Чому Binance має додати BONE: 4 фактори

Чому Binance має додати BONE: 4 фактори

Shiba Inu: 4 Фактори, Які Змогли Би Заохотити Binance Додати BONE

Ведуча криптоплатформа CoinPedia Markets видає прогноз щодо можливого додавання Bone ShibaSwap (BONE), голосувального токена ShibaSwap та газової комісії Shibarium на Binance.

Згідно з останнім постом в Medium, CoinPedia Markets передбачає, що Binance, яка має більше 170 мільйонів користувачів, може додати BONE у 2024 році разом з дев`ятьма популярними криптовалютами, як, наприклад, Baby Dogecoin (BABYDOGE) та Saga (SAGA).

4 Причини, Чому Binance Може Додати BONE Цього Року

CoinPedia Markets виділила чотири причини, які можуть заохотити Binance додати BONE на свою торговельну платформу.

Аналітична платформа вказала, що BONE виконує роль голосувального токена ShibaSwap та офіційного токена газу для L2 блокчейну Shibarium Shiba Inu. За такоїм функціоналітетом власники BONE можуть брати участь в управлінні та бути учасниками екосистеми.

CoinPedia Markets також підкреслила роль BONE у полегшенні стейкінгу та ліквідності, що може бути важливим в його потенційному додаванні на Binance. Нещодавно криптобіржі, такі як Binance, надають перевагу цифровим активам з високою ліквідністю, оскільки вони допомагають забезпечити безпроблемний торговельний досвід користувачів.

Третім фактором, який може підсилити можливе додавання BONE на Binance, є сильний настрій у спільноті. Як i SHIB, BONE також скористався підтримкою та взаємодією членів спільноти Shiba Inu. Кілька ентузіастів перейшли X, щоб висловити захват відносно можливого додавання BONE на Binance.

Ці взаємодії можуть відігравати важливу роль у переконанні Binance у міцному попиті на BONE та перспективах його зростання.

Нарешті, відмова від контракту BONE, реалізована минулого року, є важливим кроком у напрямку можливого додавання токена на Binance. Як повідомлялося раніше, команда спочатку випустила залишкове постачання BONE, а потім відмовилася від контракту.

Після відмови команда екосистеми Shiba Inu не може випускати ще токени BONE, тим самим заваджаючи розробникам впливати або маніпулювати ціною актива.

Спільнота Shiba Inu закликає Binance додати BONE

Члени спільноти Shiba Inu взяли участь у серії кампаній, щоб привернути увагу Binance до BONE. Окрім запуску петиції на Change.org, спільнота взяла участь в кампанії, що може допомогти додати BONE на найбільшу біржу світу.

Як повідомлялося раніше, маркетолог Shiba Inu Lucie закликала прихильників BONE проголосувати за можливе додавання токена на платформу Binance Futures Next. На момент публікації, BONE посідає 10-ту позицію у Next Pool, набравши 18,088 голосів.

Незважаючи на низький рейтинг BONE, Binance все одно може додати його раніше, ніж інші високорейтингові токени. Біржа наголосила, що велика популярність токена на платформі Next не гарантує автоматичного додавання на платформу Futures.

Вона підкреслила, що всі цифрові активи проходять подібні оціночні оцінки для можливого додавання, незалежно від їхньої популярності на платформі Next.

Якщо BONE врешті-решт буде додано на Binance у цьому році, як передбачає CoinPedia Markets, то токен може привернути більш широку базу інвесторів серед понад 170 мільйонів користувачів біржі по всьому світу.

ОКХ планирует перезапуск американской биржи с новым приложением
ОКХ планирует перезапуск американской биржи с новым приложением
ОКХ запустит новое американское приложение осенью 2024 года, заменяя ОККоин. Будут доступны трансферты ACH, улучшая удобство пользователей. Планируется привлечение американских банков как партнеров. 📱🤝
Просмотреть
Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Coinbase продолжает расширять свой листинг: на очереди Zetachain (ZETACHAIN). 🚀📈 #Coinbase #Zetachain #криптовалюты
Просмотреть
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавила Aleo (ALEO) перед решением ФРС 🚀📈🔥. Не инвестиционный совет.
Просмотреть
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Uniswap лидирует на рынке DEX с еженедельным объемом в $7.09 млрд 💰. PancakeSwap на втором месте, ORCA на третьем, Aerodrome четвертый, Raydium пятый, DODO шестой, Curve седьмой, Camelot восьмой, Thorchain девятый.
Просмотреть