Пітер Шифф насмішився з корисності Bitcoin

Пітер Шифф насмішився з корисності Bitcoin

Пітер Шифф насмішився з відсутності корисності Bitcoin

У нещодавньому пості на соціальній мережі X (раніше Twitter), критик криптовалюти Пітер Шифф знову атакував Bitcoin, стверджуючи, що найбільша криптовалюта фактично має менше корисності, ніж декоративний камінь.

`Ви можете використати його як підставку під папір, зупинку для дверей, амуницію для пращі, або прикрасити дно акваріума. Якщо у вас є троє, ви можете займатися жонглюванням`, - він сказав у 2022 році. Дефіцит без корисності?

Раніше контроверсійний фінансовий коментатор вважав, що цінність золота походить від його особливих властивостей як дорогоцінного металу. Жовтий метал використовується в багатьох галузях, таких як оборона, електроніка, охорона здоров`я і так далі. Звичайно, унікальні властивості золота також роблять його ідеальним для виготовлення прикрас. Фактично, переважну більшість споживання золота викликається саме ювелірною промисловістю. У той же час Шифф вважає, що фіатні валюти підкріплюються нічим крім віри.

Щодо Bitcoin, Шифф переконаний, що головна криптовалюта не має ніяких унікальних властивостей. Бути дефіцитним без корисності не має ніякого значення, за словами шанувальника золота.

Попередження для биків Bitcoin

У окремому пості на X Шифф також попередив учасників криптовалютного ринку, що надто багато людей зараз позитивно налаштовані на Bitcoin, оскільки вони, схоже, переконані, що ціна Bitcoin зазнає значного зростання під час цього ринкового циклу.

Однак Шифф відзначив, що ринки `редко працюють так, як очікували б спекулянти`. Шанувальник золота намекнув, що ціна на найпопулярнішу криптовалюту може скоро зазнати драматичного коригування.

На момент публікації, Bitcoin торгується за $70,655, не змігши перевищити рівень у $71,000.

Bitcoin-кошельки эпохи Сатоши оживают: 50 BTC вышли из спячки
Bitcoin-кошельки эпохи Сатоши оживают: 50 BTC вышли из спячки
🔍 Статья: Восход Bitcoin эпохи Накамото: недавние транзакции Satoshi-era кошельков. Редкие переводы с кошельков 2009 года. Возможно, связаны с создателем BTC. 🚀🔒
Просмотреть
Старт и финиш бычьего рынка биткоина
Старт и финиш бычьего рынка биткоина
Аналитическая фирма CryptoCon уверено предсказывает наступление бычьего рынка биткоина по Puell Multiple. Заключение: биткоин готовится к значительному росту цены, следующий бычий период начнется после 28 ноября 2024 года. 🚀📈
Просмотреть
Биткойн: три возможных сценария в медвежьем рынке
Биткойн: три возможных сценария в медвежьем рынке
Аналитическая компания предупреждает: Биткойн может войти в медвежий рынок. Три сценария: новый пик цены, медвежий рынок с марта 2024, или оптимистичная реаккумуляция 📉 #криптовалюты
Просмотреть
Акции MSTR превзошли все компании S&P 500: биткоин и MicroStrategy
Акции MSTR превзошли все компании S&P 500: биткоин и MicroStrategy
Акции MSTR лидеры среди S&P 500 благодаря вложениям в биткоин. Успех компании после решения Майкла Сэйлора продолжает удивлять 😎📈🚀
Просмотреть