Bitcoin реагує на дві знижки ставок ФРС на 2024 рік

Bitcoin реагує на дві знижки ставок ФРС на 2024 рік

Bitcoin завмілає враховувати дві знижки ставок Федеральних резервів на 2024 рік, вважає трейдер.

Bitcoin залишається вище $70 тис. після того, як Азія починає свій торговий день.

Один трейдер сказав CoinDesk, що ще занадто рано говорити, чи будуть сповільнені виливи з GBTC позитивним показником для ціни bitcoin.

Bitcoin (BTC) прагне продовжити зростання середи, торгується навколо $70,800, тоді як ефір {{ETH}} обмінюється за $3,500, оскільки ринок продовжує усвідомлювати вищий, ніж очікувалося, індекс споживчих цін США та сповільнює виливи з Grayscale Bitcoin Trust (GBTC).

`Bitcoin проявив силу проти якого CPI звіта та сильних даних про інфляцію, бачачи лише ретрейсмент до $67,000 після анонсу федеральних хвилин,` - зазначив Семір Габельджич, директор з формування капіталу в Pythagoras Investments, у ноті електронної пошти.

`Проте, впадок на -2% від перевірки $73,000 понеділка показує ризикові активи, включаючи BTC, як цінування двох знижок ставок замість трьох до кінця 2024 року.`

Ставки на децентралізованому прогностичному ринку Polymarket здається бути рівномірно розділені у зв`язку з кількістю знижок ставок до кінця 2024 року.

  • 26% ставлять на одну знижку
  • 28% вважають, що буде дві знижки
  • 21% ставлять на жодної знижки

Тим часом, Чжун-Янг Хео, деривативний трейдер у Presto зі штаб-квартирою в Сінгапурі, зауважив, що ринок швидко відновився після несподівано високого анонсу індексу споживчих цін порівняно з золотом або індексом S&P 500.

Підказка волатильності опціонів, що закінчуються 26 квітня, все ще торгується з надбавкою, тоді як остання історична волатильність все ще знижується, зауважив Хео.

Деякі учасники ринку зауважують, що ціни bitcoin сприймають позитивно сповільнення звичайних виливів з Grayscale Bitcoin Trust (GBTC).

Дані на ланцюжку показують, що вилив з GBTC становить $18 мільйонів, що є найнижчим з моменту запуску американських біткоїнових ETF.

`Але нам потрібно побачити ще кілька дат, щоб дізнатися, чи стають виливи GBTC незначною сумою, оскільки вона має вищу комісію, ніж будь-який інший ETF,` - додав Хео.

Старт и финиш бычьего рынка биткоина
Старт и финиш бычьего рынка биткоина
Аналитическая фирма CryptoCon уверено предсказывает наступление бычьего рынка биткоина по Puell Multiple. Заключение: биткоин готовится к значительному росту цены, следующий бычий период начнется после 28 ноября 2024 года. 🚀📈
Просмотреть
Биткойн: три возможных сценария в медвежьем рынке
Биткойн: три возможных сценария в медвежьем рынке
Аналитическая компания предупреждает: Биткойн может войти в медвежий рынок. Три сценария: новый пик цены, медвежий рынок с марта 2024, или оптимистичная реаккумуляция 📉 #криптовалюты
Просмотреть
Акции MSTR превзошли все компании S&P 500: биткоин и MicroStrategy
Акции MSTR превзошли все компании S&P 500: биткоин и MicroStrategy
Акции MSTR лидеры среди S&P 500 благодаря вложениям в биткоин. Успех компании после решения Майкла Сэйлора продолжает удивлять 😎📈🚀
Просмотреть
Стейкинг Биткоина: новая возможность для держателей
Стейкинг Биткоина: новая возможность для держателей
Обзор: Стейкинг Биткоина - новая возможность для держателей BTC получать доход через LST. Протоколы LBTC, UniBTC, SWBTC лидируют. Потенциал роста стейкинга Биткоина высок, если экосистема сервисов развивается. 🚀🌱👌
Просмотреть