягом перших трьох місяців року, як повідомив Bitwise у дослідженні 11 квітня.

JP Morgan та Bitcoin інвестиційна фірма NYDIG передбачали, що сучасні біткоін-ETF можуть досягти AUM у розмірі 36 мільярдів доларів і 30 мільярдів доларів до кінця року. Тим часом, Matrixport передбачав, що ETF зможе залучити AUM у розмірі від 24 мільярдів до 50 мільярдів доларів до 31 грудня 2024 року.

Фактичний AUM майже вдвічі перевищує кожне раніше зроблене прогнозування кожною компанією, і сучасні біткоін-ETF на шляху до відповідності більш оптимістичним прогнозам, зробленим CryptoQuant, Standard Chartered та Bloomberg Intelligence.

Bloomberg та Standard Chartered прогнозують, що AUM на кінець року може сягнути приблизно 100 мільярдів доларів для ETF, тоді як CryptoQuant вважає, що вони досягнуть 150 мільярдів доларів.

Дані включають GBTC від Grayscale, який становить 22,26 мільярда доларів усього AUM і в основному бачив відток коштів з моменту запуску. Інші ключові дані ETF

Звіт Bitwise також показав, що попит на сучасні біткоін-ETF в значній мірі перевищував нову продукцію BTC протягом першого кварталу 2024 року. Шахтарі виготовили 74 756 BTC протягом першого кварталу, тоді як ETF колективно отримали 212 852 BTC - що в 2,8 рази перевищує кількість виробленої продукції.

Звіт заявив, що зменшення видобутку через майбутню подію зменшення заготовування біткоїна - очікується приблизно 20 квітня - може вплинути на співвідношення попиту та пропозиції.

Біткоїн-ETF також продемонстрували сильні показники проти двох найбільших американських фондів золота. Протягом першого кварталу сучасні біткоїн-ETF бачили впливи в розмірі 12 мільярдів доларів проти відпливу 3 мільярдів доларів золотих ETF.

Незважаючи на їх широкий успіх, біткоїн-ETF представляють лише меншість володіння біткоїном. Біткоїн-ETF утримують 800 000 BTC, що становить 3,9% усіх володінь біткоїном. Фізичні особи (57%), неактивні рахунки (17,6%) та кілька інших дрібних категорій утримують решту біткоїна. Висновки про біткоїн

Звіт Bitwise також зазначив, що біткоїн проявив високі показники від початку року, зростаючи на 66,99% у році - перевищуючи ріст практично на всіх ринках, включаючи акції США (10,56%), золото (8,09%), акції DM (5,81%) та інші ринки.

Головний інвестиційний директор Bitwise Метт Хоуган також відзначив `низькі кореляції між біткоїном та S&P 500`, представлені в звіті кореляцією 0,11 між біткоїном та ринком акцій США.

Кореляція є важливою, оскільки ступінь кореляції біткоїна з традиційними ринками визначає, чи біткоїн є об`єктом ризику або захистом від традиційних ринків.

Хоуган сказав, що звіт Bitwise має викликати `надзвичайно биковий` настрій стосовно криптовалютного ринку. Він відзначив, що криптовалюта перебуває в фазі бикового ринку вже протягом останніх 1,25 років, і що бикові ринки зазвичай тривають три роки, що означає, що сильна динаміка може продовжуватися.

Bitcoin-кошельки эпохи Сатоши оживают: 50 BTC вышли из спячки
Bitcoin-кошельки эпохи Сатоши оживают: 50 BTC вышли из спячки
🔍 Статья: Восход Bitcoin эпохи Накамото: недавние транзакции Satoshi-era кошельков. Редкие переводы с кошельков 2009 года. Возможно, связаны с создателем BTC. 🚀🔒
Просмотреть
Старт и финиш бычьего рынка биткоина
Старт и финиш бычьего рынка биткоина
Аналитическая фирма CryptoCon уверено предсказывает наступление бычьего рынка биткоина по Puell Multiple. Заключение: биткоин готовится к значительному росту цены, следующий бычий период начнется после 28 ноября 2024 года. 🚀📈
Просмотреть
Биткойн: три возможных сценария в медвежьем рынке
Биткойн: три возможных сценария в медвежьем рынке
Аналитическая компания предупреждает: Биткойн может войти в медвежий рынок. Три сценария: новый пик цены, медвежий рынок с марта 2024, или оптимистичная реаккумуляция 📉 #криптовалюты
Просмотреть
Акции MSTR превзошли все компании S&P 500: биткоин и MicroStrategy
Акции MSTR превзошли все компании S&P 500: биткоин и MicroStrategy
Акции MSTR лидеры среди S&P 500 благодаря вложениям в биткоин. Успех компании после решения Майкла Сэйлора продолжает удивлять 😎📈🚀
Просмотреть