Біткоїн виглядає здоровим - аналіз та прогноз росту до $74,000

Біткоїн виглядає здоровим - аналіз та прогноз росту до $74,000

Біткоїн `виглядає здоровим` після 2 місяців, підтримує BTC для раптового росту вище $74,000

Біткоїн, зауважує один аналітик, виглядає здоровим вперше з того часу, як монета піднялася більше ніж до $70,000, встановивши історичні максимуми в березні 2024 року. Оцінка пов`язана з тим, що ставки фінансування знизилися до звичайних рівнів, що свідчить також про зниження волатильності та зникнення моментів FOMO (страху пропустити можливість).

Ставки Фінансування На `Звичайних Рівнях`, Поки FOMO Розвіюється

У постійній торгівлі криптовалютами, ставка фінансування - це комісія, яка обмінюється між учасниками ринку. Ці комісії визначаються ринком і коригуються кожні вісім годин або так.

В залежності від ринкових умов вони можуть бути позитивними або негативними. Однак вони відіграють критичну роль у визначенні моментуму. Зауважимо, що бики платять ведмедям комісію, коли ціни постійних контрактів вищі, ніж ринкова ціна. Це в свою чергу заохочує не купувати на постійному ринку та надихає на покупку на ринку, наближаючи ціни.

Кожного разу, коли ціни зростають, як це було від початку року, коли Біткоїн в цілому перебуває у зеленому зоні, ті, хто входять в довгу позицію, повинні платити продавцям, щоб утримати ціни від відхилення, як зазначено вище.

Однак на ринкових цінах ставка, яку платять ризиковані покупці, трохи менша, оскільки FOMO відбувається. Як тільки ціни швидко зростуть, ідеально вище максимумів березня 2024 року, ця ставка фінансування, ймовірно, зросте до рівнів лютого та березня 2024 року.

Наразі Біткоїн обмінюється вище $70,800 за ринковими цінами та в рамках бичачої формації. Зауважимо, що покупці відповідають за зворотнє поглиблення збитків, які були зафіксовані 8 квітня.

Проте для підтримання узбіччя ціни повинні вибитися вище $72,500 та відбити максимуми 8 квітня за рахунок зростаючого обсягу. У цьому випадку BTC ймовірно підниметься понад $73,800 та увійде в пошук ціни.

Біткоїн Росте Після Даних ПЦС У Сполучених Штатах, Інституції Вливаються?

З FOMO, що розвіюється і `поверненням до нормальності`, зауважив аналітик, що тепер монета краще розташована для подальшого росту, підтриманого органічним імпульсом, згенерованим учасниками ринку. Після легкого зниження 9 квітня монета зростала після позитивних новин про Індекс споживчої цінності (CPI) у Сполучених Штатах.

Хоча `гарячий` CPI притиснув інші активи вниз, ціни на Біткоїн відбилися на ринкові рівні. Експерти кажуть, що монета може зростати, оскільки ризиковані трейдери переходять на безпечні активи, щоб захистити свою вартість від шаленої інфляції.

Поза цим, аналітики очікують зростання попиту на біржові фонди з обміну Біткоїну (ETF) на місяці вперед. При вливанні інституцій, купуючи акції біржових фондів з обміну на місці, випущених гравцями, такими як Fidelity, попит на основну монету може стрімко зростати до нових рівнів, піднімаючи ціни. Більше того, деякі аналітики є бичачими, кажучи, що ціни скористаються, коли GBTC упинить вибуття монет.

Зображення функції від DALLE, діаграма від TradingView Disclaimer: Статтю надано лише для навчальних цілей. Це не відображає думку NewsBTC щодо того, чи купувати, продавати чи утримувати будь-які інвестиції, і звісно, інвестування припускає ризики. Рекомендується проводити власне дослідження, перш ніж приймати будь-які рішення з інвестування. Використання наданих на цьому веб-сайті відомостей повністю на ваш власний ризик.

Старт и финиш бычьего рынка биткоина
Старт и финиш бычьего рынка биткоина
Аналитическая фирма CryptoCon уверено предсказывает наступление бычьего рынка биткоина по Puell Multiple. Заключение: биткоин готовится к значительному росту цены, следующий бычий период начнется после 28 ноября 2024 года. 🚀📈
Просмотреть
Биткойн: три возможных сценария в медвежьем рынке
Биткойн: три возможных сценария в медвежьем рынке
Аналитическая компания предупреждает: Биткойн может войти в медвежий рынок. Три сценария: новый пик цены, медвежий рынок с марта 2024, или оптимистичная реаккумуляция 📉 #криптовалюты
Просмотреть
Акции MSTR превзошли все компании S&P 500: биткоин и MicroStrategy
Акции MSTR превзошли все компании S&P 500: биткоин и MicroStrategy
Акции MSTR лидеры среди S&P 500 благодаря вложениям в биткоин. Успех компании после решения Майкла Сэйлора продолжает удивлять 😎📈🚀
Просмотреть
Стейкинг Биткоина: новая возможность для держателей
Стейкинг Биткоина: новая возможность для держателей
Обзор: Стейкинг Биткоина - новая возможность для держателей BTC получать доход через LST. Протоколы LBTC, UniBTC, SWBTC лидируют. Потенциал роста стейкинга Биткоина высок, если экосистема сервисов развивается. 🚀🌱👌
Просмотреть