Роль Ethena Labs у биковому ринку Біткойну: Ключові фактори для стійкого зростання

Роль Ethena Labs у биковому ринку Біткойну: Ключові фактори для стійкого зростання

Ethena`s (ENA) Ключова Роль у Биткойн Биковому Ринку: Експерт Визначає Критичні Фактори для Стійкого Зростання

Нещодавня волатильність ціни на Біткойн (BTC) та його боротьба зі збереженням позицій вище рівня в 70 000 $ поставили під сумнів стійкість його поточного бикового руху.

Однак експерт ринку Чарльз Едвардс, співзасновник Capriole Invest, вважає, що протокол децентралізованих фінансів (DeFi) Ethena Labs (ENA) може суттєво допомогти продовжити і підсилити биковий ринок Біткойну на нові висоти.

У нещодавньому дописі на сайті X (раніше Twitter), Едвардс висловив думку, що дії Етени, наприклад, обмеження перевищеної плечової позиції на деривативних ринках та скорочення поставок, можуть піднести ціну Біткойну вище на тривалий період. Зростання Бику ринку Біткойну

Для надання додаткового контексту стосовно того, чому Едвардс висловлює цю можливість, 4 квітня Ethena Labs оголосила про свій намір здійснити угоду з кешем, пов`язану з Біткойном.

За оголошенням протоколу, Етена Лабс може керувати ризиком та забезпечити стабільну опору для свого продукту, купуючи і коротко запозичуючи Біткойн.

Одним із ключових факторів, на які звертає увагу Едвардс, є можливість Етени обмежити перевисоку плечову позицію на деривативних ринках Біткойну. Цим самим Етена має на меті запобігти занадто ризикованому взяттю ризику та потенційній нестабільності ринку.

Крім того, видалення Етени поставок з ринку може знизити продавальний тиск, підтримуючи таким чином ціну Біткойну та продовжуючи биковий ринок.

Протокол також відзначив, що деривативні ринки Біткойна пропонують кращу масштабованість та ліквідність порівняно з Ефіріумом (ETH). Ця характеристика, за відомостями, робить Біткойн підходящим активом для дельта-захисту, стратегії управління ризиками, яку застосовує Етена.

З відкритим інтересом у розмірі 25 мільярдів доларів на Біткойн Етена, можливість її синтетичного доларового продукту, USDe, збільшилася значно. Зазначено в оголошенні Етена Лабс наступне:

  • Упродовж 1 року відкритий інтерес BTC на основних біржах (крім CME) зріс з 10 млрд до 25 млрд доларів, тоді як ETH OI зріс з 5 до 10 млрд доларів Ринки деривативів BTC ростуть швидше, ніж ETH та пропонують кращу масштабованість та ліквідність для дельта-захисту

Оцінюючи Ризики

Хоча заява Едвардса є оптимістичною стосовно впливу Етени на биковий ринок Біткойну, один користувач висловив стурбованість щодо потенційних негативних наслідків. Едвардс визнає, що ризики виконання, такі як помилки укладання угод або нейтралітет дельта, можуть мати негативний вплив.

Едвардс визначає ризик зберігання як найбільший ризик у цьому контексті. Проте, він підкреслює, що негативні наслідки, ймовірно, будуть тимчасовими, і ринкові сили в кінцевому підсумку визначать річний відсотковий дохід Етени (APY).

Загалом, обмежуючи перевищену плечову позицію на майбутніх ринках та зменшуючи поставки, Етена може значно підтримати ціну BTC та продовжити поточний биковий рух.

Наразі ціна BTC зазнала значного зниження, опустившись до рівня 68 800 $. Це означає зниження на 4,3% порівняно з ціною понеділка.

Паралельно зниженню ціни на Біткойн, інтегральний токен Етены, ENA, також слідував загальному спаду ринку, відображаючи рух ціни на Біткойн із 4% зниженням. На даний момент ENA торгується на рівні 1,22 $.

Зображення від Shutterstock, діаграма від TradingView.com

Попередження: Ця стаття надається виключно для освітніх цілей. Вона не відображає думки NewsBTC щодо того, чи слід купувати, продавати чи утримувати будь-які інвестиції, і, звичайно, інвестування несе ризики. Вам радять провести власне дослідження перед прийняттям будь-яких інвестиційних рішень. Використовуйте інформацію, надану на цьому веб-сайті, повністю на свій власний ризик.

Старт и финиш бычьего рынка биткоина
Старт и финиш бычьего рынка биткоина
Аналитическая фирма CryptoCon уверено предсказывает наступление бычьего рынка биткоина по Puell Multiple. Заключение: биткоин готовится к значительному росту цены, следующий бычий период начнется после 28 ноября 2024 года. 🚀📈
Просмотреть
Биткойн: три возможных сценария в медвежьем рынке
Биткойн: три возможных сценария в медвежьем рынке
Аналитическая компания предупреждает: Биткойн может войти в медвежий рынок. Три сценария: новый пик цены, медвежий рынок с марта 2024, или оптимистичная реаккумуляция 📉 #криптовалюты
Просмотреть
Акции MSTR превзошли все компании S&P 500: биткоин и MicroStrategy
Акции MSTR превзошли все компании S&P 500: биткоин и MicroStrategy
Акции MSTR лидеры среди S&P 500 благодаря вложениям в биткоин. Успех компании после решения Майкла Сэйлора продолжает удивлять 😎📈🚀
Просмотреть
Стейкинг Биткоина: новая возможность для держателей
Стейкинг Биткоина: новая возможность для держателей
Обзор: Стейкинг Биткоина - новая возможность для держателей BTC получать доход через LST. Протоколы LBTC, UniBTC, SWBTC лидируют. Потенциал роста стейкинга Биткоина высок, если экосистема сервисов развивается. 🚀🌱👌
Просмотреть