Оновлення v4 дYdX Chain: відновлення виробництва блоків

Оновлення v4 дYdX Chain: відновлення виробництва блоків

dYdX Chain відновлює виробництво блоків після 9,5-годинної зупинки

DYdX Chain, блокчейн, побудований для ведення постійного фондового обміну dYdX, зазнав `великої перебою` починаючи з раннього понеділка. DYdX заявили, що зупинка ланцюга була спричинена запланованим оновленням v4 ланцюга.

Після приблизно дев`яти годин перебою, dYdX випустили виправлення для помилки в програмному забезпеченні, і достатньо валідаторів долучилися, щоб dYdX відновили виробництво блоків в середину дня понеділка. Загалом, перебій тривав дев`ять годин і 32 хвилини, за даними сторінки статусу dYdX.

DYdX сказали, що виправлення не є зміною, що руйнує стан, що означає, що сумісність програмного забезпечення з попередніми версіями блокчейну буде збережена. Постійна альтернатива DEX dYdX залишалася функціональною протягом перебою ланцюга.

Переконайтеся: Відключення Solana спричинене раніше виявленою помилкою, кажуть розробники

Ланцюг був зупинено, тому що неправильна версія виправлення помилок в бібліотеці IAVL Cosmos була включена в випуск програмного забезпечення dYdX. Це спричинило неполадку в стані мережі під час оновлення, розповів Димітар Петков, головний технічний керівник DeFi у відділі операцій dYdX, журналу Blockworks.

З перебоєм, dYdX стає останнім блокчейном, який зазнав розладу в останні тижні, приєднуючись до Solana та Polygon zkEVM.

Переконайтеся: Polygon розгортає відключення zkEVM та `екстрене` оновлення

Дивно, що ціна внутрішнього токена dYdX (DYDX) зростала після початку зупинки ланцюга близько о 3:00 ранку за східним часом понеділка — в цілому побачивши близько 4% зростання.

Оновлення v4 дYdX Chain внесло деякі незначні оновлення до торгової платформи та введено засіб для обрізання зловмисних валідаторів через голосування на управління. Воно було прийнято майже одноголосно на голосуванні спільноти тиждень тому. `Звіт про заплановане технічне обслуговування` оновлення визнавала можливість розладу, що може спричинити v4.

Побудований на Cosmos dYdX chain є додатковим ланцюжком (app-chain), або блокчейном, побудованим для підтримки конкретної програми — у цьому випадку, платформи похідних dYdX. Ланцюг увійшов у бета-стадію в листопаді і розпочав дозволяти рідке стейкінг для свого внутрішнього токену dYdX в січні.

Переконайтеся: Рідкий стейкінг зараз активний на ланцюзі dYdX

DYdX схвалили пропозицію в березні стейкати 20 мільйонів dYdX зі свого скарбу — що оцінюється навколо $64 мільйонів за поточних цін — на ліквідній стейкінговій платформі Cosmos Stride.

Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Рынок стейблкоинов растет: Teter и USDC увеличили популяцию, долларовые токены наращивают объемы быстро. USDE потерял стоимость, GHO и DEUSD взлетели. 📈🪙🚀
Просмотреть
Банкротные компании давят на цену WLD
Банкротные компании давят на цену WLD
Цена WLD падает из-за ликвидации долей 3AC и Alameda. Продано миллионы токенов, волатильность возрастает. Текущая цена $1,61. 📉🔥🪙
Просмотреть
Котизен представил токен CATI, Air War и Merge Restaurant
Котизен представил токен CATI, Air War и Merge Restaurant
Котизен представил токен CATI, игры Air War и Merge Restaurant, улучшая интерактивность и разнообразие в экосистеме. Токен успешно запущен на биржах, а аирдроп набирает обороты. Криптоигра позволяет зарабатывать CATI, привлекая новых участников. Новые игры обещают интересный геймплей. Аналитики предсказывают рост цены CATI до $10. ⭐⚔🍽💰🚀
Просмотреть
Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Dogecoin | Билли Маркус раскрыл продажу DOGE и троллит Bitcoin, высмеивая рынок после заявления ФРС. DOGE создатель прокомментировал свои финансовые решения. 🚀🐕📉
Просмотреть