Будівництво майбутнього на блокчейні: новини від Buildcore

Будівництво майбутнього на блокчейні: новини від Buildcore

Welcome to Buildcore

Buildcore - це результат майже 3-річного розвитку команди, яка принесла вам Soonaverse, BUILD.5 та `перше` з численних продуктів на базі спільноти на IOTA та Shimmer. Ми пишаємося тим, що оголошуємо нашу наступну ініціативу, як ми приєднуємося до колективної місії нашої галузі привести на ланцюг наступний мільярд користувачів.

Команда Buildcore та рада консультантів

Наші засновники, співробітники та рада консультантів складаються з будівників з екосистеми IOTA, які об`єдналися з професіоналами з найбільш визнаних компаній у світі.

  • Засновники: Адам Кундрат, Buildcore; Ендрю Ворден, Buildcore; Болідізар Мезей, Buildcore; Майкл Ісаія, Cisco; Сон Чой, Buildcore
  • Співробітничі Члени: Деверл, Soonaverse; Флоріан Броджі, Magic Meme Money; Доктор Електрон; Елек М
  • Рада консультантів: Ґвідо Ґербер, Accenture; Ян Ніколас Миклебуст, Red Hat; Мат Ярґер, Demia

Ми вклали свої колективні знання в робочу тезу, яка переросла в різні візії продуктів, які ви бачите сьогодні. Нашою метою є реалізація повного потенціалу технологій на базі довіри та їхніх переваг для роздрібної торгівлі, бізнесу та підприємств. Для досягнення цього ми внесемо деякі важливі зміни, які ми хотіли б поділитися з вами сьогодні:

Покидання BUILD.5

Безпосередньо зараз ми заявляємо про відставку з наших посад в BUILD.5. Ми хотіли б висловити нашу вдячність та вдячність команді Spyce5 за співпрацю протягом останнього року. В рамках угоди з асоціацією Buildcore буде володарем поточного коду платформи BUILD.5, корпоративних угод та відданого лідерства, розробленого членами команди Buildcore.

Основна причина цього відходу полягає в оптимізації операцій, підвищенні ефективності операцій та розширенні нашого впливу в більші організації з відкритим кодом, за рекомендаціями наших корпоративних партнерів. Ми надамо більше інформації щодо цих розвитків пізніше.

Платформа ери довіри

Підприємницька платформа, розроблена Buildcore, буде перебрендована як Трест Ера. Ми зробили прогрес у розробці використання від відомостей наших партнерів. Це включає наш поточний напрямок у побудові унікальних випадків використання з використанням IOTA L1, а також нашу експансію до екосистем Cardano, Demia, `и Hedera. & nbsp; та Base. Наша ​​спрямованість на технології на базі довіри та діюча як основа для довіреної штучного інтелекту та інших продуктів позиціонувала платформу для більшого охоплення та впливу у майбутні місяці.

Токен $ SOON та Soonaverse

Ми продовжуємо підтримувати візію Soonaverse через нашу співпрацю з КОМІТЕТОМ SOON та нашими Сили спільноти. Після внесення нових функцій на платформу Trust Era, ми продовжимо намагатися інтегрувати їх у Soonaverse через наших нових розробників спільноти. Наша присвяченість цій ​​спільноті видно в наших виборах стосовно токена $ BUILD в наступному розділі, який зробить $ SOON нашим єдиним токеном IOTA L1.

Токен $ BUILD

Для найкращого обслуговування інтересів нашої спільноти ми розділимо роботу з створення підприємницької платформи та токена $ BUILD. Ми прийняли ці рішення для служіння великому порядку популяризації наших основних цінностей та відзначення будівництва від іноваторів та залучення різноманітних голосів, присвячених принесенню мрії про децентралізацію на масовий ринок. З цим на увазі ми запроваджуємо наступні зміни:

  • Токен $ BUILD буде випущений як ERC20. Ми запустимо на базі, ETH L2 від Coinbase. 50% всіх токенів $ BUILD будуть розділені як аеродропи для власників SOON і 50% піде у ліквідність. Farcaster / Warpcast, вибуховий протокол соціальних мереж і його клієнт стане новим домом спільноти BUILD.

Найбільш поширеним вимогам у спільноті IOTA та SOON завжди була потреба в «більшому маркетингу». Ці колективні зміни поставлять нас вперед на ринку і можуть портенційно збільшити розмір нашої спільноти в 100 разів, поставивши нас на перетини деяких з найшвидше зростаючих тенденцій у розвитку спільноти web3 сьогодні.

Детальний пояснення нового токена $ BUILD та наша експансія до BASE, Farcaster та Warpcast буде надано в окремій статті.

Висновок

Так як весь ринок цифрових активів переживає трансформаційні зміни через поширення L2; цунамі нових продуктів на ринку; Bitcoin ETF; прийняття традиційними фінансами та підприємствами; плюс останнє оновлення у Канкуні, яке вирішує одні з найбільш глибинних обмежень технології щодо масштабування та комісій; ми вважаємо, що ринок в цілому змінився фундаментально.

Замість того, щоб стати ще більш замкненими та прийняти позицію `виборник забирає все` щодо будь-якого протоколу, ми обрали шлях `ми всі можемо перемогти`. ЕФI є стандартом для залучення спільноти, управління та побудови мостів, тому прийняття EVM у всій галузі, включаючи в екосистемах IOTA / SMR. Наше рішення створити фундацію для BUILD контейнерно в цьому стандарті було легким, особливо оглядаючи той факт, що коли справжній повністю функціональний міст між IOTA та ETH розроблено, ми можемо бути першими, хто впровадить його, враховуючи наші знання обох протоколів.

Ми сподіваємося, що ви так само з нетерпінням чекаєте цієї нової розробки. Будь ласка, відвідайте buildcore.io для отримання більш детальної інформації та чекайте на наступну статтю, яка глибоко вдивиться в наші плани на BASE, Farcaster та Warpcaster.

Дякуємо! Тепер ДАВАЙТЕ!

Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Рынок стейблкоинов растет: Teter и USDC увеличили популяцию, долларовые токены наращивают объемы быстро. USDE потерял стоимость, GHO и DEUSD взлетели. 📈🪙🚀
Просмотреть
Банкротные компании давят на цену WLD
Банкротные компании давят на цену WLD
Цена WLD падает из-за ликвидации долей 3AC и Alameda. Продано миллионы токенов, волатильность возрастает. Текущая цена $1,61. 📉🔥🪙
Просмотреть
Котизен представил токен CATI, Air War и Merge Restaurant
Котизен представил токен CATI, Air War и Merge Restaurant
Котизен представил токен CATI, игры Air War и Merge Restaurant, улучшая интерактивность и разнообразие в экосистеме. Токен успешно запущен на биржах, а аирдроп набирает обороты. Криптоигра позволяет зарабатывать CATI, привлекая новых участников. Новые игры обещают интересный геймплей. Аналитики предсказывают рост цены CATI до $10. ⭐⚔🍽💰🚀
Просмотреть
Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Dogecoin | Билли Маркус раскрыл продажу DOGE и троллит Bitcoin, высмеивая рынок после заявления ФРС. DOGE создатель прокомментировал свои финансовые решения. 🚀🐕📉
Просмотреть