Майнери готуються до поділу біткоїна

Майнери готуються до поділу біткоїна

Майнери продовжують додавати до запасів BTC в останню рівнину перед поділом

Компанії мають менше двох тижнів майнингу біткоїн за поточним рівнем винагороди за блок, і багато з них прагнуть додати або зберегти рівні BTC в своєму балансі.

Винагорода за майнинг зменшиться з 6,25 BTC за блок до 3,125 BTC в рамках майбутнього поділу біткоїна. Подія, яка відбувається кожні чотири роки або около того, запланована на або близько 20 квітня.

Читайте далі: Поділ біткоїна за кілька тижнів — ось як майнери підготувались

Marathon Digital та Hut 8 мають найбільші стопи біткоїну серед публічних майнінгових компаній, тоді як Riot Platforms дуже близько за ними.

Чимало фірм галузі планують використовувати свої запаси BTC для прискорення свого зростання у наступних місяцях, оскільки деякі з їхніх колег можуть мати проблеми. Скупість BTC перед можливостями для покупок

Марафон на базі Флориди добув 894 біткоїну в березні, що становить збільшення на 7% від лютого. Зараз він має 17 381 BTC на своєму балансі, поруч із 324 мільйонами доларів готівкою та еквівалентними грошима.

Готівка компанії та BTC складали майже 1,6 мільярда доларів разом на 31 березня. В компанії заявили у прес-релізі, що вони використають ліквідність, яку будують, `для капіталізації на стратегічні можливості, включаючи консолідацію галузі`.

Марафон вже почав придбання ресурсів, на цьому тижні закривши угоду на 87 мільйонів доларів з техаським біткоїн-майнінговим закладом, який належить Applied Digital.

Читайте далі: Marathon Digital готовий використовувати `сухий порошок` для подвоєння хешрейту

Hut 8 виробив 231 BTC в березні — зниження на 21% зі 292 BTC в лютому. Компанія, яка злучилася з US Bitcoin Corp в листопаді, зараз має 9102 BTC. Це трохи менше, ніж 9110, які вона утримувала в кінці лютого.

Генеральний директор компанії Ашер Генуц зазначив під час телефонної конференції з фінансових результатів на минулому тижні, що розмір біткоїн-скарбу Hut 8 відстає тільки від MicroStrategy, Tesla, Coinbase, Marathon та Galaxy Digital серед публічних компаній. У лютому компанія заявила, що планує використовувати свої резерви BTC `для підвищення значення балансу та фінансування ініціатив зростання`.

Генуц розповів Blockworks у минулому місяці, що в той час як Hut 8 буде оцінювати можливості для покупок, вона буде `дуже ретельно підходити до витрат` навколо поділу.

Читайте далі: Hut 8 планує зростання навколо поділу біткоїна, але не за будь-яку ціну

Riot Platforms видобув 425 BTC в березні — що позначає невелике зниження в порівнянні з минулим місяцем за середніми показниками біткоїну, виробленого за день. Зараз вона має 8490 біткоїнів на своєму балансі.

Штаб-квартира компанії в Техасі завершила березень приблизно з 685 мільйонами доларів готівкою — що дає усього 1,3 мільярда доларів ліквідності на її балансі при врахуванні запасів BTC.

Riot купувала десятки тисяч гірських машин протягом останніх місяців як частину стратегії досягнення 100 екзахешів за секунду (EH/s) майнингової потужності в середньостроковому плані. Вона витратила 290 мільйонів доларів на придбання приблизно 66 000 машин від MicroBT у грудні, а потім на початку цього року купила ще 31 500 майнерів від MicroBT за 97,4 мільйона доларів у лютому.

CleanSpark видобула 806 біткоїнів у березні, що привело її загальні запаси біткоїну на 31 березня до 5021.

`Додайте до цього наш поточний готівковий баланс понад 300 мільйонів доларів, і ми добре йдемо шляхом використання можливостей, які, на нашу думку, стануть одними з найбільш активних сезонів злиття та придбання, що коли-небудь відбувалися у нашій галузі`, — заявив генеральний директор CleanSpark Зак Брэдфорд у заяві.

Зловтішення в останньому повному місяці до поділу позначило збільшення на 24% від 648 BTC, які вона видобула у лютому, і відзначило рекорд для компанії.

Це відбулося після того, як CleanSpark завершила придбання трьох дата-центрів у Місісіпі в кінці лютого — покупка, яка мала підвищити її робочу швидкість хешу на приблизно 2,4 EH/s.

