Проблеми мережі Solana: перенавантаження та шлях до вирішення

Проблеми мережі Solana: перенавантаження та шлях до вирішення

Solana `Sucks Right Now`—Devs Are Doing Something

Solana стала центром світу DeFi за останні тижні, на фоні меметичних монет та блискучих токенів, таких як Wormhole, Jupiter та Tensor, що підштовхнули обсяг торгів децентралізованими обмінами на цепочці ​​до найвищого рівня в березні. Проте мережа зараз, схоже, стала жертвою свого власного успіху.

У зв`язку з ростущим попитом, перевантаження в мережі призводить до невдалих транзакцій та робить навіть виконання базових завдань важким. Як ведучий інженер протоколу Фонду Гелію недавно сказав: `Використовувати Solana зараз неприємно.` І він не єдиний максі Solana, що публічно висловлює ці обурення.

Після тижнів зростаючих обурень та твітів розробників Solana, що висловлюють обвинувачення щодо певних додатків та стартапів, було виявлено одну причину. І виправлення, або принаймні частина виправлення, може бути зовсім близько.

Головний стратег Фонду Solana Остін Федера опублікував огляд ситуації у середу, відзначаючи, що проблеми виникають через впровадження протоколу QUIC і можуть бути пов`язані з відомою проблемою, яка раптово стала набагато гірше через `небачений попит`.

`Невдовзі ми досягнемо успіху, але ми досягнемо успіху,` - Федера твітнув щодо майбутніх виправлень.

  • Робота над новим клієнтом Firedancer, яка спрямована на зроблення Solana більш надійною після минулих випадків аварій та простою.
  • Розробники з Anza, Firedancer, Jito та інших основних учасників працюють наполегливо (і не дуже сплять) над зміцненням мережевого стеку Solana для задоволення небаченого попиту, який мережа бачить сьогодні.
Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Рынок стейблкоинов растет: Teter и USDC увеличили популяцию, долларовые токены наращивают объемы быстро. USDE потерял стоимость, GHO и DEUSD взлетели. 📈🪙🚀
Просмотреть
Банкротные компании давят на цену WLD
Банкротные компании давят на цену WLD
Цена WLD падает из-за ликвидации долей 3AC и Alameda. Продано миллионы токенов, волатильность возрастает. Текущая цена $1,61. 📉🔥🪙
Просмотреть
Котизен представил токен CATI, Air War и Merge Restaurant
Котизен представил токен CATI, Air War и Merge Restaurant
Котизен представил токен CATI, игры Air War и Merge Restaurant, улучшая интерактивность и разнообразие в экосистеме. Токен успешно запущен на биржах, а аирдроп набирает обороты. Криптоигра позволяет зарабатывать CATI, привлекая новых участников. Новые игры обещают интересный геймплей. Аналитики предсказывают рост цены CATI до $10. ⭐⚔🍽💰🚀
Просмотреть
Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Dogecoin | Билли Маркус раскрыл продажу DOGE и троллит Bitcoin, высмеивая рынок после заявления ФРС. DOGE создатель прокомментировал свои финансовые решения. 🚀🐕📉
Просмотреть