Опціонний торгівельний порядок для Bitcoin ETFs на NYSE відкладено SEC

Опціонний торгівельний порядок для Bitcoin ETFs на NYSE відкладено SEC

NYSE Options Trading for Bitcoin ETFs Put on Hold by SEC
Догори

Американська комісія з цінних паперів та бірж (SEC) відклала своє рішення про дозвіл або відмову Нью-Йоркській фондовій біржі запровадити опціонний торгівельний порядок на миттєвий біткоїн (BTC) ETF. Регулятор повідомив про цей крок у документі від 8 квітня, розміщеному на своєму офіційному веб-сайті.

Це відстрочення SEC впливає на торгівлю опціонами на Bitwise Bitcoin ETF (BITB), Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) та будь-який інший трест, який утримує біткоїни, перераховані на NYSE. У лютому запропонована зміна правил була опублікована для коментарів у Федеральному реєстрі, а SEC отримала два коментарі.

Згідно з існуючими правилами, регулятор повинен вирішити протягом 45 днів з моменту публікації повідомлення про запропоновану зміну правил або до 90 днів у випадку продовження. Перші 45 днів після публікації повідомлення щодо цієї запропонованої зміни правил закінчаться в неділю, 14 квітня 2024 року. Проте комісія відкладає своє рішення на 45 днів.

Згідно з документом, комісія вважає за необхідне продовжити строк для вирішення запропонованої зміни правил, щоб забезпечити ретельне вивчення пропозиції. Після цього продовження наступний термін для SEC на затвердження або відмову від запропонованої зміни правил становить 29 травня.

Зазначимо, що генеральний директор Grayscale Майкл Сонненшайн – один із двох осіб, які написали до SEC, підтримуючи затвердження зміни правил.

У листі від 28 лютого Сонненшайн стверджував, що оскільки SEC вже затвердив біткоїнові ф`ючерсні ETF та миттєві біткоїн ETF на NYSE, немає підстав для відхилення опціонної торгівлі на миттєвих біткоїн ETF. Він зазначив, що `природний наступний крок – це затвердження опціонів на миттєві біткоїн ETP`.

Відомості, наведені у цій статті, призначені виключно для інформаційних та освітніх цілей. Стаття не є фінансовою порадою або будь-якою іншою порадою. Компанія Coin Edition не несе відповідальності за будь-які втрати, понесені в результаті використання змісту, продуктів або послуг, згаданих. Читачам рекомендується виявляти обережність перед тим, як приймати будь-які дії, пов`язані з компанією.

Старт и финиш бычьего рынка биткоина
Старт и финиш бычьего рынка биткоина
Аналитическая фирма CryptoCon уверено предсказывает наступление бычьего рынка биткоина по Puell Multiple. Заключение: биткоин готовится к значительному росту цены, следующий бычий период начнется после 28 ноября 2024 года. 🚀📈
Просмотреть
Биткойн: три возможных сценария в медвежьем рынке
Биткойн: три возможных сценария в медвежьем рынке
Аналитическая компания предупреждает: Биткойн может войти в медвежий рынок. Три сценария: новый пик цены, медвежий рынок с марта 2024, или оптимистичная реаккумуляция 📉 #криптовалюты
Просмотреть
Акции MSTR превзошли все компании S&P 500: биткоин и MicroStrategy
Акции MSTR превзошли все компании S&P 500: биткоин и MicroStrategy
Акции MSTR лидеры среди S&P 500 благодаря вложениям в биткоин. Успех компании после решения Майкла Сэйлора продолжает удивлять 😎📈🚀
Просмотреть
Стейкинг Биткоина: новая возможность для держателей
Стейкинг Биткоина: новая возможность для держателей
Обзор: Стейкинг Биткоина - новая возможность для держателей BTC получать доход через LST. Протоколы LBTC, UniBTC, SWBTC лидируют. Потенциал роста стейкинга Биткоина высок, если экосистема сервисов развивается. 🚀🌱👌
Просмотреть