Надійність мережі та очікуване піднесення ціни - Шиба Іну (SHIB)

Надійність мережі та очікуване піднесення ціни - Шиба Іну (SHIB)

Шиба Іну (SHIB) натякає на можливий впередчій ралі

Шиба Іну (SHIB) майже готовий до прориву, однак поточний відкид у напрямку падіння далі витягує строки для цього бугрвого вибуху. Згідно з даними криптоаналітичної платформи IntoTheBlock (ITB), прибутковість мем-монети помітно показує ще одну підставу для прогнозу неминучого вищестоячого тренду вперед.

Дані показали, що кількість прибуткових адрес або гаманців `в прибутку` в екосистемі Шиба Іну становить 902,960 адрес, або 67.23% від загальної кількості в мережі. Адреси, `в збитку`, помітно менше, 352,190 або 26.22%. Адреси `по ціновій кінцеві` мають вартість 88,020 або 6.55%.

Значна частина графіка In and Out of the Money на ITB показує, що сильна підтримка для SHIB закріплена на рівні $0.000023, де в сумі 76,6 трильйонів токенів було придбано 84,740 адресами SHIB. Однак, опір розміщений на рівні $0.000033, де 20.97 трильйонів SHIB накопичено 137,600 адресами.

З широкою часткою в прибутку, більше трейдерів можуть бути схильні до короткострокових приростів, що дасть достатньо місця SHIB для відображення свого початкового цінового взлету. Великі кити Шиба Іну, спалення та Шибаріум.

Практично неможливо проаналізувати перспективи Шиба Іну, стрибаючи вище наявного рівня, не згадавши його основні тригери росту, великий портфель або перспективи великих транзакцій, метрики spalenня SHIB та роль Шибаріуму.

Дані ITB показують, що обсяг великих транзакцій зріс на 179.48% за 24 години до $163.12 мільйонів. Ці великі транзакції становлять ті, що оцінюються у $100,000 або більше та стають все поширенішими в мережі, як показано в попередніх звітах U.Today. Цих зростаючих нагромаджень допоможуть спричинити дефіцит подачі, що може вплинути на ціновий ралі в довгостроковій перспективі.

Інтенсивне spalennя SHIB також є додатковим підйомом для цінового взлету. Крім того, з більшою кількістю транзакцій, які фіксуються на пов`язаному з ним протоколі Шібаріум, стійка активність мережі показує здоров`я, що, ймовірно, приверне більше користувачів з плином часу.

Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Рынок стейблкоинов растет: Teter и USDC увеличили популяцию, долларовые токены наращивают объемы быстро. USDE потерял стоимость, GHO и DEUSD взлетели. 📈🪙🚀
Просмотреть
Банкротные компании давят на цену WLD
Банкротные компании давят на цену WLD
Цена WLD падает из-за ликвидации долей 3AC и Alameda. Продано миллионы токенов, волатильность возрастает. Текущая цена $1,61. 📉🔥🪙
Просмотреть
Котизен представил токен CATI, Air War и Merge Restaurant
Котизен представил токен CATI, Air War и Merge Restaurant
Котизен представил токен CATI, игры Air War и Merge Restaurant, улучшая интерактивность и разнообразие в экосистеме. Токен успешно запущен на биржах, а аирдроп набирает обороты. Криптоигра позволяет зарабатывать CATI, привлекая новых участников. Новые игры обещают интересный геймплей. Аналитики предсказывают рост цены CATI до $10. ⭐⚔🍽💰🚀
Просмотреть
Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Dogecoin | Билли Маркус раскрыл продажу DOGE и троллит Bitcoin, высмеивая рынок после заявления ФРС. DOGE создатель прокомментировал свои финансовые решения. 🚀🐕📉
Просмотреть