Фантом досяг важливого міліарду на мережі Opera благодаря Sonic

Фантом досяг важливого міліарду на мережі Opera благодаря Sonic

Фантом досяг важливого міліарду, коли перший валідатор, який використовував технологію Sonic, був розгорнутий.

Фонд Фантом оголосив про цей великий успіх, зауваживши, що цей перший крок відкриє шлях для подальших покращень в мережі Opera. На першому місці в цьому списку - масштабованість блокчейну.

«Маркуючи важливий міліард, це розгортання відкриває шлях для використання вражаючої швидкості Sonic на головній мережі Opera, досягаючи ~2,000 TPS з підсекундною фінальністю», - оголосив Фонд Фантом.

Ємність Sonic для 2,000 TPS, яку можна досягти з підсекундною фінальністю, є великим покращенням по відношенню до початкових 200 TPS мережі Opera. Sonic принесе нову еру у Фантом

Хоча мережа Opera зазнала великого росту після свого запуску у грудні 2019 року, досягнувши піку понад $10 мільярдів загальної обсягу заблокованих коштів (TVL) у 2022 році, вона в значній мірі застоїлася через масові мережеві затори.

Це призвело до погіршання користувацького досвіду на Фантомі. Тим не менш, останні два роки принесли величезні успіхи від розробників Фантом, які працювали над Sonic.

У березні генеральний директор Фантома Майкл Конг представив запуск Sonic, визначивши наступні кроки для блокчейн мережі.

Фонд Фантом уявляє використання Sonic як спільного послідовника для ланцюжків L1 та L2. Розробники кажуть, що технологія може обробити більше 180 мільйонів щоденних транзакцій за підсекундні часи підтвердження.

Sonic також буде основою для повторного запуску Фантому як нового ланцюжка пізніше цього року. Ціна FTM стрімко зростає на новинах про Sonic

Оголошення про оновлення Sonic у кінці березня призвело до росту Fantom (FTM) до понад $1.20. FTM, однак, відступив до рівня нижче $0.80 5 квітня, скоротивши прибуток разом із загальним ринком.

У середу ціна Фантом зросла до рівнів $1.03, коли спільнота зреагувала на новину про розгортання першого валідатора Sonic. Вартість альткоіну стрімко зросла після натяку на мем-коіни на Фантомі від засновника Андре Кроньє.

FTM в даний час знаходиться нижче рівня $1 після того, як загальний крипторинок тимчасово відступив під впливом гарячих даних про ІПЦ. Поточна ціна FTM знизилася на 71% від історичного максимуму $3.46, досягнутого у жовтні 2021 року.

Тим часом, за даними DeFiLlama, загальний обсяг заблокованих коштів на Фантомі наразі складає $146 мільйонів.

Пост Фантом міліарду, коли перший валідатор на Sonic розпочинає свою роботу з`явився спочатку на Invezz

Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Рынок стейблкоинов растет: Teter и USDC увеличили популяцию, долларовые токены наращивают объемы быстро. USDE потерял стоимость, GHO и DEUSD взлетели. 📈🪙🚀
Просмотреть
Банкротные компании давят на цену WLD
Банкротные компании давят на цену WLD
Цена WLD падает из-за ликвидации долей 3AC и Alameda. Продано миллионы токенов, волатильность возрастает. Текущая цена $1,61. 📉🔥🪙
Просмотреть
Котизен представил токен CATI, Air War и Merge Restaurant
Котизен представил токен CATI, Air War и Merge Restaurant
Котизен представил токен CATI, игры Air War и Merge Restaurant, улучшая интерактивность и разнообразие в экосистеме. Токен успешно запущен на биржах, а аирдроп набирает обороты. Криптоигра позволяет зарабатывать CATI, привлекая новых участников. Новые игры обещают интересный геймплей. Аналитики предсказывают рост цены CATI до $10. ⭐⚔🍽💰🚀
Просмотреть
Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Dogecoin | Билли Маркус раскрыл продажу DOGE и троллит Bitcoin, высмеивая рынок после заявления ФРС. DOGE создатель прокомментировал свои финансовые решения. 🚀🐕📉
Просмотреть