Bitcoin: мільйон доларів за одиницю?

Bitcoin: мільйон доларів за одиницю?

Згідно з керівником та генеральним директором ARK Investment Management Кеті Вуд, Bitcoin може захопити частку світового ринку золота, і одна одиниця цієї криптовалюти може вартувати мільйон доларів. Вона розповіла про це в інтерв`ю бразильському фінансовому новинному порталі Infomoney та зазначила, що залишається оптимістично настроєною стосовно Bitcoin.

Вона пояснила, що золото є активом у трильйон доларів, і криптовалюта може зайняти частку з цього ринку. Вона не тільки згадала про вартість, але й про фундаментальну роль, яку може відіграти Bitcoin як децентралізована та приватна альтернатива традиційним валютам. Кеті Вуд також бачить Bitcoin як важливий засіб захисту в економіках країн з розвиваються ринками від нестабільних монетарних та фіскальних політик.

За словами Кеті Вуд, Bitcoin представляє нову еру у фінансах - першу глобальну, цифрову та децентралізовану монетарну систему. Це проривний розвиток, особливо після закриття `золотого вікна` в США у 1971 році. Її висновки базуються на скороченні кількості Bitcoin, його безпеці та зростаючій популярності серед інвестиційної спільноти.

Загалом, Кеті Вуд вважає, що при широкому прийнятті Bitcoin, яке можна досягти, якщо інститути включать значну кількість Bitcoin у свої портфелі безпосередньо або через ETF, репутація криптовалюти як ризикового інвестиційного інструменту зменшиться, оскільки його позитивні аспекти надаватимуть переваги.

Також у розмові Кеті Вуд з Infomoney згадується штучний інтелект (AI) та його вплив на продуктивність і інновації. Вона наголосила на масштабному розвитку AI та його значенні, зазначивши швидкий прогрес в цій галузі. Кеті Вуд зазначила, що вона продала акції Nvidia для покупки акцій Tesla (а також Coinbase), оскільки вона вважає, що деякі акції AI переоцінені, але Tesla має великий потенціал зростання вартості.

Загалом, Кеті Вуд віддає перевагу програмному забезпеченню, а не апаратному. Вона відзначила перехід, зауваживши, що майбутні глобальні витрати у секторі програмного забезпечення, швидше за все, будуть набагато перевищувати витрати на апаратне забезпечення, з приблизним відношенням 10 до 20 разів більше коштів, витрачених на програмне забезпечення.

Кеті Вуд також поділилася своїми виборами для інвестицій: Coinbase, Tesla, Roku UiPath, Zoom, Block, CRISPR therapeutics - це сім найкращих акцій у її портфелі, а інші три в топ-10 - Roblox, Twilio і Unity software.

Заключні слова Кеті Вуд стосувалися потенціалу штучного інтелекту: `Штучний інтелект буде найбільшим каталізатором для інших видів інновацій`, - сказала вона.

Редагував Раян Озава.

Сжатие коротких позиций в крипто-шортах: $147 млн ликвидаций
Сжатие коротких позиций в крипто-шортах: $147 млн ликвидаций
Крипто-шортс теряют $147 млн. Криптовалютный рынок ликвидаций из-за возврата биткоина к $63 000. Биткоин позитивно реагирует на действия ФРС США. Это вызвало сжатие и ликвидацию на $201 млн, преимущественно короткие контракты.📉📈🚀
Просмотреть
Растущая корреляция биткоина с S&P 500
Растущая корреляция биткоина с S&P 500
Биткоин и S&P 500 демонстрируют растущую корреляцию, вызванную входом институциональных игроков и снижением ставок ФРС. Биткоин превзошел большинство альткоинов, достигнув $63,000. Ожидается увеличение корреляции из-за ETF и снижения ставок. 🔗📈🚀
Просмотреть
Рост биткойна: $65 тыс. в фокусе быков
Рост биткойна: $65 тыс. в фокусе быков
Цена биткойна преодолевает сопротивление и нацеливается на $65 тыс. Быки поднимают цену, сформировав восходящий тренд. Технические индикаторы в сторону роста. 🚀💰
Просмотреть
Рейтинги правительств по биткойну: США в лидерах
Рейтинги правительств по биткойну: США в лидерах
🔝🌍 США лидируют с $12.16 млрд биткойнов, Великобритания, Бутан и Сальвадор следующие. США активны, Великобритания пассивна, Бутан и Сальвадор часто проводят транзакции. Каждое правительство имеет уникальный подход к управлению своими крипто-активами.
Просмотреть