Нові Web3-сервіси Circle на Solana: зростання обсягів стабільних монет

Нові Web3-сервіси Circle на Solana: зростання обсягів стабільних монет

Circle розширює свої Web3-сервіси на Solana, оскільки зростає обсяг переказів стабільних монет

Circle розширює підтримку стабільних монет для розробників Solana, оскільки мережа очолює міжнародні платежі.

Circle розширює свій набір Web3-сервісів і інструментів на блокчейні Solana для підвищення доступності USDC для розробників та підприємств, що дозволяє безшовну інтеграцію в різноманітні застосунки.

`Стабільні монети, такі як $USDC, створюють більш відкриту та інклюзивну фінансову систему. Ми прагнемо забезпечити підприємства та будівельників інструментами, необхідними для зроблення USDC доступним для всіх,` - заявив Circle.

Цей крок слідує за дослідженням AllianceBernstein, яке показало, що Solana наразі є лідером за обсягами стабільних монет, зі схвалений для конкретних випадків використання, таких як міжнародні платежі. Ініціатива Circle спрямована на спрощення інтеграції USDC в широкий спектр застосунків, надаючи підприємствам API для безпечної інтеграції гаманців, управління транзакціями на ланцюжку та управління розумними контрактами, а також спрощення реєстрації користувачів та потоків транзакцій.

Не пропустіть можливість стати одним з перших, хто випробує Web3 Services на Solana. Підпишіться на наш Ранній Доступ…

Розширення Circle відбувається на тлі стрімкого зростання ринку стабільних монет, при цьому обсяг постачання USDC зрос на майже 10% протягом останнього місяця. Звіт AllianceBernstein, підготовлений аналітиками Гаутамом Чугані та Махікою Сапра, виділяє відновлення використання стабільних монет на поточному бичому ринку, причому Solana очолює за обсягами міжнародних платежів з використанням стабільних монет.

Згідно з даними Artemis, Solana захопила домінуючу частку ринку у розмірі 43% вартості перекладених стабільних монет, значно випереджаючи Ethereum. У березні обсяг перекладених стабільних монет на Solana склав $63,6 мільярда, порівняно з $26,6 мільярдами на Ethereum. Дані на ланцюжку свідчать, що частка ринку Solana в обсягах перекладених стабільних монет перевищила $1,4 трильйона, більше ніж удвічі у Ethereum - $635 мільярдів.

Ще одним помітним статистичним елементом є дослідження аналітиків Bernstein, які відзначають, що незважаючи на те, що Solana випередив Ethereum за значенням перекладених коштів, він стикається зі значними проблемами масштабованості, особливо щодо споживчих платежів. Незважаючи на те, що Ethereum має вищий ринковий капітал стабільних монет у своєму блокчейні, багато з них залишається не використаними.

Примітка: Ця стаття була підготовлена за допомогою штучного інтелекту, зокрема Claude 3 Opus для тексту та GPT-4 від OpenAI для зображень. Редактор широко переробив зміст, щоб дотримуватися журналістських стандартів об’єктивності та нейтральності.

Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Рынок стейблкоинов растет: Teter и USDC увеличили популяцию, долларовые токены наращивают объемы быстро. USDE потерял стоимость, GHO и DEUSD взлетели. 📈🪙🚀
Просмотреть
Банкротные компании давят на цену WLD
Банкротные компании давят на цену WLD
Цена WLD падает из-за ликвидации долей 3AC и Alameda. Продано миллионы токенов, волатильность возрастает. Текущая цена $1,61. 📉🔥🪙
Просмотреть
Котизен представил токен CATI, Air War и Merge Restaurant
Котизен представил токен CATI, Air War и Merge Restaurant
Котизен представил токен CATI, игры Air War и Merge Restaurant, улучшая интерактивность и разнообразие в экосистеме. Токен успешно запущен на биржах, а аирдроп набирает обороты. Криптоигра позволяет зарабатывать CATI, привлекая новых участников. Новые игры обещают интересный геймплей. Аналитики предсказывают рост цены CATI до $10. ⭐⚔🍽💰🚀
Просмотреть
Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Dogecoin | Билли Маркус раскрыл продажу DOGE и троллит Bitcoin, высмеивая рынок после заявления ФРС. DOGE создатель прокомментировал свои финансовые решения. 🚀🐕📉
Просмотреть