Триває биче ралі Bitcoin: довгострокові тримачі віддають монети

Триває биче ралі Bitcoin: довгострокові тримачі віддають монети

Біткоін 40% від цієї хвилі Бичого ралі, якщо вірити цьому показнику

Шаблон утримання біткоїну від довгострокових тримачів може свідчити про те, що поточне биче ралі завершено на 40%. Довгострокові тримачі біткоїнів нещодавно почали розподіляти

У новій публікації на X від головного аналітика Glassnode Checkmate обговорив останню поведінку довгострокових тримачів біткоїну. Тут `довгострокові тримачі` (LTHs) вказують на інвесторів у BTC, які тримають свої монети понад шість місяців.

Статистично, чим довше інвестор тримає монети, тим менше він схильний продавати їх у будь-який момент. Оскільки LTH тримають значний період, їх вважають вкрай рішучими.

І справді, вони демонструють цю стійкість у своїй поведінці, майже не продаючи, незважаючи на все, що відбувається на загальному ринку. Таким чином, часи їх продажу ще більш помітні.

Історично довгострокові тримачі розпочинали розподіл під час бичих ралі, коли актив перевищив попередню максимальну ціну. За рахунок тривалих строків утримання ці інвестори збагачуються, починаючи витрачати, коли виникає великий попит під час радісних ралі, що радісно забирають монети за високі ціни.

Checkmate пояснив, що останній розрив ATH криптовалюти подібний до будь-якого іншого минулого, з вже розпочатими витратами LTH на цей раунд.

Як показано на вищезазначеному графіку, довгострокові тримачі Bitcoin недавно помітили, що їх постачання йде вниз. Пам`ятайте, що щодо збільшення цього показника є затримка, пов`язана з моментом купівлі із зростанням цього постачання.

Це зовсім природно, оскільки ново куплені монети повинні пролежати шість місяців, перш ніж вони можуть бути вважані частиною утримання групи. Щодо вилучень, тим не менше, така сама затримка не виникає, оскільки вік монет миттєво скидається до нуля, і вони виходять з групи.

Отож, нинішній розподіл від LTH справді відбувається. `Протягом попередніх двох циклів новий попит на Bitcoin зміг поглинути цей продавний бік LTH приблизно 6-8 місяців, одночасно піднімаючи ціни у декілька разів`, пояснює глава Glassnode.

Checkmate зауважує, що, виходячи з цього історичного середнього показника пропадання в утриманні LTH, поточний цикл Bitcoin буде приблизно завершений на 40% для цього процесу. Ціна BTC

Біткоін за останні 24 години різко піднявся, оскільки його ціна тепер становить $71,800.

Здається, ціна активу зростає протягом останніх декількох днів | Джерело: BTCUSD на TradingView Featured image from Shutterstock.com, Glassnode.com, checkonchain.com, chart from TradingView.com Політика відповідальності: Стаття надається виключно для навчальних цілей. Вона не представляє думок NewsBTC щодо того, чи купувати, продавати чи утримувати будь-які інвестиції, і звичайно, інвестування несе ризики. Вам радять провести власне дослідження перед прийняттям будь-яких інвестиційних рішень. Використовуйте інформацію, надану на цьому веб-сайті, повністю на свій страх і ризик.

Старт и финиш бычьего рынка биткоина
Старт и финиш бычьего рынка биткоина
Аналитическая фирма CryptoCon уверено предсказывает наступление бычьего рынка биткоина по Puell Multiple. Заключение: биткоин готовится к значительному росту цены, следующий бычий период начнется после 28 ноября 2024 года. 🚀📈
Просмотреть
Биткойн: три возможных сценария в медвежьем рынке
Биткойн: три возможных сценария в медвежьем рынке
Аналитическая компания предупреждает: Биткойн может войти в медвежий рынок. Три сценария: новый пик цены, медвежий рынок с марта 2024, или оптимистичная реаккумуляция 📉 #криптовалюты
Просмотреть
Акции MSTR превзошли все компании S&P 500: биткоин и MicroStrategy
Акции MSTR превзошли все компании S&P 500: биткоин и MicroStrategy
Акции MSTR лидеры среди S&P 500 благодаря вложениям в биткоин. Успех компании после решения Майкла Сэйлора продолжает удивлять 😎📈🚀
Просмотреть
Стейкинг Биткоина: новая возможность для держателей
Стейкинг Биткоина: новая возможность для держателей
Обзор: Стейкинг Биткоина - новая возможность для держателей BTC получать доход через LST. Протоколы LBTC, UniBTC, SWBTC лидируют. Потенциал роста стейкинга Биткоина высок, если экосистема сервисов развивается. 🚀🌱👌
Просмотреть