Зростання CHEX на 42% через токенізацію RWA

Зростання CHEX на 42% через токенізацію RWA

CHEX зростає на 42%, оскільки Chintai зосереджує зусилля на токенізації RWA

CHEX, внутрішній токен сінгапурської блокчейн-фірми Chintai, за останні 24 години зріс на 42%, отримавши статус тренду в США.

На момент написання CHEX торгувався на рівні $0.379 з обсягом торгів за 24 години у розмірі $21,9 мільйонів. Останній стрибок обсягу торгів показує підвищену активність на ринку.

Chintai, яка спеціалізується на токенізації реальних активів (RWAs), таких як нерухомість та сертифікати CO₂, була створена три роки тому. Їхній підхід полягає в тому, що вони приводять токенізовані RWAs на популярні публічні блокчейни, такі як Ethereum, Solana, Avalanche та інші, за допомогою мережевих містків.

Компанія отримала дві ліцензії, видачу яких дозволила Монетарна влада Сінгапуру (MAS), що дозволило функціонування регульованого цифрового ринку активів. Ці ліцензії дозволяють Chintai зосередитися на регульованому, стійкому шляху, який привертає інституційний капітал. Це охоплює широкий спектр пропозицій, від облігацій до нерухомості та вуглецевих кредитів, з метою проникнення на значний ринковий капітал, прогнозований досягти $16 трлн до 2030 року.

8 лютого 2024 року Chintai запустила всесвітню платформу токенізації реальних активів під назвою Chintai Nexus. Додаток підтримує повний життєвий цикл торгівлі цифровими активами реального світу, такими як вуглецеві кредити, корисні токени, колекціоновані предмети та альтернативні активи.

Недавні досягнення Chintai та запуск Chintai Nexus свідчать про значний крок у зобов`язанні компанії до просування токенізації реальних активів.

На тлі цього інвестиційне управління Blackrock оголосило про створення інституційного фонду BlackRock USD Institutional Digital Liquidity Fund у співпраці з Securitize, провідною фірмою з токенізації активів з Британських Віргінських островів.

Хоча конкретні активи фонду залишаються невідомими, участь Securitize свідчить про акцент на токенізацію реального світу (RWA). Цей процес передбачає представлення власності на широкий спектр активів за допомогою блокчейн-токену, практика, яка набирає популярність за потенціалу підвищення ліквідності та ефективності активів.

Цей крок слідує за появою фондів BlackRock в сфері цифрових активів, лістингу фонду на основі спот-біткоїну (BTC) в січні, який накопичив понад $15 мільярдів активів під управлінням. Компанія також подала заявку на лістинг фонду на основі спот-етерію (ETH) минулого року.

Генеральний директор BlackRock Ларрі Фінк сказав у січневому інтерв`ю з CNBC, що BTC та ETH ETF `лише каменями, на яких ми крокуємо на шляху токенізації, і я дійсно вірю, що це те, куди ми рухаємося`.

Токенізація реальних активів є зростаючим сектором на перехресті цифрових активів та традиційних фінансів, який полягає в розміщенні традиційних активів на блокчейн-рейках у пошуках швидших вирішень та підвищеної ефективності.

Детальніше: K33 Research: Chainlink - це кращий актив, який показує зростаючу токенізацію для RWA

Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Рынок стейблкоинов растет: Teter и USDC увеличили популяцию, долларовые токены наращивают объемы быстро. USDE потерял стоимость, GHO и DEUSD взлетели. 📈🪙🚀
Просмотреть
Банкротные компании давят на цену WLD
Банкротные компании давят на цену WLD
Цена WLD падает из-за ликвидации долей 3AC и Alameda. Продано миллионы токенов, волатильность возрастает. Текущая цена $1,61. 📉🔥🪙
Просмотреть
Котизен представил токен CATI, Air War и Merge Restaurant
Котизен представил токен CATI, Air War и Merge Restaurant
Котизен представил токен CATI, игры Air War и Merge Restaurant, улучшая интерактивность и разнообразие в экосистеме. Токен успешно запущен на биржах, а аирдроп набирает обороты. Криптоигра позволяет зарабатывать CATI, привлекая новых участников. Новые игры обещают интересный геймплей. Аналитики предсказывают рост цены CATI до $10. ⭐⚔🍽💰🚀
Просмотреть
Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Dogecoin | Билли Маркус раскрыл продажу DOGE и троллит Bitcoin, высмеивая рынок после заявления ФРС. DOGE создатель прокомментировал свои финансовые решения. 🚀🐕📉
Просмотреть