Спостерігачі сегмента вважають, що консолідація в галузі майнерів неминуча, оскільки компанії малого і середнього розміру з меншим доступом до капіталу можуть потрапляти в складні ситуації. Брэдфорд додав, що CleanSpark має баланс, що дозволяє компанії `стати одним з найбільш агресивних покупців у галузі`.

Хоча гігант майнінгу Core Scientific заробив більше біткоїну в березні, ніж його конкуренти, він продавав більше BTC, ніж видобував в останні місяці.

Компанія, яка вийшла з банкрутства в січні, видобула 1 027 BTC і продала 1 114 BTC у той місяць. Потім вона видобула 893 BTC у лютому і продала 952 BTC.

Ця тенденція тривала в березні, коли компанія видобула і продала 906 BTC та 981 BTC відповідно.

`Умови нашого виходу вимагають, щоб ми продавали усі біткоїни, які самі видобуваємо, тому ми насправді не утримуємо біткоїн на балансі`, — повідомив представник Core Scientific Blockworks в електронному листі. `Частина винагород за участь, яку ми отримуємо від деяких наших спільних клієнтів з хостингу, представляє додатковий біткоїн, який ми продаємо`.

Генеральний директор Core Scientific Адам Салліван розповів Blockworks у минулому місяці, що фірма планує свою увагу на купівлю машин від схиблених майнерів, які не можуть витратити частину своїх існуючих замовлень після поділу. Менші майнери додають до запасів BTC

Теравульф із штаб-квартирою в Мерілендії та компанія Bitdeer з Гонконгу видобули по 379 BTC та 294 BTC у березні відповідно. Обидва показники представляли дуже незначне збільшення від лютого.

Тим часом конкурентна компанія Бітфармс видобула 286 BTC у минулому місяці, що становить зниження на 5% зі 300 BTC, які вона виробляла в лютому. Вона продала усе, крім двох біткоїнів, які виробила у березні.

Зниження було частково обумовлене участю в програмах обмеження, часом простою, пов`язаним з оновленнями обладнання та зростанням складності мережі на 4,8%, — заявила Bitfarms у заяві компанії.

Канадська гірнича компанія утримувала 806 BTC — вартість приблизно 57 мільйонів доларів на 31 березня — та 66 мільйонів доларів готівкою.

Шифрований майнінг згенерував 316 BTC у березні — менше за 334 BTC у попередньому місяці — оскільки компанія також зазначила зростання складності мережі.

Компанія продала восьмох біткоїнів у минулому місяці, в результаті чого її запаси зараз становлять 1741 BTC.

Тим часом запаси біткоїну Hive Digital Technologies зросли до 2 287 біткоїнів після того, як вона видобула 224 BTC в березні. Компанія мала 2 315 BTC на 4 квітня, повідомила вона.

`Наша стратегія HODL — мати здоровий балансовий стан, схожий на те, що ми мали на останню подію поділу у 2020 році`, — заявив виконавчий голова Hive Френк Холмс.

Старт и финиш бычьего рынка биткоина
Старт и финиш бычьего рынка биткоина
Аналитическая фирма CryptoCon уверено предсказывает наступление бычьего рынка биткоина по Puell Multiple. Заключение: биткоин готовится к значительному росту цены, следующий бычий период начнется после 28 ноября 2024 года. 🚀📈
Просмотреть
Биткойн: три возможных сценария в медвежьем рынке
Биткойн: три возможных сценария в медвежьем рынке
Аналитическая компания предупреждает: Биткойн может войти в медвежий рынок. Три сценария: новый пик цены, медвежий рынок с марта 2024, или оптимистичная реаккумуляция 📉 #криптовалюты
Просмотреть
Акции MSTR превзошли все компании S&P 500: биткоин и MicroStrategy
Акции MSTR превзошли все компании S&P 500: биткоин и MicroStrategy
Акции MSTR лидеры среди S&P 500 благодаря вложениям в биткоин. Успех компании после решения Майкла Сэйлора продолжает удивлять 😎📈🚀
Просмотреть
Стейкинг Биткоина: новая возможность для держателей
Стейкинг Биткоина: новая возможность для держателей
Обзор: Стейкинг Биткоина - новая возможность для держателей BTC получать доход через LST. Протоколы LBTC, UniBTC, SWBTC лидируют. Потенциал роста стейкинга Биткоина высок, если экосистема сервисов развивается. 🚀🌱👌
Просмотреть