Партнерське покращення міжплатформенної взаємодії Bitcoin

Партнерське покращення міжплатформенної взаємодії Bitcoin

Партнерство BounceBit з Polyhedra Network для покращення міжплатформенної взаємодії Bitcoin

BounceBit, ключовий учасник у галузі блокчейну, оголосив про захопливе партнерство з іншим гігантом, Polyhedra Network. Polyhedra - це новаторська платформа інфраструктури з нульовими знаннями, яка переосмислює міжплатформенну взаємодію та масштабованість за допомогою передових протоколів нульового знання. Крім цього, BounceBit прагне покращити міжплатформенну взаємодію Bitcoin з екосистемою BounceBit.

Ентузіазмуємося оголошенням нашого партнерства з @PolyhedraZK 🤝

BounceBit буде інтегрувати zkBridge та свій протокол обміну повідомленнями та токенів Bitcoin для прискорення зростання ліквідності. Користувачі виграють від довіри цінних паперів до і від BounceBit.

Деталі➡️https://t.co/dSIwSQhXQ0 pic.twitter.com/pN5yCG8qLl — BounceBit (@bounce_bit) 9 квітня 2024 р.

Інтеграція zkBridge Polyhedra Network покращує шар 1 ланцюг BounceBit

Цей передовий інструмент zkBridge від Polyhedra Network буде доступний на ланцюзі BounceBit шару 1. Він також буде доступний як на тестовій мережі, так і на основній мережі. Завдяки цій співпраці Polyhedra та BounceBit прагнуть подальше покращити корисність Bitcoin. Це дозволить безшовний обмін активами та забезпечення ліквідності.

zkBridge це система нульового рівня довіри широко відома своєю підтримкою та сервісом джерел через швидкий перехід через ланцюг для проектів як на 1, так і на 2 рівнях. Завдяки нульовим довем, zkBridge дозволяє досягати кращих результатів за менші витрати на ланцюгові підтвердження. Цей прогрес є важливим для майбутнього розширення BounceBit, оскільки більше активів Bitcoin може бути поєднано, підсилюючи при цьому ліквідність на його мережі.

Партнерство не обмежується перекладом активів між ланцюгами. Крім того, Polyhedra Network також впровадить новоприйнятий протокол обміну токенами Bitcoin для BounceBit від Polyhedra. Протокол передбачає два способи трансакцій, де один може обрати бути мейкером чи користувачем. Протокол призначений, щоб дозволити користувачам безпечні обміни за допомогою протоколу обміну повідомленнями Bitcoin zkBridge. Це відкриває для Polyhedra та BounceBit більше можливостей для дослідження творчих можливостей. Таким чином, воно покращить корисність світової провідної криптовалюти, зробить її безпечнішою та забезпечить зворотні викупи.

Полідра Network підсилює блочні можливості з рішенням zkBridge

Очевидно, що партнерство є явною ознакою спільних цілей BounceBit та Polyhedra Network у просуванні діяльності міжплатформної взаємодії блокчейн. Тим не менш, вони поділилися своєю спеціалізацією в децентралізованій системі транзакцій, що дозволяє нові шляхи переходу активів між ланцюгами та інвестицій в систему Bitcoin. Для блочних платформ, пропонуючи сучасні рішення, такі як zkBridge, Polyhedra Network врешті-решт запобоже ускладненням щодо переходу активів між ланцюгами та покращить досвід користувача.

Отже, співпраця створює особливу долю для BounceBit та Polyhedra Network. Вони створюють майбутнє для кращого, забезпечуючи кращі переходи між активами та операційність в спільноті Bitcoin. Вони також виступають як вісник нового періоду та обіцянка в децентралізованій фінансовій та блочній технології.

ТОП-5 элитных платформ Airdrop: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync
ТОП-5 элитных платформ Airdrop: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync
Обзор: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync - ведущие платформы с высоким потенциалом Airdrop.🌟🚀 Лучшие решения для инвесторов и энтузиастов криптовалют.
Просмотреть
Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Nimble Network и Artela объявили партнерство для развития искусственного интеллекта и блокчейна. Nimble Network предлагает платформу для создания и продажи AI агентов. Artela использует технологию EVM++ для создания гибких dApps. Партнерство усилит взаимодействие AI агентов с блокчейном Artela, открывая новые возможности для разработчиков и пользователей. 🚀🤖 #Nimble #Artela #партнерство
Просмотреть
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
RLN меняет финансы Великобритании, снижает мошенничество и обеспечивает инновации, интегрируя блокчейн. Поддерживает ЦБЦД и токенизированные активы. RLN - шаг к долгосрочным инновациям в банковской сфере. 🔗💰🇬🇧
Просмотреть
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC, совместимый с Ethereum, упрощая разработку web3. Сервис обеспечивает масштабируемость и поддержку других цепочек. 🔗🌐
Просмотреть