Надійність у Web3: Sky Mavis Trusted Domain System

Надійність у Web3: Sky Mavis Trusted Domain System

Sky Mavis представляє Trusted Domain System для підвищення безпеки у Web3

Sky Mavis, команда, що створила мережу Ronin, оголосила про створення Sky Mavis Trusted Domain System. Це революційна функція безпеки, яка посилює користувачів проти багатьох загроз, які існують у середовищі Web3. Система складається з трьох окремих щитів, таких як Mavis Badge, Mavis Friends Badge та Unknown Badge, кожен з яких надає міцний захист проти постійно змінюються векторів атак.

Представляємо Sky Mavis Trusted Domain System

Три щити проти злочинних елементів на Ronin 🛡️

  • The Mavis Badge
  • The Mavis Friends Badge
  • The Unknown Badge

Примітка: якщо все піде відповідно до плану, можливо, ми оновимо дизайн цих значків протягом наступних 1-2 місяців, і...

Sky Mavis представляє нові значки для гарантії безпеки у Web3

Середовище Web3 є абсолютно анархічним через те, що наразі злочинні елементи активно шукають великі можливості для можливого обкрадання користувачів. Впровадження Sky Mavis Trusted Domain System дарує користувачам перевагу у забезпеченні їх активами. Важливо пам`ятати, що не всі можливі загрози враховані. Проте ця система створена для зменшення найшкідливіших загроз, включаючи такі дії, як спуфінг, соціальний інжиніринг та фішинг.

Mavis Badge є торговою маркою Sky Mavis Trusted Domain System та є відомою грою Фінансового Довіри. Цей значок можна побачити кожен раз, коли ви взаємодієте з dApp або грою, створеними та опублікованими Sky Mavis або Ronin. Зокрема, його можна помітити на адресі користувача у його гаманці при підписанні хешу транзакції; він надає користувачам впевненість, що транзакцію вважається безпечною для виконання за більшістю стандартів. Існує також значок під назвою Mavis Friends, що означає високий рівень довіри.

Він призначений для dApp або гри, створених партнерами, яким довіряє Sky Mavis, такими як Sky Mavis та Axie Infinity. Проте, навіть якщо протокол має значок Mavis Friends для підвищеного довіри, слід бути обережними для найбезпечнішого результату.

Sky Mavis Trusted Domain System надає користувачам додатковий інструмент для захисту від злочинних елементів у Web3. Щоб подорожувати безпечно, користувачам слід залишатися уважними та активними на відносно безпеці. Інтегруючи Sky Mavis Trusted Domain System у існуючі кібербезпека чи плани тіла, користувачі можуть отримати більше можливостей у середовищі Web3 з більшою впевненістю. Sky Mavis буде продовжувати вдосконалювати схеми, які пріоритизують довіру користувачів на майбутніх зустрічах Web3.

ТОП-5 элитных платформ Airdrop: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync
ТОП-5 элитных платформ Airdrop: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync
Обзор: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync - ведущие платформы с высоким потенциалом Airdrop.🌟🚀 Лучшие решения для инвесторов и энтузиастов криптовалют.
Просмотреть
Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Nimble Network и Artela объявили партнерство для развития искусственного интеллекта и блокчейна. Nimble Network предлагает платформу для создания и продажи AI агентов. Artela использует технологию EVM++ для создания гибких dApps. Партнерство усилит взаимодействие AI агентов с блокчейном Artela, открывая новые возможности для разработчиков и пользователей. 🚀🤖 #Nimble #Artela #партнерство
Просмотреть
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
RLN меняет финансы Великобритании, снижает мошенничество и обеспечивает инновации, интегрируя блокчейн. Поддерживает ЦБЦД и токенизированные активы. RLN - шаг к долгосрочным инновациям в банковской сфере. 🔗💰🇬🇧
Просмотреть
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC, совместимый с Ethereum, упрощая разработку web3. Сервис обеспечивает масштабируемость и поддержку других цепочек. 🔗🌐
Просмотреть