Zeta Markets випускає управлінський токен Z для DEX на основі Solana

Zeta Markets випускає управлінський токен Z для DEX на основі Solana

Zeta Markets запускає управлінський токен для керування DEX на основі Solana в напрямку управління спільнотою

Zeta Markets, децентралізована біржа (DEX), побудована на Solana, сьогодні запустить свій управлінський токен Z, згідно зі заявою, яка була поділена з CryptoSlate.

DEX повідомив, що дебют токена відображає його зобов`язання `становлення як повністю спрямований на спільноту протокол` та надає членам своєї спільноти впливати на прийняття рішень.

Zeta користується значним інтересом та прийняттям зі сторони криптоспільноти завдяки зростаючій популярності екосистеми Solana. DEX зазначив, що щомісячний обсяг торгів перевищив новий історичний максимум (ATH) понад $1,2 мільярди, якими торгували більше 71 000 щомісячних активних користувачів у березні.

Дані від DeFillama показують, що загальна вартість заблокованих активів на платформі стрімко зросла до нового максимуму понад $21 мільйон на момент публікації.

Постачання токенів Z

Токен Z має загальний обсяг, обмежений на рівні 1 мільярд. Zeta Markets планує виділити 10% токенів через airdrop, при цьому 5% буде призначено для трейдерів Zeta та членів спільноти на основі їх Z-рейтингу.

Платформа повідомила, що 1% з airdrop буде зарезервовано для інших користувачів Zeta, пов`язаних з стратегічними спільнотами всередині екосистеми Solana. У порівнянні, решта 4% буде виділена стейкерам Z.

Після запуску, близько 30% постачання токенів буде виділено для стимулювання торгових операцій maker і taker, визнаючи їх важливу роль у забезпеченні ліквідності на обмінні.

Дорожня карта Zeta

Трістан Фрізза, засновник Zeta Markets, заявив, що запуск токена є частиною довгострокової візії протоколу. Ця візія включає в себе піонерську модель голосування заморозки на Solana та впровадження механізму стейкінгу, який дозволить власникам отримувати додаткові винагороди.

Крім того, Zeta планує представити перший розгортка другого рівня на мережі Solana до кінця цього року.

За словами Фріззи:

`З платформою, яка вже пройшла випробування часом і обробила мільярди обсягу для десятків тисяч трейдерів, ми раді запустити $Z, управлінський токен Zeta, щоб тісно зблизити довгострокові інтереси користувачів з протоколом. Це надасть спільноті можливість формувати майбутню траєкторію протоколу та вносити вагомий внесок у важливі рішення, поки ми спільно прагнемо надати найкращий досвід DEX.`

Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Рынок стейблкоинов растет: Teter и USDC увеличили популяцию, долларовые токены наращивают объемы быстро. USDE потерял стоимость, GHO и DEUSD взлетели. 📈🪙🚀
Просмотреть
Банкротные компании давят на цену WLD
Банкротные компании давят на цену WLD
Цена WLD падает из-за ликвидации долей 3AC и Alameda. Продано миллионы токенов, волатильность возрастает. Текущая цена $1,61. 📉🔥🪙
Просмотреть
Котизен представил токен CATI, Air War и Merge Restaurant
Котизен представил токен CATI, Air War и Merge Restaurant
Котизен представил токен CATI, игры Air War и Merge Restaurant, улучшая интерактивность и разнообразие в экосистеме. Токен успешно запущен на биржах, а аирдроп набирает обороты. Криптоигра позволяет зарабатывать CATI, привлекая новых участников. Новые игры обещают интересный геймплей. Аналитики предсказывают рост цены CATI до $10. ⭐⚔🍽💰🚀
Просмотреть
Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Dogecoin | Билли Маркус раскрыл продажу DOGE и троллит Bitcoin, высмеивая рынок после заявления ФРС. DOGE создатель прокомментировал свои финансовые решения. 🚀🐕📉
Просмотреть