Страхування для розподілених валідаторів ETH: партнерство Obol, Relm і Chainproof

Страхування для розподілених валідаторів ETH: партнерство Obol, Relm і Chainproof

Obol очі інституції застраховують партнерство для розподілених валідаторів ETH

Лабораторії Obol уклали партнерство з криптовалютними платформами страхування Relm і Chainproof для пропозиції страхування для стейкерів Ethereum, які використовують технологію розподілених валідаторів Obol.

Якщо страхування буде достатньо дешеве, щоб було варто його купувати, можливо ризиковані установи зможуть бути задоволені прийняти участь в одному з розподілених валідаторів Obol. Розподілені валідатори Obol або DV мають на меті представити шлях до більш децентралізованої мережі Ethereum.

Змінивши спосіб доказу власності, блоки Ethereum створюються, а транзакції перевіряються набором валідаторів, які ставлять ETH як заставу. Наразі для запуску повного вузла Ethereum необхідно 32 ETH, що дорівнює понад 100 000 доларів за поточної ціни.

Розподілені валідатори Obol дозволяють валідаторам працювати на декількох вузлах. Це дозволяє членам спільноти почати підтверджувати транзакції з менш ніж 32 ETH та може служити для децентралізації пула валідаторів ETH.

Ліквідний стейкінговий гігант Lido, який був звинувачений в централізації простору стейкінгу Ethereum через свою велику частку, тільки що побачив, як його модуль розподіленого валідатора, активований на головній мережі Ethereum. Обол також розпочала співпрацю з EigenLayer, гучним протоколом, спрямованим на перестрахування Ethereum.

З запуском страховки група операторів вузлів, які працюють з розподіленим валідатором Obol, може звертатися до Relm або Chainproof і запитувати пропозицію по страхуванню, вартість якої буде змінюватися в залежності від їх налаштувань.

Вирізання є помітним ризиком, який страховка спробує вирішити, коли мережа Ethereum знищує частину ETH валідатора за неправильну обробку транзакцій. Це створює стимул для точності блокчейну, але витрати для валідаторів можуть бути великими.

Вирізання досить рідке, однак. Згідно з кваліфікованою оцінкою, в мережі Ethereum було вирізано 431 валідатора з грудня 2020 року.

Страховка Chainproof покриє вирізання разом з втратами через простій та компрометацією приватного ключа. Невідомо, що саме покриватиме страховка Relm.

Успіх страхування для розподіленого валідатора в значній мірі залежить від того, скільки воно вартує, за словами Макса Шервуда, менеджера змісту та зв`язків Obol Labs.

Але якщо страхування буде економічно доцільним, воно може привернути інституції, які мають підвищені стандарти ризику та відповідності, до стейкінгу DV.

“Для багатьох учасників екосистеми страхування було просто занадто дорогим, тому вони просто відмовлялися від його використання,” - сказав Шервуд. “Але є багато стейкерів, які не можуть дозволити собі бути без страхування…інституційні стейкери, наприклад. Є багато пулів капіталу, які можуть бути відкриті для стейкінгу свого ETH, але просто не зроблять цього без страхування.”

ТОП-5 элитных платформ Airdrop: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync
ТОП-5 элитных платформ Airdrop: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync
Обзор: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync - ведущие платформы с высоким потенциалом Airdrop.🌟🚀 Лучшие решения для инвесторов и энтузиастов криптовалют.
Просмотреть
Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Nimble Network и Artela объявили партнерство для развития искусственного интеллекта и блокчейна. Nimble Network предлагает платформу для создания и продажи AI агентов. Artela использует технологию EVM++ для создания гибких dApps. Партнерство усилит взаимодействие AI агентов с блокчейном Artela, открывая новые возможности для разработчиков и пользователей. 🚀🤖 #Nimble #Artela #партнерство
Просмотреть
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
RLN меняет финансы Великобритании, снижает мошенничество и обеспечивает инновации, интегрируя блокчейн. Поддерживает ЦБЦД и токенизированные активы. RLN - шаг к долгосрочным инновациям в банковской сфере. 🔗💰🇬🇧
Просмотреть
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC, совместимый с Ethereum, упрощая разработку web3. Сервис обеспечивает масштабируемость и поддержку других цепочек. 🔗🌐
Просмотреть